TO KYΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΘΕΛΩ!!



ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΤΡΕΛΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ.

ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΕΙ.

ΥΣ: ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΠΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!

ΥΣ2: ΦΟΡΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΑ! ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Σχόλια

  1. TRYFILOFOROS-13-26/4/14 8:51 π.μ.

    Το μεγαλυτερο λαθος η φυγη του ZELIKO.Aπο εκει και περα οπως στρωνεις κοιμασαι.Τα λαθη ειναι για να διορθωνονται και τα τελικα συμπερασματα σου δειχνουνε τι εχεις καταφερει με τις επιλογες σου.74-44?!!!!!!!!! [ΒΑΡΗ ΤΟ ΣΚΟΡ].Απο εκει και περα εμενα προσωπικα με στεναχωρησε το γεγονος να βαλει στην θεση του πεδουλακη τον φραγκη.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.Ειχες τον κορυφαιο πηρες τον μεσαιο και κατεληξες με φραγκη.Καμια σχεση.
    Υ.Γ Τον προεδρο τον ανεχομαι με ολα του τα ελαττωματα.Και αυτο γιατι ειναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα πως να αποτελέσει ρε Press η ήττα του δεύτερου αγώνα μάθημα?? Δηλαδή αν πάω εγώ και εσύ και παίξουμε μπάσκετ με δυο παίχτες της ΤΣΣΚ και χάσουμε με 50 πόντους, θα μας αποτελέσει μάθημα??
    ΑΠΛΑ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ


    Παίχτης Διαμαντίδης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τον ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερε, αλλά έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Ίσως αν είχε ένα Νικ Καλάθη όπως παλιότερα δίπλα του, να έβγαζε ακόμα ποιότητα, όμως μόλις πάει να βγάλει το φίδι από τη τρύπα μόνος του, με συμπαίκτη έναν λίγο Ούκιτς, βγάζει μάτια ότι ΔΕΝ μπορεί.


    Το είχα δει το έργο ότι θα χάναμε ΑΕΡΑ στην Μόσχα μετά το ΕΓΚΛΗΜΑ του πρώτου αγώνα. Γι' αυτό και δεν πήγα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ στους 2 εντός έδρας αγώνες.


    Για το ΥΓ2 συμφωνώ.
    Απλά ο Ομπράντοβιτς είναι ο δικός μας Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
    Ο Πεδουλάκης είναι μια αισθητά βελτιωμένη έκδοση του Μόγιες
    Και ο Αλβέρτης είναι ο Ράιαν Γκίγκς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηλίας Ζωγράφου26/4/14 9:46 π.μ.

    Και οταν το κυπελλο σηκώσω μπορει να παλαβωσω.....Αντε ΟΑΚΑ και μετα Λεωφορο μεχρι το πρωι.....ΠΑΟ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RE ASXETE [[BIAFRA]] EXEIS GNOMH KAI GIA TO BASKET. OSTE DEN YPARXEI PAIKTHS DIAMANTIDHS. RE OUST ASXETE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς εχθές γράψαμε αρνητικά ρεκορ και η εμφανίση ηταν ντροπιαστική και πόνος στα ματια.. Αλλά το πράγμα βρωμούσε όλη τη χρονιά.. Μερικοί λέγαμε απο την αρχή πως ο σχεδιασμός είχε μεγάλα λάθη και περισσότερο ήταν επικοινωνιακός..
    1.Πήραμε Κινέζο παίκτη που αμφιβάλλω αν είναι μπασκεμπολίστας..
    2.Πήραμε τον Μπατιστ για να πουλήσει κανένα φύλλο η Πράσινη που οσο και τεράστιος παικταράς να είναι δε μπορει πλεον και κανει μπαμ οχι φέτος μόνο..
    3. Πήραμε τον Μαυροκεφαλίδη επειδή τον ήθελε ο πρόεδρος αλλα ήταν φανερό πως ο Πεδουλακης δε τον ήθελε.. Προς τιμή του πάντως ο Μαυροκεφαλίδης προς το τέλος κάνει καλά ματς..
    4. Πήραμε τον Ραιτ που δεν έχει καν σουτ και η Πρασινη τον παρουσιάζει ως πυραυλοκινητο τρομερο παιχταρά και κτλ..
    Με αυτά και με αυτά τι μας έμεινε .. ?
    Ο τραυματίας Ούκιτς που είναι σκια του εαυτου του . Ο Διαμαντίδης που πρέπει να ντυθεί σουπερμαν και να παίζει 30 τόσα λεπτα και για άλλους 3-4 παίχτες .
    Ο Λάσμε ουσιαστικά να παλεύει μόνος του στο 5 με 3-4 παίχτες..
    Και τους δυο νεαρούς που φέραμε Παππά και Γιάνκοβιτς δε τους βάζαμε να παίζουνε..

    Με αυτά και με αυτά διώξαμε και τον προπονητή κοντά στο τέλος της χρονιάς για να φέρουμε ενα τοτεμ που ομως δεν ειναι προπονητής..
    Ε αυτό δεν είναι διοικηση ..αυτό είναι τα κεφια του προέδρου.. Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο και παλι καλα που λογο εδρας κάναμε το 2-2. Ας ελπίσουμε οτι θα πάρουμε το πρωτάθλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι να είμαι άσχετος και να έχεις δίκιο. Θες να το πούμε διαφορετικά; ότι ακόμα και ολόκληρος Διαμαντίδης θέλει Ομπράντοβιτς..

    Όπως και να χει, εγώ ο άσχετος ξέρω σήμερα ότι ο Σαρρής θα φέρει σεκιούριτη της 7 να τον φυλάνε για να μη του τη πέσουν. Εσύ που είσαι σχετικός το ήξερες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mεγάλη ευκαιρία όπως ήρθανε τα πράμματα να σηκώσουμε το Κύπελλο ! Φτάσαμε εδω με τη βολικότερη κλήρωση που έχει γίνει ποτε το εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο και είμαστε αντιμετωποι ευτυχως οχι με την ομαδα της κλεψιάς τον γαύρο ! Ελπίζω να κυλήσουνε όλα ομάλα να μη γινει κανενα έκτροπο και το βράδυ εμεις να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουνε ! Καλή επιτυχία στην ομάδα..που πρέπει να επιστρεψει στους τιτλους..και σημερα η ευκαιρια ειναι μοναδική !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρέλανέ μας πανάθα μας!!! Πάμε γερά ρε ομαδάρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι οπαδοι του Παναθηναικου εκτιμανε την ειλικρινεια


    βγες και πες στα ισια οτι δεν μπορω να εχω το μπατζετ στα ουρανια γιατι οι εποχες αλλαξαν και ολοι θα ειναι μαζι σου , σεβασμος σε αυτα που εχει προσφερει η οικογενεια ΣΟΥ


    με φανφαρες και μεγαλα λογια τη στιγμη που εχεις στον παγκο προπονητη τυπου πεδουλακη και παιχτακια της σειρας τυπου ουκιτς κτλ δεν παμε πουθενα , και εμας θα μας βγαινει η ψυχη αλλα και εσυ θα εκτιθεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εσύ καλά τα λες φίλε αλλά αυτός παίζει να πιστεύει ότι για χάλια που έχει το μπάσκετ φέτος φταίει ο Πατέρας ο Βγενόπουλος και ο Ξυλάς που τους πούλαγε το μαγαζί και δεν το αγόραζαν πρόπερσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου