Φοβούνται οι στοιχηματικές εταιρίες την Super League!


Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις που δίνουν οι μεγαλύτερες online στοιχηματικές εταιρίες καθώς και ο ίδιος ο ΟΠΑΠ. Φοβούνται τόσο τα ματς της superleague ,που είτε έχουν κλειδώσει 4 μέρες πριν συγκεκριμένους αγώνες είτε έχουν ρίξει στα τάρταρα αποδόσεις συγκεκριμένων αγώνων αφού κάποια αποτελέσματα είναι -όπως φαίνεται- προκαθορισμένα.

Συγκεκριμένα λοιπόν, τα ματς που κάνουν περισσότερο μπαμ αφού είτε έχουν κλειδωθεί είτε παίζονται με χαμηλές ή περίεργες αποδόσεις είναι δύο.

Το Βέροια-Αστέρας Τρίπολης και το Πανιώνιος-Πλατανιάς.

Τα συμπεράσματα που βγαίνουν είναι πως η Βέροια που παλεύει για την παραμονή της θα νικήσει χαλαρά τον Αστέρα Τρίπολης που είναι πέμπτος και το ματς της Νέας Σμύρνης θα έρθει Χ που είναι ένα αποτέλεσμα βολικό και για τις 2 ομάδες με δεδομένο πως Απόλλων και Ξάνθη δεν θα κερδίσουν. Με λίγα λόγια, δύο αποτελέσματα ώστε να μείνουν 3 πιστά παραρτήματα του Ολυμπιακού.

Ο άσσος λοιπόν της Βέροιας -αν δεν τον έχουν κλειδώσει- υπάρχει μέχρι 1.22 .Μεγαλύτερη απόδοση δεν θα βρείτε. Φανταστείτε πως στις περισσότερες που παίζετε το εν λόγω ματς, η Βέροια πληρώνει λιγότερο από τον άσσο του Ολυμπιακού με τον Απόλλων στο Καραϊσκάκη.

Από την άλλη, το Χ της Νέας Σμύρνης -αν δεν το έχουν κλειδώσει- θα το βρείτε μέχρι 1.4. Παραπάνω δεν έχει. Στο εν λόγω ματς θα μπορούσε κάλλιστα ένας εκ των Πανιώνιου και Πλατανιά να διεκδικούσαν την νίκη ώστε να ήταν safe. Όμως πρέπει να παίξει μοίρασμα. Γιατί; Δεν είναι δύσκολη η απάντηση.

Είναι αστείο προφανώς το όλο σκηνικό και είναι ακόμη ένα παράδειγμα για το πόσο προμελετημένο είναι το ελληνικό πρωτάθλημα...

Δείτε παρακάτω και τις σχετικές αποδόσεις από διάφορες στοιχηματικές εταιρείες. Πολύ χαμηλή απόδοση επίσης δίνουν τον άσσο της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό. Με δεδομένο ότι η ομάδα θα κατέβει για να ρίξει την ομάδα του... περίεργου -κι ας βολεύει αυτό την παραμονή των πλέον πιστών παραρτημάτων του Ολυμπιακού- , ο Παναθηναϊκός πληρώνει μια χαρά!

Sportingbet
Betfair
Novibet

Bet365

Bwin
...και ΟΠΑΠ

Σχόλια

  1. συμφωνα απολυτα με το κειμενακι! ετσι ακριβως ειναι.. καλα δεν ειναι ο πρωτος πουτανογαυρος που κανει τετοια οι πιο πολλοι απο αυτους τετοιοι ειναι! ξεχνας τον ντοπαρισμενο μπουρουση που η ακομα τον στο προηγουμενο ματς που καρφωσε (μπροστα στο διαμαντιδη αν δεν κανω λαθος) ενας απο αυτους ενας μαυρος δεν θυμαμαι το οναμα του και εκανα σαν να μην πω?!! κλασσικοι γυφτοι που αρεσκονται σε εφε και στην υπερβολη..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου