Θύρα 13:" Ήρθε η ώρα να ζητήσετε συγνώμη"


Ξεκινώντας αυτήν τη χρονιά, σίγουρα, κανείς δεν περίμενε την αγωνιστική πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έχοντας στο μυαλό μας την περσινή τραγική χρονιά, όλοι ήμασταν επιφυλακτικοί και δεν ξέραμε τι να περιμένουμε από αυτήν την ομάδα. Απλά ξέραμε και ξέρουμε ποια ομάδα υποστηρίζουμε και ότι αργά ή γρήγορα ο Παναθηναϊκός μας θα επέστρεφε στο δρόμο των επιτυχιών.

Σε αντίθεση με πολλούς που εξαφανίστηκαν στα δύσκολα, εμείς ήμασταν εδώ για μία ακόμα φορά. Παρέα με τον υπόλοιπο κόσμο του Παναθηναϊκού που αποφάσισε να στηρίξει τη νέα αυτή προσπάθεια και αγόρασε διαρκείας, πήρε εισιτήριο και ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ μετά τις ήττες γιατί έβλεπε κάτι αγνό, κάτι αυθεντικό μα πάνω απ’όλα Παναθηναϊκό. Κάποιοι μας κατηγόρησαν ότι μικραίνουμε την ομάδα και την ιστορία μας επειδή κάτσαμε στο γήπεδο μας και τραγουδάγαμε μετά την ήττα μας από τον Ατρόμητο.Τώρα τι έχουν να πουν άραγε αυτοί; Που βρίσκονται; Είναι οι ίδιοι που ευχόντουσαν και παρακαλούσανε να αποτύχει αυτή η νέα προσπάθεια για να δικαιώσουν τα παλιά τους αφεντικά. Είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι θα πέσουμε φέτος στη β′ εθνική και ότι χωρίς τον Βαρδινογιάννη η ομάδα θα καταστραφεί. Είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι και παλαίμαχοι ( Μήνου, Χατζηαθανασίου και άλλοι) που δήλωναν ότι πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη και να παρακαλέσουμε τον ραλίστα να γυρίσει πίσω. Ήταν κάποιοι τέτοιοι αστείοι και γελοίοι που νοσταλγούσαν το παρελθόν και ήλπιζαν σε αποτυχία της ομάδας. Τώρα όλοι αυτοί είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους και κλαίνε με μαύρο δάκρυ.

Η μεγαλύτερη επιτυχία αυτής της διοίκησης είναι ότι πάνω απ’όλα αυτή η ομάδα έχει υγεία παντού, πλέον. Έχει αρχίσει και βλέπει τι πραγματικά θέλει ο κόσμος και δεν είναι πια ένα κλειστό club ανθρώπων που διοικούν μέσα από τη γυάλα τους. Αποτελείται από παίκτες που τρελαίνονται να παίζουν για το ”τριφύλλι” και όχι από μισθοφόρους, απαθείς προς την ιστορία και τη δύναμη του συλλόγου. Έχει παράγοντες και στελέχη που είναι Παναθηναϊκοί και όχι απλοί υπάλληλοι. Όλοι αυτοί έχουν επιτέλους καταλάβει ότι ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ’όλα ο κόσμος του, όχι μόνο ο οργανωμένος αλλά το σύνολο του, που ακολουθεί, αγαπάει, πονάει και ζει με την ομάδα καθημερινά. Η επιστροφή στο σπίτι μας τη Λεωφόρο, η αγορά ενός δικού μας προπονητικού κέντρου, η πορεία της ομάδας, η κατάκτηση του κυπέλλου και της δεύτερης θέσης, η τριάρα στο τηγάνι αλλά και το απίστευτο πάθος των παικτών είναι πράγματα που έδωσαν απίστευτη δύναμη και ελπίδα στον κόσμο. Σαν Παναθηναϊκοί, όμως, δεν αρκούμαστε με αυτά φυσικά και θέλουμε κάθε χρονιά πρωτάθλημα, κύπελλο και διακρίσεις στην Ευρώπη. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να είμαστε δίπλα συνεχώς στην ομάδα ειδικά αυτήν την περίοδο που είναι δύσκολα για τον Σύλλογο. Και το μεγάλο μας όνειρο είναι και θα είναι ένα καινούργιο σύγχρονο ιδιόκτητο γήπεδο στη Λεωφόρο που θα εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό και θα του δώσει τεράστια δύναμη σε όλα τα επίπεδα. Μέχρι, όμως, να έρθει εκείνη η στιγμή πρέπει να είμαστε κάθε στιγμή εδώ…

Υ.Γ.1 Τα διαρκείας ποδοσφαίρου για την νέα περίοδο θα κοστίζουν 210 ευρώ για όσους είχαν πέρσι και 220 ευρώ για αυτούς που θέλουν να πάρουν φέτος για πρώτη φορά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η ετήσια συνδρομή στον κάθε σύνδεσμο και μία οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό των 10 ευρώ. Εγγραφές από Τετάρτη 21/5. Εκτός από τη Θύρα 13-14, θα υπάρχει και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην Θύρα 7.

Υ.Γ.2 Δικαίωμα ανανέωσης του διαρκείας έχουν οι παλαιοί κάτοχοι μέχρι τις 15 Ιουλίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τότε. Μετά θα δίνονται και σε άλλους που δεν είχαν πάρει πέρσι. Καλό θα ήταν να προσέρχονται οι παλαιοί κάτοχοι με την περσινή τους κάρτα και μία φωτοτυπία ταυτότητας και να γνωρίζουν το α.φ.μ. και τη Δου τους.

Υ.Γ.3 Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάει και η σειρά των τελικών του μπάσκετ με τον αιώνιο πελάτη. Η παρουσία όλων είναι, φυσικά, απαραίτητη και προσοχή σε κάθε ενέργεια που μπορεί να μας κοστίσει τιμωρία έδρας. Καλή επιτυχία στον εξάστερο…

Σχόλια

  1. Για τον Αμπέιντ που αρχικά δεν είχε προσαρμοστεί και πολλοί λέγανε - με αν αξίζει τη θέση του και κτλ.. Πρέπει
    πέρα από τις ποιοτικές εμφανίσεις που έκανε στα περισσότερα ματς πως
    τελειώσε τη σεζόν με 10 γκολ και άλλες 5 ασσιστ..Νομίζω ούτε ο
    Κατσουράνης δεν είχε τόσα γκολ και ασσιστ στη χρονιά εκείνη που όλοι
    λέγανε πόσο σκοράρει το ένα το αλλο και κτλ.. Θεωρώ λοιπόν πολύ
    σημαντικό να παραμείνει γιατι είναι και νεαρός είναι και δυνατό παιδί
    αθλητικό οτι πρέπει για το σύγχρονο ποδοσφαιρο . Είναι λίγο ατομιστης
    ορισμένες φορες αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε όλα..

    Από εκεί και
    πέρα το βασικό πλάνο φαίνεται σε πρώτη φάση λογικό . Δηλαδή 4
    μεταγραφές ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.. κάτι που πιστεύω και εγώ ως το πιο σωστό
    όπως και τις θέσεις που η ομάδα θέλει ενίσχυση με κάτι πολύ ποιοτικό .
    Οι αντίπαλοι είναι πολλοί δυνατοί που θα συναντήσουμε και ας έχουμε στο
    μυαλό μας πως άλλο είναι να κερδίζεις τον Αστέρα τον Ατρόμητο (
    ανύπαρκτοι στο ευρωπαικό στερέωμα ) και άλλο ομάδες της Ευρώπης.
    Ειδικότερα δε όταν αυτή είναι η Ζενιτ η Λιλ οι δύο ομάδες που στα χρόνια
    των παχιών αγελάδων( πολυμετοχικότητα) φάγαμε σφαλιάρες..δηλαδή την
    Κοπεγχάγη και την Στανταρ Λιεγης. Ούτε θα είναι εύκολα με την Μπεσίκτας .
    Άρα λοιπόν χρειαζομαστε πραγματικά 4 πολύ δυνατούς παίχτες και κυρίως
    για εμένα αυτοί πρέπει να είναι ο κεντρικός αμυντικός και ο
    μεσοεπιθετικός.. ( δεκάρι παλιότερα) .

    Για τον Μπαιράμι θεωρώ πως
    είναι μεγάλο ρίσκο να μείνει τη στιγμή που την πρώτη χρονιά οχι απλά
    δεν έπαιξε καλά.. αλλά δεν είχαμε καν την δυνατότητα να τον δούμε..

    Τέλος
    σημαντικό είναι οι μεταγραφές αυτές να μην γίνουνε όπως πέρυσι τέλος
    αυγούστου..γιατι και οι παίχτες δε προλαβαίνουνε να προσαρμοστούνε αλλά
    και τα πρώτα ματς είναι πολύ σημαντικά για την πορεία της χρονιάς .
    Πιστεύω δηλαδή αν οι φετινές μεταγραφές είχανε γίνει πιο νωρίς μπορεί να
    πηγαίναμε ακόμα καλύτερα .

    Πάντως η νέα χρονιά είναι διαφορετική
    και δύσκολη με συμμετοχή της ομάδας και στην Ευρώπη κατι που θα φέρει
    πολύ μεγαλύτερη κούραση , τραυματισμούς αλλά και πολύ περισσότερους
    δύσκολους αγώνες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://gate13.gr/wp-content/uploads/2014/05/panki2014b.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε μαγκες ψηφοδελτια που θα βρουμε να τα δωσουμε σε ηλικιωμενους συγγενεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://pan-ki.gr/contact/

    https://www.facebook.com/panathinaikokoinima

    Επικοινώνησε με τα παιδιά του Κινήματος εδώ φίλε .


    Ενημερωτικά υπάρχει προεκλογικό τραπεζάκι/περίπτερο με υποψήφιους και με πολύ κουβεντούλα, έξω από την Θύρα 5 του «Απόστολος Νικολαϊδης» για όσους επιθυμούν επαφή με τα παιδιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου