Aυτοκτονία...αδιάφορη!


Σε ένα ματς που φαινόταν πως το χαμε και θα φεύγαμε για ακόμη μια φορά νικητές, η ομάδα μας κατάφερε να χάσει με 68-65 τρώγοντας τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι χάσαμε σε μια έδρα που έχουμε συνηθήσει να νικάμε. Το καλό είναι πως η ήττα αυτή ήταν αδιάφορη, αφού Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ με μειόνεκτημα που μας περιμένουν είναι μια από τα ίδια.


Λογικά στα προημιτελικά θα παίξουμε με την Ρεάλ, εκτός κι αν χάσει στην Λιθουανία από την Ζαλγκίρις προτιμώντας Ολυμπιακό. Όλη η ουσία για μένα -όπως έγραψα μετά την νίκη επί της Μάλαγα- είναι η ομάδα να μην ξόδεψε ενέργεια από αυτήν που πρέπει να δώσει στην προημιτελική φάση. Τα προημιτελικά θα μας στείλουν στο Final 4 και όχι το διπλό στο Σεφ.

Αδιάφορη δεν θα είναι η ήττα αν στο τεχνικό επιτελείο ήθελαν ΤΣΣΚΑ και θεωρούσαν πως είναι πιο βατή για να της κάνουμε το break. Αλλά αυτά δεν τα ξέρουμε και είναι απλές υποθέσεις.

Το θέμα τώρα είναι να κάνουμε το break την ερχόμενη εβδομάδα στην Μαδρίτη -ή στην Μόσχα-. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, όχι λόγω φανέλας, αλλά λόγω ποιότητας του ρόστερ.

Μπορούν να πάρουν την πρόκριση. 

Σχόλια

  1. Πήρε χαρά ο ανυπαρκτουλης...
    Στα σοβαρα ματς βεβαια το μενου θα εχει... κρεας, κυρια Σπανουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένα έλεος στον χωψονίδη στο ΟΑΚΑ. Δύσκολο να θυμηθώ τέτοιο κόμπλέξ σε παίχτη όλων των αθλημάτων.Ούτε ο τόμιτς έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν παίζεις με τους σκατόγαυρους δεν είσαι αδιάφορος . Ποτέ όμως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Του έχει δημιουργήσει κόμπλεξ η παντόφλα από την τσουλάρα του την μοντέλα λογικά . Καλά για τις πούτσες Γκιστ , Λασμε και σια δεν το συζητάμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζάμπα και βερεσέ... Τέλοσπάντων, μετα απο τέτοια ήττα τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος και η κριτική μπορεί να αδικήσει κάποιους στην ομάδα.
    Όσον αφορά τους προημιτελικούς, πιστεύω σε ένα break αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη οτι θα καθαρίσουμε πρόκριση στο ΟΑΚΑ. Φοβάμαι ένα σενάριο παρόμοιο με περισυ.Όλα παίζουν πάντως. Παναθηναικος είμαστε. Ας έρθει η κάθε ρεαλ να μας κερδισει αν μπορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσάμπα ήττα με τρία σημαντικά λάθη από το 56-62 και μετά, που άνετα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Και είναι κρίμα γιατί παρά την κακή εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο κατάφερε να ανταπεξέρθει και να πάρει προβάδισμα.
    Τα σημαντικά τώρα είναι μπροστά μας και θα πρέπει η ομάδα να έχει την αυτοσυγκέντρωση και στα σαράντα λεπτά γιατί και η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ δεν πρόκειται να σου χαριστούν.
    Ένα σχόλιο όσον αφορά τον πανηγυρισμό του Σπανούλη δεν μου προκαλεί εντύπωση το κόμπλεξ που έβγαλε για μία ακόμη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά του φταίει που τον φτύνουν σ όποιο νησί πάει... Όυτε στο αγκίστρι δεν τον βλέπω να εμφανίζεται φέτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το έψαχνε το καλάθι αυτό ο Σπαν χρόνια τώρα κόντρα σε μας και τελικά το βρήκε σε παιχνίδι μικρής σημασίας και ερχόμενος από την ανυπαρξία πάνω στην ισοπαλία. Ας το χαρεί λοιπόν. Και φυσικά και υπάρχει πρόβλημα, είναι φανερό. Αλλά ας μην ασχολούμαστε εμείς με τα ψυχολογικά του Σπανούλη. Έχει βρει το κοινό του πια, τον πύρινο λαό που από τη μια τον βρίζει γιατί δεν μας κερδίζει αλλά το ξεχνά και αμέσως με τα εύκολα οπαδιλίκια αυτής της χαμηλής αισθητικής (κανονικά, σε αυτές τις περιπτώσεις του δίνεις το τηλέφωνο ενός ειδικού να πάει να μιλήσει για τα ζητήματά του να ξεμπλοκαριστεί ως άνθρωπος). Θα ανησυχούσα αν έβλεπα τον Διαμαντίδη να μας πουλά ροκσταριλίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν εισαι παιχτης του παναθηναικου απαγορευεται να εισαι αδιαφορος ακομα και σε ματς με την περα ραχουλα ποσο μαλλον οταν παιζεις με αντιπαλο τον πουτανας γιο την ντροπη του ελληνικου αθλητισμου


    καλα μην το παω στα μυρια που καθαριζουν καθε χρονο και ειδικα τετοιες εποχες πρεπει να τα τιμανε μεχρι τελευταιου σεντ


    το καλοκαιρι με το καλο που θα ερθει ή ο μεγιστος ή καποιος αλλος απο το πανω ραφι πρεπει να πεσει σκουπα και φαρασι στο ροστερ , αντε γιατι μου φαινεται οτι καποιοι μας δουλευουν μεσα στη μαπα μας


    εφαγε ολη την κριτικη και το αναθεμα ο πεδουλακης ( οχι οτι αυτος δεν εφταιγε φυσικα ) και καποιοι βγηκανε και βγαινουνε ακομα ατσαλακωτοι και δεν ειναι μονο το ματς με γαυρο ...............


    υγ δωστε ψυχη και σωμα στα ματς με τη ρεαλ και οτι βγει , ματωστε τη φανελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και φυσικα εκει που ο πυρινος λαγος του εβριζε οτι ειχε και δεν ειχε στο γηπεδο και στα κολοσαιτ τους στο ιντερνετ λογω της ανυπαρξιας του κτλ τωρα τον κανανε παλι ηρωα


    αυτοι ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαμηλα την μπαλα γιατι διαβαζα απο εδω και απο εκει κατι υπερβολες του στυλ θα παιξουμε 2 παιχνιδια θα παρουμε χαλαρα τις νικες και μετα τελος η υποθεση παραμονη , ελα ομως που παιζει και ο αντιπαλος και στην περιπτωση της παναχαικης παιζει και με πουστικες μεθεδους


    χαμηλα τη μπαλα λοιπον και βλεπουμε , εχουμε πολυ δρομο ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ....ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΚΑ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΜΑΝΤΙΔΗ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κωνσταντινος11/4/14 9:35 π.μ.

    ΓΑΥΡΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΙΦ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τυχαία βρέθηκα σε αυτο το site ο σπανούλης ουτε οπαδιλικι πούλησε ούτε τίποτα, και οι σωστοί μπασκετικοι δεν κράζουν κανεναν στο σεφ ουτε σπανούλη ουτε κολινς οι σωστοι ξαναλεω εγω ειμαι ενας απο τους σωστους πιστευω γιατι δεν γιουχαρω κανεναν κοιταζω παντα τα θετικα που μπορει να προσφερει ο καθε παικτης στο καθε ματς... το "δεν ακουω" που ειπε ο σπανουλης το ειπε στην αντιδραση των οργανομενων στο σεφ στην αλλαγη του 5 λεπτα πριν,δεν νομιζω να ειναι οπαδιλικι αυτο. κατα τα αλλα μεγαλος παικτης ο βασιλης εχει παει και ΝΒΑ μη το ξεχναμε αυτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το καλο ειναι οτι τους εχουμε για πλακα! ετσι πιστευω, αυτο ειδα, και οταν ερθει η ωρα τους θα το καταλαβουν! παντως τζαμπα ηττα πραγματικα...! κατι αλλο ρε αυτοι οι πουτανας γιοι κανα συνθημα δικο τους θα βγαλουν? ολα τα κατακλεψανε τα μπαστάρδια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φιλε τον σπανουλη στο Nba τον ελεγαν turnover machine και παρακαλαγε να φυγει
    ψαξου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειναι εξωφρενικα τα λαθη μας στο τελος! Αν δεν χασαμε επιτηδες θα πρεπει να το δουμε σοβαρα αυτό.. Μιλαμε για 100% δικο μας παιχνιδι!!! Παντως δεν πιστευω οτι χασαμε επιτηδες, για να ειμαι ξεκαθαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γιατί εγώ θυμάμαι να παίρνει τηλέφωνα τον δημητράκη παρακαλώντας να τον φέρει πίσω από το Αμέρικα, στον Παναθηναικό
    το ότι πήγε στο nba είναι κάτι δηλάδη ;
    και ο .. Γλυνιαδάκης nba έπαιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ηγέτης της π@@τσας, πάμε παρακάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου