O Bαγγέλης βγάζει τα πρωτοσέλιδα;


Για ακόμη μια φορά, η ...αντικειμενική εφημερίδα Sportday προτίμησε να μην ενημερώσει τους αναγνώστες της για την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ η ΠΑΕ Πάοκ και μιλούσε για καρνάβαλους και τόνιζε πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ελέγχει το σύστημα, και με παράλληλες σχετικές αναφορές στα πρόσωπα των Σαρρή και Μώραλη.

Προφανώς, ή δεν θα το θεώρησε σημαντικό ως γεγονός ή τα πρωτοσέλιδα περνάνε ένα πρώτο χέρι από άλλα μάτια...

ΥΣ: Την ίδια στιγμή που η Goal και η Livesport ανέφεραν την ανακοίνωση στα πρωτοσέλιδα τους..

Σχόλια

  1. Τα πρωτοσέλιδα του μπαμποχελάκη είναι πιο σημαντικά από τις δράσεις, δηλώσεις , θέσεις , εξορμήσεις του Παναθηναϊκού Κινήματος ? Γιατί τέτοια σιωπή όσον αφορά αυτό το θέμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι αυτες οι βρωμοφυλλαδες ποσο πουλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν όλα αυτά που λες, τα ανεβάζουν sites με 100πλασια επισκεψιμότητα τότε η δουλειά να μάθει κόσμος το Κίνημα και να ψηθεί, γίνεται. Να κάθομαι να ανεβάζω κάθε τι του Κινήματος δεν έχω χρόνο. Όταν πρέπει, θα ανέβουν αυτά που πρέπει.

    Το πρωτοσέλιδο του μπαμποχελάκη το σχολίασε κανένα πράσινο site; Όχι. Γιατί; Οι απαντήσεις καθόλου δύσκολες. Εγώ λοιπόν προτιμώ όταν βρίσκω λίγο χρόνο να ανεβάζω αυτά που οι άλλοι κάνουν αβαβά και να αφήνω πχ τα του Κινήματος να τα ανεβάζουν σελίδες που έχουν μεγαλύτερη απήχηση και να μην γεμίζω όλη την σελίδα με την δράση τους για να χαιρόμαστε μεταξύ μας και άλλοι "100" που διαβάζουν γιατί έτσι δεν έχει νόημα.

    Γιατί τέτοια σιωπή... κάθομαι και απολογούμαι για κάτι που έχω βοηθήσει και εγώ με τον χρόνο μου και όχι μέσω του μπλογκ. Μην έχετε επικριτικό ύφος χωρίς να ξέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποκειμενικό είναι αυτό , για μένα επειδή τουλάχιστον όσοι διαβάζουν εδώ , ακούνε μπαμποχελάκηςday και κλάνουν στο γέλιο, μιας και με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ αναρτήσεις του blog όσον αφορά τον κάθε λογής ΑΡΔ , τους έχεις ξεφτιλίσει πολλάκις , ναι φίλε μου είναι πιο σημαντικό να προωθείται το Παναθηναϊκό Κίνημα και αυτά που κάνει γιατί σε λίγους μήνες έρχεται μια σημαντική μέρα για τον σύλλογο γενικά μέσω της κάλπης .

    Θεωρώ το panathinaikos press το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σοβαρό blog όσον αφορά τον Παναθηναϊκό γι' αυτό και κάποιες φορές επικρίνω και γκρινιάζω ! Απολογούμαι λοιπόν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, απλά να έχετε στο μυαλό σας πως όλη αυτή εδώ η φάση είναι ερασιτεχνική. Ούτε βγάζω τίποτα, ούτε ζω από αυτό. Και το τρέχω ανάλογα με τα κέφια μου και τον χρόνο που έχω. Είναι αδύνατον να κηνυγάω τις δράσεις του Κινήματος και δεν θέλω απλά να γεμίσω 4-5 αναρτήσεις κάθε μέρα με αυτές για να πω ότι το κανα, γιατί τότε θα αλλοιωθεί και η δομή του blog και δεν θα έχει και πρακτικό αποτέλεσμα, αφού όλοι ούτε που θα δίνουν σημασία.


    Όταν πρέπει, θα ανέβουν αυτά που πρέπει. Μην ανησυχείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου