Ένας ακόμη λόγος να αισθάνεσαι υπερήφανος

Η εικόνα αυτή ενοχλεί...

Σε αθέετηση της συμφωνίας που είχε επιτευχθεί μεταξύ των δύο ΠΑΕ, προχώρησε η Skoda Ξάνθη μη δίνοντας εισιτήρια στον κόσμο του Συλλόγου με την πρόφαση πως δέχθηκαν στα γραφεία του απειλητικά τηλεφωνήματα και πως θα μπει σε κίνδυνο η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.


Προφανώς αντιλαμβάνεται και ο πλέον άσχετος πως ο ισχυρισμός ότι οι οπαδοί μας θα ανέβουν στην Ξάνθη για να κάνουν επεισόδια είναι... λίγο άστοχος και εκτός πραγματικότητας. Πότε έχουν ξανακάνει και για ποιο λόγο να τα κάνουν τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος σε ένα ματς που δεν μας καίει και να βάλουμε σε κίνδυνο να παίξουμε χώρις κόσμο στην έδρα μας στα play off.

Η ομάδα του Πανόπουλου παίζει σε αυτό το ματς την κατηγορία, ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να ντυθεί Ολυμπιακός και να κατέβει χαλαρός δίνοντας το ματς στο πιο πιστό παράρτημα του Σ.Κόκκαλη. Αντιθέτως οι παίκτες μας θα παίξουν την μπάλα τους και αν είναι καλύτεροι την Κυριακή θα τους ρίξουν κατηγορία. Αυτό φαντάζει ανύκουστο στον ιδιοκτήτη της Ξάνθης και έτσι πήρε τα μέτρα του...

Αν δεν το έχετε πάρει πρέφα, αυτό που συνέβη με την -καθόλου τυχαία- αλλαγή συμπεριφοράς του καλού φίλου του Σ.Κόκκαλη αποτελεί έναν ακόμη πολύ καλό λόγο για να αισθάνεστε υπερήφανοι που είστε μέρος αυτής της ιδέας με το τριφύλλι. Δεν συμμετέχουμε στις αλαξοκωλιές που γίνονται τις τελευταίες αγωνιστικές και παίζουμε για την νίκη, ακόμη και απέναντι σε ομάδες που δεν είναι ριγμένες στα σκατά και είναι κρίμα να χαθούν (βλ. Απόλλωνας).

Είναι παράσημο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την ιστορία του Συλλόγου που ο Πανόπουλος δεν θα δώσει την Κυριακή εισιτήρια στον κόσμο του Συλλόγου!

Σχόλια