H παρτίδα σώθηκε. Του χρόνου πιο ψηλά!


Η καθαρή νίκη με την Παναχαϊκή ήρθε στην Κυψέλη και -έστω- στα play out εξασφαλίσαμε την παραμονή μας στην Α1, εξαργυρώνοντας έτσι την τρομερή πορεία μας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.


Αν υπάρχει ένα κρίμα τότε αυτό είναι για την καθυστέρηση της αλλαγής του προπονητή, αφού μόλις έφυγε ο Λάϊος -ή καλύτερα μόλις ήρθε ο Καλμαζίδης- η ομάδα μεταμορφώθηκε και έδειξε πως ήταν για πολύ περισσότερα την φετινή σαιζόν, αδικώντας με τις εμφανίσεις του πρώτου μισού τον ίδιο της τον εαυτό.

Αυτό που κρατάω από την φετινή σαιζόν είναι η παρουσία του κόσμου στην Κυψέλη, όπου ήταν έδρα με αποκορύφωμα το εντός με την Άεκ όταν η ατμόσφαιρα θύμισε παλιές ωραίες εποχές.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε για του χρόνου είναι ο κόουτς. Αφού έδειξε πως μπορεί να μεταμορφώσει μια "τελειωμένη" ομάδα και να την κάνει νικήτρια, τότε του αξίζει και με το παραπάνω να δουλέψει από την αρχή και να κάνει τον δικό του σχεδιασμό.

Αυτά που ελπίζω είναι δύο. Πρώτον του χρόνου τα έργα ανακατασκευής στον Τάφο να επιτρέψουν στην ομάδα να γυρίσει πίσω σπίτι της (και τότε θα δούμε κερκίδες από άλλα ανέκδοτα..) και να βρεθεί κάποιο γερό πορτοφόλι να στηρίξει το τμήμα (Πολέμης, Σταθοκωστόπουλος, Γιαννακόπουλος) μπας και κοιτάξουμε του χρόνου να σηκώσουμε κάποια κούπα.

Η χρονιά τελείωσε και για τρίτη σερί σαιζόν σωθήκαμε στο τέλος. Μακάρι σήμερα να έκλεισε μια μαύρη παρένθεση.

Σχόλια

  1. Όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη . Οι άλλοι να περιμένετε μεσσίες και άσπρα άλογα . Μέχρι τότε η Θύρα 13 θα παλεύει να κρατάει όρθιο τον Παναθηναϊκό . Θυμίζω ότι το βολευ ανδρών ήτανε να μην συμμετάσχει καν στο πρωτάθλημα την αρχη της χρονιάς . Αλλά κάποιοι έτρεχαν 24ώρες/24ωρο για να ανακουφιστούμε σήμερα και τυπικά . Τα καλύτερα έρχονται αν είμαστε κοντά σε αυτούς τους ΜΑΓΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OLOI MELH STON ERASITEXNH....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου