Έχει πάρει φόρα!


Ο Παναθηναϊκός πλέον είναι δεδομένο πως έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από το ξεκίνημα της σαιζόν και είναι οφθαλμοφανές πως ανά διαστήματα παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο. Σήμερα,για ακόμη ένα παιχνίδι, παρουσιάστηκε στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς σοβαρός, ήξερε τι ζήταγε και τον τρόπο για να το αποκτήσει. Τρία γκολ στο παράρτημα του Κομπότη και όπως φαίνεται θα ξεκινήσουμε τα play off στην πρώτη θέση μαζί με τον Πάοκ και στο +2 από Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης.


Σήμερα ο Πέτριτς ήταν πιο δραστήριος από κάθε άλλη φορά, έφτασε κοντά στο γκολ και έδειξε γενικά να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Επίσης για ακόμη μια φορά, ο Μπεργκ και οι κινήσεις του με ή χωρίς την μπάλα ήταν άκρως χορταστικές. Επιθετικό τέτοιου στυλ, έχουμε να δούμε πάρα πολλά χρόνια. Για την ακρίβεια ο τρόπος που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, μου θυμίζει τον Λύμπε αλλά και πάλι θεωρώ πως ο Σουηδός το κατέχει περισσότερο το τόπι.

Τώρα, έχουμε την επόμενη -και τελευταία- αγωνιστική να πάμε στην Ξάνθη, όπου κι εκεί πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για να πάρουμε το διπλό. Αλλά η μεγάλη μάχη έρχεται σε 10 μέρες, όπου η Λεωφόρος πρέπει να βράζει ώστε να ανατρέψουμε το 1-0 της Κρήτης και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Το ΟΑΚΑ, οι γαύροι ή τα μπαόκια και το Κύπελλο μας περιμένουν. Θα είναι ιστορικής σημασίας τελικός...





Σχόλια

  1. dimpaogate137/4/14 1:32 π.μ.

    Ναι καλά . Αφού ο Αλαφούζος θα μας κάνει αεκ νο2 και πάμε για β' εθνική τι μας λες τώρα .
    Σοβαρά τώρα ο φετινός Παναθηναϊκός είναι ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ όλων αυτών που τρώγαν την σάρκα του τμήματος εδώ και δεκαετίες . Τα καλύτερα έρχονται και αντλούνται από την εφετινή πρωτοφανή υγεία που εκπέμπει ο ζωντανός οργανισμός που καλείται Παναθηναϊκός .
    Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ι Κ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dimpaogate137/4/14 2:04 π.μ.

    +1908

    http://pan-ki.gr/

    https://www.facebook.com/panathinaikokoinima

    https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1383667_711768598844599_1165506035_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβως.
    Το να λεμε χαζο και βλάκα έναν άνθρωπο με το αξίωμα που κατέχει ο Καμίνης, γνωρίζοντας ποια συμφέροντα εξυπηρετεί και απο ποιούς, είναι σαν να τον αθωώνουμε απο το δόλο των πράξεων του.Κι εδώ είναι ξεκάθαρο οτι δεν πρόκειται για αφέλεια και βλακεία αλλά για δόλο και σκοπιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς press για την Τζάκι θα είμαστε απο αύριο μια ωραία ανάμνηση.Καλώς ή κακώς η κρίση η δική μας επηρεάζεται απο το γεγονός οτι σε όλη μας τη ζωή ακολουθούμε την ομάδα και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε κάποια πράγματα.Όμως η Τζάκι -και η κάθε Τζάκι- μέχρι πριν ένα χρόνο δεν ήξερε κάν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.Όλοι οι αθλητές είναι περαστικοί και δεν πρόκειται να βάλουν την καριέρα τους πάνω απο την ομάδα ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα όνειρο μου... κάποια ημέρα αυτός ο Σύλλογος να απόπνεε μια κουλτούρα συγκεκριμένη και όλοι οι παίκτες που θα φορούσαν την φανέλα να ξέρανε ότι υπάρχει μια νοοτροπία σε κάποια πράγματα.


    Πχ το συγκεκριμένο παράδειγμα, να μην χρησημοποιεί ο καθένας τον Παναθηναϊκό σαν σκαλί της καριέρας του. Να ξέρει εξαρχής πως αν το κάνει θα είναι ανεπιθύμητος στον Σύλλογο. Πόσο μάλλον να τον παρατάει σε τόσο σημαντική χρονική περίοδο.


    Είπαμε... όνειρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον επαγγελματικο αθλητισμο δε χωράνε ρομαντισμοί, δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβασα καποια σχολια στα τσατσικα νεα για μετριες/ερασιτεχνικες εμφανισεις απο παιχτες και κακο κοουτσαρισμα και επαθα ενα σοκ να πω την αληθεια.... Μαλιστα καθε φορα διαβαζοντας αυτη τη σελιδα γινεσαι σοφοτερος η αληθεια ειναι, μαθαμε πως σε ενα ματς που με σβηστες μηχανες νικησαμε 3-1 ΕΠΡΕΠΕ να παιξουμε οπως με το γαυρο επι 90 λεπτα. Τα 3 δεν ειναι αρκετα γι ολους αυτους....


    μας δερνει η μα@@@α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακαρι να ξυπνησουν και οι λεφταδες για να γινει το εργο μας προς την κορυφη ευκολοτερο, οχι μονο στο ποδοσφαιρο.


    γαμω τα λεφτα σας καβουραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιαυτό είναι σωστό αυτό που κάνει ο Αλαφούζος με τις ακαδημίες στο ποδόσφαιρο. Αθλητές που αγαπούν τον Παναθηναικό από τα γεννοφάσκια τους. Έτσι πρέπει να δουλέψουν και τα υπόλοιπα τμήματα , να μην περιμένουμε λεφτάδες και τα λοιπά , αλλά με σοβαρότητα και προγραμματισμό να αναρριχηθούμε στην κορυφή. Καλή τύχη στην αθλήτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν όμως θα σταματήσουμε να το βλέπουμε ρομαντικά, θα σταματήσουμε και να αγαπάμε αυτήν την ιδέα.. για αυτό δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Αν καταφέρουμε έστω και ένα ποσοστό των αθλητών που θα σκέφτονται να φορέσουν την φανέλα, να την βλέπουν έτσι τότε κάτι διαχρονικά σημαντικό θα έχουμε πετύχει.


    Να επαναφέρουμε την ρομαντικότητα όσο περισσότερο μπορούμε στην ιδέα αυτή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χίλια δίκια έχεις όμως όπως στην περίπτωση του Καλάθη έτσι και σε αυτήν μιλάμε για δύο αμερικανοαναθρεμμένους που ερχόμενοι στην Ευρώπη και στην Ελλάδα είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το ΝΒΑ και ΤΟ WNBA. Ο ρομαντισμός δυστυχώς μένει σε εμάς τους οπαδους-φιλάθλους και για αυτό θα πρέπει και εμείς οι ίδιοι να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί απέναντι σε ανάλογες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, που αν δεν υπήρχε δεν θα γινόταν και λόγος και θα το περνούσαμε στο ντούκου. Πως η Γέμελος άφησε την ομάδα στα play off του πρωταθλήματος. Αυτό είναι που ενοχλεί περισσότερο και κάνει πιο έντονο το αίσθημα αυτών που γράφω. Αν έφευγε καλοκαίρι, δεν θα ζημίωνε άμεσα και -λογικά για την φετινή σαιζόν- ανεπανόρθωτα την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακόμα μια νίκη. Μεγάλο σερί στα τελευταία ματς με πολύ καλά παιχνίδια
    ειδικά στα εντός εδρας αλλα και εκτός με αποκορύφωμα το ματς στο
    Καραισκάκη . Βλεπουμε στο δεύτερο γύρο την ομάδα πολύ ανεβασμένη . Ήδη
    μετράμε δύο νίκες παραπανω έναντι των αντίστοιχων βαθμών του πρώτου
    γύρου και νίκες στα ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ και στον γαύρο και Χ με
    τον τρίτο Ατρόμητο ( εκτός ) . Αντίθετα στο πρώτο γύρο όλα τα παραπάνω
    ήταν ήττες . Η ομάδα έχει πάρει μεγάλη φορά γι αυτό και τελικά ενώ όλη
    τη χρονιά ήταν στη τέταρτη θέση τώρα ξεπέρασε και τον Ατρόμητο και από
    οτι φαίνεται θα τερματίσει τρίτη στη κανονική περιόδο !
    Μετα την ήττα του Ατρόμητου και την γκέλα του Αστέρα Τρίπολης με τον Άρη θα καταφέρουμε εκτός απροόπτου να ξεκινήσουμε από την ίδια αφετηρία με τον ΠΑΟΚ. Αν όλα πάνε καλά με την αδειοδότηση τότε θα έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία να ξεχρεώσουμε και να δούμε την ομάδα από του χρόνου να ξανακάνει πρωταθλητισμό και να παίζει στις Ευρωπαικές διοργανώσεις.. Μακάρι όλα να πάνε έτσι και το καλοκαίρι να χτίσουμε επιτέλους την ομάδα κρατώντας τον βασικό κόρμο και ενισχυώντας με 2-3 δυνατές μεταγραφές..
    Όμως για αυτά υπάρχει χρόνος .. ¨Εχουμε να περάσουμε τον Όφη να διεκδικήσουμε το Κύπελλο και να κατάφερουμε να βγούμε CHAMPIONS LEAGUE για να τελειώσει η χρονιά πετυχημένα !

    http://tinypic.com/r/eap5b6/8

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου