Θύρα 13: "Να δείξουμε την Παναθηναϊκή μας δύναμη στις Ευρωεκλογές!"


Αυτές οι εκλογές δεν είναι μία απλή εκλογική διαδικασία για κανέναν Παναθηναϊκό. Είναι η χρυσή μας ευκαιρία. Είναι η ευκαιρία που θα έχουμε μία φορά στη ζωή μας σαν Σύλλογος να αναδείξουμε τον Παναθηναϊκό μας σε όλον τον κόσμο. Είναι η ευκαιρία να θωρακίσουμε τον σύλλογο μας απέναντι σε κάθε αντίπαλο μας. Είναι η στιγμή που θα μπούμε στα κέντρα αποφάσεων και θα παίρνουμε και εμείς μέρος σε αυτές. Ήρθε η στιγμή που με την ψήφο μας μπορούμε να βοηθήσουμε και οικονομικά το Σύλλογο και να τον ξανακάνουμε πρωταθλητή σε όλα τα σπορ μοναδικό και πάλι. Και εκτός από όλα αυτά ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε πόσοι είμαστε σε όλη την Ελλάδα. Και σε περιοχές που δήθεν είμαστε λίγοι και που είναι δήθεν “κόκκινες”, “κίτρινες”, “μαύρες” ή οτιδήποτε άλλο. Είναι η μοναδική μας ευκαιρία να δείξουμε τη δύναμη μας σαν κόσμος του Παναθηναϊκού.

Όποιος αγαπάει και αισθάνεται πραγματικά Παναθηναϊκός, πρέπει να σηκωθεί από το κρεβάτι του την Κυριακή και να ψηφίσει το Παναθηναϊκό Κίνημα. Με μία απλή ψήφο θα βοηθήσει απεριόριστα τον σύλλογο και θα κάνει μία νέα αρχή.

Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα. Ενάντια σε όλους αυτούς που δεν εμφανίζουν πουθενά, που δεν μας υπολογίζουν, που μας αγνοούν παντού και πάντοτε. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε, όλοι πρέπει να πιάσουμε φίλους, γνωστούς, συγγενείς για να το πετύχουμε. Όλοι μαζί μπορούμε. Όπως κάναμε τόσα πολλά, έτσι μπορούμε και τώρα να τα καταφέρουμε.

Όλοι μαζί και δυνατά την Κυριακή ψηφίζουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

Τελεία και παύλα!!!

http://gate13.gr/?p=12804

Σχόλια

  1. θα τιμωρηθει με εντολη Σαμαρα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από τόσους δανεικούς, το αστείο τείνει να έχει μια αληθοφάνεια. Γι αυτό ενοχλούνται πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ηρεμήστε και δέστε τα χάλια του ολυμπιακού...πόσο πιο χαμηλά θα πέσει και πόσους φιλάθλους του χάνει σε αυτή την πασιφανή και με κάθε μέσο προσπάθεια για τα συμφέροντα των λουμπεν πλουσιών ιδιοκτητών και των συνεργατών του....


    ο σαββίδης ετοιμάζει το στρατό του για μια από τα ίδια....το ζω από κοντά.


    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.


    Ο σύλλογος δεν φτιάχτηκε ούτε μεγαλούργησε για να ταϊσει σανό την δυναμωμένη εργατια (όπως στο πειραιά) ούτε την απέραντη προσφυγιά (όπως στη σαλονικη/βόρ. ελλάδα)


    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ME DNA ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου