"Kρίμα" ρε Βαζέχα...

Tώρα που γίνεται η μεγαλύτερη μάχη για την Λεωφόρο, θέλησες να φορέσεις άλλη φανέλα;
Kατεβαίνει με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για την Αθήνα. Ή αλλιώς κατεβαίνει ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού Κινήματος που αποτελείται από κόσμο του Συλλόγου. Πιθανότατα μέχρι να του προτείνουν να κατέβει στις εκλογές ,ούτε που θα ήξερε την ύπαρξη του κινήματος.


Η συμμετοχή του Βαζέχα στον συνδιασμό της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για αποδείξεις και θεωρίες συνομωσίας. Αποδείξεις γιατί βλέπουν σε όλα τα κόμματα πως το Παναθηναϊκό Κίνημα θα τους κάνει ζημιά, αφού θα χάσουν πολλές ψήφους Παναθηναϊκών, και έτσι επιστρατεύουν τον μεγαλύτερο σκόρερ στην ιστορία του Συλλόγου μπας και σώσουν την παρτίδα. Θεωρίες συνομωσίας γιατί η ανάδειξη του Α.Σπηλιωτόπουλου στην Ν.Δημοκρατία έγινε την ίδια περίοδο που ο Β.Βαρδινογιάννης ήταν κάτι παραπάνω από ο "πίσω άνθρωπος"  του κόμματος στηρίζοντας τον Κ.Καραμανλή για να βγει πρωθυπουργός.

Το όνομα του Βαζέχα κάνει γκελ στους Παναθηναϊκούς και η θέση του, θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυτών που θέλουν να μην χαλάσει η μπίζνα του Βοτανικού έστω και την τελευταία στιγμή.

Γιατί μεταξύ μας, στα @@ του Βαζέχα αν γκρεμιστεί η Λεωφόρος. Σιγά μην δεν εξυπηρετήσει τα συμφέροντα αυτών που τον έκαναν πρώτο όνομα. Να είμαστε και λίγο ρεαλιστές.

Εγώ λοιπόν θα αρκεστώ σε ένα "κρίμα" βλέποντας αυτήν την φωτογραφία. Το πραγματικό κρίμα το ψέλλισα λίγες μέρες πριν και μετά την Ριζούπολη.

Σχόλια