21.300 Παναθηναϊκοί για την κούπα στο ΟΑΚΑ!


Τελικά η Αστυνομία βοήθησε την ΕΠΟ και πήρε για αυτήν την απόφαση να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Θα πάρουμε 21.300 εισιτήρια και θα καθόμαστε στις ίδιες θύρες με αυτές στον τελικό με τον Άρη.


Οι τιμές θα είναι αυτές: Θύρα 30 (30 ευρώ), 32 (15 ευρώ), 34 (15 ευρώ), 35 (10 ευρώ), 1 (10 ευρώ), 2 (15 ευρώ), 3 (15 ευρώ), 4 (15 ευρώ), 5 (25 ευρώ), 6 (25 ευρώ), μισή 7 (30 ευρώ).

Η λογική λέει πως προτεραιότητα θα έχουν τα διαρκείας και τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, αν και αυτοί δεν ξεπερνούν τα μισά από τα εισιτήρια που θα διατεθούν.

Μακάρι εμείς και τα παόκια να μην δώσουμε ακόμη ένα πάτημα ώστε να μην πηγαίνουν οι οπαδοί στα εκτός έδρας. Μακάρι να επικρατήσει η...λογική και να καταλάβουμε πως με τα μπάχαλα μέσα στα γήπεδα, η ομάδα που αγαπάμε δεν υποστηρίζεται καλύτερα.

Μακάρι...

Όσο για το ματς, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στο προπονητικό επιτελείο. Την κέρδισαν και με το παραπάνω. Ο στόχος είναι η κούπα, αλλά και αρνητικό να είναι το αποτέλεσμα θα είμαστε ενωμένοι μια γροθιά γιατί το ταξίδι προβλέπεται Παναθηναϊκό, περήφανο και μεγάλο!

Σχόλια

  1. TRYFILOFOROS-13-17/4/14 6:05 μ.μ.

    ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. press ισως δεν ξερεις τι εστι μπαοκια και ποσο καφροι (επιδεδο γαυρου τουλαχιστον) ειναι και αυτοι, εμεις απο τη βορεια ελλαδα τα ξερουμε καλα. Ονειρο τους ειναι να γινουν γαυροι στη θεση του γαυρου.


    Καλως ή κακως πρεπει να πανε αυτοι που πρεπει, οι αλλοι θα κατεβασουν ταλιμπαν και εχουν σκοπο να κανουν πολλες βλαχομαγκιες αν και η τιμωρια που θα φανε λογω των χθεσινων ισως τους κοψει τα "φτερα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TRYFILOFOROS-13-17/4/14 7:21 μ.μ.

    O.A.K.A ε?χμμμμ κατα τιν αποψη μου παλι μπαχαλα θα κατσουνε,παλι τα ιδια θα εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου