Aποτυχία τα ποσοστά Καμίνη


Αν και η αποχή στον Δήμο της Αθήνας ήταν η...νο1 επιλογή των Αθηναίων, ο Γ.Καμίνης έστω κι έτσι συγκέμτρωσε 21,06% τερματίζοντας πρώτος στον Α γύρο.

Τα αποτελέσματα προφανώς δείχνουν αυτό που δεν θέλαμε να δούμε, καθώς 47.000 Αθηναϊοι πήγαν και ψήφισαν τον Δήμαρχο που δεν σέβεται την ιστορία του Παναθηναϊκού και θέλει να την γκρεμίσει.

Το ακόμη χειρότερο είναι πως στον Β γύρο θα κυηγήσει τον Δήμο της Αθήνας με τον Γ.Σακελλαρίδη του Σύριζα, που όταν τον ρωτήσανε σε πρόσφατη συνέντευξη για την καυτή πατάτα της Λεωφόρου και ποια είναι η στάση του, απάντησε όπως αρμόζει σε έναν πολιτικό. Διπλωματικά και χωρίς ξεκάθαρη θέση, με το κόμμα του βέβαια να θυμόμαστε τι ρόλο έπαιξε στην ιστορία του Βοτανικού και τι στάση ενδεχομένως θα έχει και για την Λεωφόρο.

Δυστυχώς, φαινομενικά η καλύτερη λύση για εμάς θα ήταν η εκλογή του Α.Σπηλιωτόπουλου με τον οποίο σίγουρα θα υπήρχε μια καλύτερη επικοινωνία, αλλά δεν προκρίθηκε ούτε στον δεύτερο γύρο.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα λοιπόν -στα μάτια μου- η επόμενη Κυριακή, με 2 υποψήφιους που στην καλύτερη περίπτωση ο ένας θέλει να γκρεμίσει την Λεωφόρο και ο άλλος την έχει γραμμένη...

Σχόλια