Eμείς Champions League και εσύ Β Εθνική!

Άντε και του χρόνου να πιάνεις κανάλι να μας βλέπεις στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις...

Σε κάποια φάση πέρυσι το καλοκαίρι είχα πείσει τον εαυτό μου πως το μόνο που θα κάνει σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας μας θα είναι απλά να παρατηρεί. Μέχρι που έφτασε η ιστορία σε έναν παίκτη που άκουγε στο όνομα Geoffrey Castillion και στις συζητήσεις με την ομάδα είχε βάλει ως όρο να μπει στο συμβόλαιο του ειδική ρήτρα που θα τον άφηνε ελεύθερο αν ο Παναθηναϊκός έπεφτε κατηγορία!


Το διάβαζα τότε και δεν το πίστευα. Το είχα χαρακτηρίσει μάλιστα ως αναγκαία κατάντια αυτό το γεγονός, αφού κακή φήμη γύρω από την ομάδα υπήρχε, λεφτά ούτε για δείγμα και ερχόταν ένα παικτάκι της σειράς ,που η καριέρα του είναι γεμάτη δανεισμούς, να κάνει πλάκα στον Παναθηναϊκό.

Κάποιος Castillion να βάζει όρους στον Παναθηναϊκό!!

Επειδή η ζωή όμως είναι μεγάλη πουτάνα, ελπίζω το παλικάρι να έμαθε τα νέα πως η ομάδα που του έκανε την τιμή να ενδιαφέρεται για αυτόν, έπαιξε την σαιζόν ωραία μπάλα, πήρε το Κύπελλο και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Γιατί εμείς από ότι μαθαίνουμε συνέχισε το σερί του στους δανεισμούς και η ομάδα που αγωνιζόταν στο δεύτερο μισό της σαιζόν υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας...

Σχόλια