Αστεράτη χρονιά! Σας ευχαριστούμε!


Kυπελλούχοι και έξοδο στο Champions League! Ποιος θα το πίστευε πριν ένα χρόνο, όταν η ομάδα τερμάτιζε μια ντροπιαστική σαιζόν, δεν μπορούσε να πάρει άδεια και παίκτες παίζανε με το όνομα του Συλλόγου.

Ποιος θα το πίστευε πως ένα χρόνο μετά θα κλείναμε μια σαιζόν έχοντας ρίξει 3 στο Καραϊσκάκη, 4 στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Πάοκ και παίρνοντας το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.


Κι όμως το πιστεύαμε ότι η φετινή σαιζόν θα ήταν η απαρχή της επιστροφής μας. Αν όχι με τόσο εκκωφαντικό τρόπο, πιστεύαμε πως η ομάδα θα έβρισκε σιγά-σιγά τον δρόμο της. Μόνο που φαίνεται πως τον βρίσκει λίγο πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

Επίστρεψαμε στην Λεωφόρο και η ομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες. Τόσο απλά..

Με το σφύριγμα της λήξης του ματς με τον Ατρόμητο, σκέφτηκα πόσο έντονη και περήφανη ήταν η φετινή σαιζόν. Έντονη από συναισθήματα και εικόνες. Περήφανη για την συμπεριφορά διοίκησης, τεχνικούυ επιτελείου, ομάδας και κόσμου πάνω από όλα. Μετρηθήκαμε, γίναμε μια γροθιά και βγήκαμε νικητές απέναντι σε ένα εχθρικό σύστημα. Ομοσπονδία, Λίγκα και Αστυνομία προσπάθησαν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο να μας ξεφτιλίσουν, όμως οι ευχές του Β.Μαρινάκη πέσανε όλες στο κενό. Αντιθέτως τώρα μπορεί να αρχίζει να φοβάται πως δεν θα βάλει στην τσέπη του όλα τα εκατομμύρια που καρπώνεται τα τελευταία χρόνια από το Champions League εξαιτίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου που κατέστρεψε.

Η σαιζόν αυτή λοιπόν έκλεισε πετυχημένα. Πολύ πιο πετυχήμενα από άλλες...πετυχημένες σαιζόν. Γιατί δεν είμαστε διχασμένοι όπως το 2004 και το 2010 και γιατί έχουμε ένα λαμπρό μέλλον που ανοίγεται μπροστά μας.

Για να είναι η επόμενη σαιζόν το ίδιο και ακόμα καλύτερη, πρέπει να γίνουν πολλά. Το ταβάνι το ανέβασε μόνη της ομάδα και τώρα απαιτείται μεγαλύτερη συγκέντρωση και πάθος για να πετύχουμε τα επόμενα...απίθανα στην ποδοσφαιρική Ελλάδα του Β.Μαρινάκη και στην ποδοσφαιρική Ευρώπη των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Ο Γ.Αλαφούζος πρέπει να προστατεύσει ακόμη καλύτερα την ομάδα από χειρουργικές επεμβάσεις και ποδοσφαιρικούς "εισαγγελείς", να έχει συγκεκριμένο πλάνο σε πιθανές προτάσεις για πωλήσεις βασικών μας παικτών και το τεχνικό τιμ να συνεχίσει το ίδιο μεθοδικά πάνω στο μίνι λίφτινγκ που θα γίνει στο υπάρχον ρόστερ. Αλλά αυτά θα έχουμε καιρό να τα πούμε με την ησυχία μας τις επόμενες μέρες..

Προς το παρόν, ας χαρούμε αυτά που πετύχαμε όσοι ήμασταν παρών από την αρχή σε αυτήν την μάχη και ας αναλογιστούν όλοι όσοι σνομπάρανε αυτήν την προσπάθεια πόσα πράγματα μπορεί να υπερνικήσει η πραγματική αγάπη για τον Σύλλογο.

Φέτος "μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ", του χρόνου "πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ"...


ΥΣ: Το κείμενο που γράφτηκε μετά το ματς της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΓΕΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ!
http://www.panathinaikos-press.com/2013/08/blog-post_19.html


Το κείμενο που γράφτηκε μετά την ήττα από τον γαύρο στην Λεωφόρο:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!
http://www.panathinaikos-press.com/2013/11/blog-post_3.html

Σχόλια

  1. Μπραβο σε ομαδα προπονητη και διοίκηση. Τεράστιο κατόρθωμα η φετινη season με βαση τα προβληματα που εχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!


    Εμεις που λεγαμε στηριχτε και αφηστε τη γκρινια, δικαιωθηκαμε. Οι υπόλοιποι τους κοβω και παλι στην πρωτη στραβη να μας το παιζουν δυσκολη.


    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ, ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ!


    οι γνωστοι στημενοι κλαινε γιατι ο καραφλος με τη γραβατα με μια αφραγκη ομαδα τα πηγε καλυτερα απο την καρκινοικογενεια... στα @@ μας εσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρες , το πίστευα ότι ο Παναθηναικός θα γίνει αυτό που ήταν πριν 3 χρόνια. Όταν είδα να ξαναπαίζουμε στη Λεωφόρο , να έχουμε δικό μας πλέον προπονητικό κέντρο και έναν πυρήνα 10,000 μελών της Παναθηναικής Συμμαχίας , για μένα όλα ήταν δυνατά. Καταφέραμε να φτάσουμε στο μαξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Αν συνεχίσουμε στο ίδιο πλάνο και του χρόνου θα είμαστε το ίδιο ισχυροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σόρρυ παιδιά αλλά δεν μας κατέστρεψαν οι οργανωμένοι ; Αυτά τα παλιόπαιδα που τραγουδούσαν μια ώρα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και έτσι ξεφτλίλιζαν τον Παναθηναϊκό ; Αυτά τα παλιόπαιδια που έβαζαν πλάτη στην διοίκηση όταν πολλοί θεωρούσαν "μπροστινό" του Τζίγγερ , τον Αλαφούζο ;

    Και αυτός ο Αναστασίου ... Που δεν ήθελε τον Σο και τον Βιτόλο ρε παιδί μου . Και μας έφερε τον παλαίμαχο Μέντεζ ( σακάτης δεν ήταν αυτός ; ) , τον Αμπέντ τον αλήτη που έριχνε βέλη στο Καραιτάβλι και τον Ατζαγκουν από την Νιγηρία ; Καλά τα πήγαν αλλά σαν τον Φώντα τον Γήττα δεν ήταν σε κλάση τα παιδιά .

    Α ρε Αλαφούζε καταστροφέα . Εσύ και οι κολαούζοι σου . Καλά είναι δυνατόν να μας παίρνεις από την Παιανία βρε ; Το άνδρο του Βύντρα και του Τουλούμπα του άνεργου ( ας όψονται τα .. πούρα ) ; Και επιστροφή στην Λεωφόρο ; Μα καλά ποιος θα συντηρεί το ΟΑΚΑ πλέον ;

    15.000 έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για φέτος . Τα 10.000 μέλη και οι 5.000 περίπου που δεν έγιναν μέλη ( δικαίωμά τους ) αλλά ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ . ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΠΕΣ ΦΑΝΗΚΑΤΕ . ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ . ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ . ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ SHOW ΚΑΙ ΡΙΧΤΕ ΕΝΑ 5ΟΕΥΡΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ . ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ;

    Για να μας δω φέτος πόσοι θα μετρηθούμε : http://www.paomprosta.gr/


    Υ.Γ : Θύρα 13 ο εγγυητής τους Παναθηναϊκού . Μπόλικο ξυδάκι στα στημένα που λοιδορούσαν την ομαδάρα μας φέτος . Να γίνετε Λεβάντε να βλέπετε τον αγαπημένο σας Λουκίνιο Βύντρα παιδιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στους παίχτες στον προπονητή για αυτή την επιτυχία την αξίζουνε. Επιτέλους μετά από χρονια έγινε αυτό που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε. ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΧΙ ΠΙΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ..- ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ..Μπορεί να έγινε για αναγκαστικούς λόγους αλλά τελικά πετυχε σε πρώτη φάση . Ο Παναθηναικός βελτιώθηκε από πέρυσι και επιτέλους θα τον δούμε στην ΕΥΡΩΠΗ.Ευτυχώς μάθανε στη διοικηση από τα περυσινά χάλια 6η - 7η θέση μεταγραφές οτι να ναι. 4 προπονητές, δε πήραμε άδεια στην Ευρώπη και κτλ.


    Φέτος το πρόσημο είναι θετικό και είναι μια βάση . Πηραμε ΤΙΤΛΟ μετά από 4 έτη που είμασταν βάλτος..Κάναμε δύο μεγάλες νίκες έναντι των πιο δυνατών μας αντιπάλων . Η ομάδα ανετρεψε τα δεδομένα του πρωτου γύρου αλλά και σχεδόν όλης της χρονιάς που την έφερε στην 4η θέση και βγήκε τελικά ΔΕΥΤΕΡΗ. Και αυτό είναι επιτυχία και όχι για τα λογιστικά βιβλια μόνο.. Η ομάδα επιτέλους μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματα από το champions league και να αφαιρεσει πολλά από τα χρεή της με σωστή διαχείριση..


    Σε αυτό το σημείο και μετά από επιτυχία νομίζω οτι έχει μεγαλυτερη σημασια να τονισω κάποιες αδυναμίες της ομάδας ( που φάνηκαν και σήμερα ) . Ενώ στην επίθεση και στην κατοχή της μπάλας στη παραγωγη φάσεων κ κτλ η ομάδα είναι καλή στην άμυνα ορισμένες φορές είμαστε παλιρροια. Εκει είναι που θέλουμε σημαντικές διορθωτικές κινήσεις . Κατα την ταπεινή μου γνώμη χρειάζομαστε έναν παιχταρά στο κέντρο της άμυνας σαν τον ΜΠΕΡΓΚ.



    Όπως και στο κέντρο χρειαζόμαστε ΔΥΟ ΜΕΣΟΥΣ . Ενας που θα διακρίνεται περισσότερο για τα ανασταλτικά του καθηκόντα και ένας για να κουμαντάρει την ομάδα. ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ .. Και κανεναν αλλον να μην παρουμε προσωπικά θα είμαι πολύ ικανοποιημένος αρκεί να διατηρηθούν οι βασικοι της ομαδας..Για τις θεσεις στον ασβεστη.. έχουμε παιχτες εχουμε τα παιδια της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ..Χρειαζόμαστε απλά έναν δυνατό άξονα...


    ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ
    ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ

    ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΑΦ..


    ΤΕΡΜΑ... και ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΚΑΠΙΝΟ..!



    ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ .!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς οι τελευταιες τραγικες σεζον στην Ευρώπη όπως και η περυσινη απουσια μας στοιχισαν .. Κατι ο τραγικος Φερειρα που αποκλειστηκε δυο φορες την μια απο ΟντενσοΜακαμπι κατι περυσι που δε πηραμε αδεια τα πιασαμε τα λεφτα μας . Βλέπω τις βαθμολογιες και θυμαμαι χαρακτηριστικα πριν από λιγα χρόνια να είμαστε εμείς στους 60.000 βαθμους και να είμαστε ισχυροι.. σε όλες τις κληρωσεις. Οι μλκς πληρώνονται .

    Τα πράγματα δε φαίνονται εύκολα με αυτούς τους αντιπάλους που βλέπω πιο πάνω . Ειδικά ας πουμε η περίπτωση της Ζενιτ είναι από μακρια και αγαπημένοι. . Γι αυτό η ομάδα όπως έγραψα και στο άλλο θέμα θέλει ενίσχυση θέλει να μπει βαθια το χερι στη τσέπη για να ερθει η πολυποθητη πρόκριση. Ανυπομονώ να δω την ομάδα στην Ευρώπη...!

    Να κουνήσουμε και πάλι το σεντόνι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ´´´ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ´´´´´ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΞΩΣΗ Σ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ....

    ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΑΝΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Vasilis Loisios15/5/14 1:07 π.μ.

    επιβαλλονται 2,3 προσθηκες εμπειρων,ενος επιπεδου και κυριως ετοιμοπολεμων παιχτων που θα ακολουθησουν απ`την αρχη την προετοιμασια της ομαδας ωστε να δεσουν γρηγορα και να τα δωσουμε ολα για την προκριση.κατα τη γνωμη μου αν βρουμε τους καταλληλους και συναμα παρουσιασουμε μια φρεσκαδα και αρκετα τρεξιματα για την εποχη που θα γινουν οι αγωνες,εχουμε τυχη να κανουμε την υπερβαση,αν δεν τα καταφερουμε ομως δε θα εχει ερθει το τελος,θα εχουμε αποκτησει μια απαραιτητη εμπειρια ωστε να μπουμε δυνατα στη μαχη του σαφως πιο βατου γιουροπα,οπου και λεφτα θα αποφερει και ελπιδες ικανοποιητικης πορειας προσφερει.οπως και να`χει παντως επειδη τα βηματα πρεπει να γινονται μεθοδικα,κυριοτερος στοχος και για του χρονου θα πρεπει να ειναι το ελληνικο πρωταθλημα,οι οποιοι ευρωπαικοι αγωνες θα ειναι απλα εμπειριες,διασκεδαση κι οπου βγει,πραγματικα μεγαλα πραγματα απ`την μεθεπομενη χρονια θα πρεπει να περιμενουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαίρομαι απίστευτα που στην αρχή της σεζόν πίστευα ότι δε θα κάναμε τίποτα αξιόλογο και δε θα οδηγούμασταν πουθενά και με έβγαλαν μαλάκα. Τεράστιο αυτό που κατάφεραν φέτος και μπράβο τους.

    Η ισχύς εν τη ενώσει μάγκες. Η σπίθα έπιασε, η φωτιά άναψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια στην ομάδα για αυτό που πέτυχε φέτος. Δεν είναι και λίγο πράγμα να κατακτάς ένα τρόπαιο και να βγαίνεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ειδικά όταν τα πράγματα φαίνονταν δύσκολα πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Η φετινή πορεία απέδειξε και κάτι άλλο ότι με καλό προγραμματισμό και με πίστη στο πλάνο μπορούν να έρθουν άμεσα αποτελέσματα κάτι που πρέπει να γίνεται και όταν υπάρχει η οικονομική άνεση.
    Να κάνω και ειδική μνεία στον Αλαφούζο ο οποίος φέτος διόρθωσε πολλά από τα λάθη της πρώτης του χρονιάς και μακάρι να συνεχίσει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου