Kαμίνη, ο Παναθηναϊκός ξέρει τι θέλει! (video)




Eσύ -και τα συμφέροντα που εξυπηρετείς- δεν θέλεις να το καταλάβεις...

Σχόλια

  1. Εύχομαι να πατώσει και όλες αυτές οι μπομπολοδημοσκοπησεις να αποδειχθούν τεράστια ψεύδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρώην και ο ΑΚΤΩΡΑΣ είναι από πίσω. Ακόμη και τώρα ονειρεύονται να μας ρίξουν στον Μπίθουλα , να φτιάξουμε εκεί γήπεδο , το οποίο σου ανάλυσα τι κόστος θα έχει , έτσι ώστε ποτέ να μην σηκώσουμε κεφάλι.


    Γιατί κακά τα ψέματα , μόνο με αντιπαροχή θα γίνονταν το γήπεδο του Βοτανικού , δίνοντας η ΠΑΕ μέσω Δήμου εκτάσεις στον Βωβό για ανέγερση εμπορικού και εις αντάλλαγμα ο Βωβός θα σήκωνε το γήπεδο. Γήπεδο που αμφιβάλλω , αν θα έφτανε την αρχική χωρητικότητα , ως επίσης αμφιβάλλω , αν ποτέ ο Ερασιτέχνης έπαιρνε εγκαταστάσεις για τα διάφορα αθλήματά του.


    Το δε οικόπεδο της Λεωφόρου με το γνωστό τρόπο , αν κατεδαφίζονταν , θα το άφηναν έτσι σκοπίμως επί μια δεκαετία με μπάζα , όπως έχουν αφήσει και τα προσφυγικά στην μοίρα τους και μια ωραία πρωία , θα έλεγαν στο Δήμαρχο , ότι εφόσον δεν έχει λεφτά να αξιοποιήσει τότε να το πουλήσει σε ιδιώτες για να μειώσει το χρέος.


    Και εκεί που βλέπαμε την Λεωφόρο , ξαφνικά θα δούμε μεγάλα εμπορικά κέντρα και κτήρια από τα οποία οι εμνευστές του σχεδίου θα αποκόμιζαν πολλά κέρδη.


    Δυστυχώς , με αυτή την λογική οικοδομήθηκε όλη η Αθήνα , να μην πω όλη η Ελλάδα. Μακρυά και αλάργα από τους λογείς μεγαλοεπενδυτές.


    Λεωφόρος και ξερό ψωμί. Ο Ερασιτέχνης τα έχει όλα , από το κλειστό του Τάφου , τον χώρο της πυγμαχίας και τους υπόλοιπους χώρους κάτωθεν των κερκίδων του Απόστολος Νικολαίδης.


    Και λεφτά να μην μας δώσουν για την ανακαίνιση της ΛΕωφόρου , ας βάλουμε εμείς όσα μπορούμε. Αυτή την στιγμή έχουμε σαν Παναθηναικός στέγη και φαγητό , δεν θα γίνουμε ανέστιοι , εξαιτίας των πολιτικών διαβουλεύσεων των διαφόρων επιχειρηματιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρης Παναγιωτάκης6/3/14 2:55 μ.μ.

    Πέντε(5) χρόνια χαμένα όποιος και να βγεί......Γήπεδο μέσα από διαφάνεια και κυρίως με ιδιωτικά κεφάλαια.....Σε καμιά περίπτωση Κοκκάλινα η συμμετοχή του"κράτους" !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου