"Eίναι τρελός ο Σουηδός.."



Με τον Μπεργκ να δίνει για δεύτερο σερί παιχνίδι μια παράσταση σκοραρίσματος και ομαδικότητας, ο Παναθηναϊκός έστειλε το παράρτημα του Βαγγέλη στην Β Εθνική. Το γήπεδο σχεδόν γέμισε και η ομάδα έδειξε πως το διπλό στο Καραϊσκάκη της έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η φετινή ομάδα είναι από τις πλέον συμπαθείς και αυτό φαίνεται κάθε φορά στην Λεωφόρο. Ο κόσμος χειροκροτεί κάθε προσπάθεια και σε κάθε ματς ανεξαρτήτως αποτελέσματος, γιατί βλέπει ένα  σύνολο παικτών που μάχεται, βελτιώνεται με τον καιρό και πλέον αποδίδει. Και όλα αυτά με πιτσιρικάδες και με παιδιά από τις ακαδημίες μας. Πως λοιπόν να μην τους γουστάρουμε;

Ο διαιτητής Θάνου προσπάθησε να κρατήσει το παράρτημα του Βαγγέλη στον αγώνα με μούφα πέναλτι υπέρ του και με μη καταλογισμό δικού μας, αλλά τελικά ούτε αυτός μπόρεσε να κάνει τίποτα. Μετά τον Σιδηρόπουλο στο Καραϊσκάκη, άλλος ένας ...ελεύθερος σκοπευτής που αποτυγχάνει στην αποστολή του.

Η ομάδα θα πάει με την ελάχιστη βαθμολογική διαφορά στα play off, εκτός κι αν τερματίσει δεύτερα, κάτι που δεν είναι καθόλου απίθανο αν συνεχίσουμε έτσι.

ΥΣ: Το σύνθημα που ακούστηκε σήμερα παραπέμπει στο γνωστό "Είναι τρελός ο Πολωνός". Προφανώς και είναι ιεροσυλία, μόνο που πάει το μυαλό μας κάτι χρόνια πίσω. Όμως δείχνει και πόση ανάγκη έχει ο κόσμος του Συλλόγου να βρει ΗΓΕΤΕΣ στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όπως, τελευταίο παράδειγμα ο Σισέ..

Σχόλια

  1. Αλαφουζε κανε τα παντα να παρουμε αδεια και μετα ασχολησου αποκλείστηκα με το παρασκηνιο! Το αγωνιστικο αστο στον Γιανναρο και στο υπολοιπο team. Δε γινεται αυτο το ψεμα που λεγεται πουτανογαυρος να παραχαραζει κάθε χρόνο την ιστορια


    ΥΓ Αν ο Μητρογλας πουληθηκε 15εκ, ο Μπεργκ που ειναι δυο επιπεδα πανω ποσο κοστιζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στηρίξτε αυτό το οικοδόμημα , γραφτείτε μέλη στην συμμαχία 50 γαμωευρω είναι , στα κλαμπ της περιοχής σας όλοι μπορείτε να σταθείτε στήριγμα , και στον ναό μας κάθε σ.κ δίπλα στην πιο μαγκικη ομάδα των τελευταίων 15 ετών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μητρουγγλουγλου 15 , Φεισα 5 ....

    Μιλάμε για πολύ σανό και ξέπλυμα ο υπόδικος τόφαλος επενδυτής εκεί κάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά έκανες. Ακόμη τα ίδια παίζει να λέει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι τις φωτογραφίες σου από το γήπεδο μαζί μας.
    Γίνεται πιο ζωντανή κάθε ανάρτηση με τέτοιες φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Press ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ψάχνει να βρει ηγέτες. Έχει ξανά ηγέτες και είναι παραπάνω από ένας...


    Υ.Γ. Δηλαδή ο Βαζέχα γιατί τον έχω ζήσει και πανηγύριζα όσο τίποτα το 0-1 επί του Ajax, είναι πολύ καλύτερος του Μπεργκ και είναι ιεροσυλία να τον συγκρίνουμε?? άσχετα που έμεινε 15 χρόνια και έβαζε 5άρες στο Νιόνιο, σε ρωτάω ποιοτικά..


    Εμένα αν μου πείτε σου πέρνω τον Μπέργκ και σου ξαναδίνω τον Σισέ, ΜΠΕΡΓΚ ΘΑ ΠΩ!!!!


    Υ.Γ.2 Χαίρομαι που η ομάδα πετάει και πετάμε και εμείς μαζί της και δεν έχει βρεθεί ΕΝΑΣ να γράψει ένα κείμενο και ζήτημα είναι αν έχει γραφτεί ένα σχόλιο, που να λέει ΜΠΡΑΒΟ στον Αλαφούζο... Συνεχίστε έτσι και κύπελλο να πάρουμε μη του πείτε κανένα Μπράβο...


    Υ.Γ.3 Όσο για κάτι άλλους αξιολύπυτους τη μια τον βρίζανε τον Αλαφού, συκοφαντούσαν την ομάδα, τώρα λένε μπράβο στον Μπεργκ που ήρθε, λες και ήρθε από μόνος του, ξεχνάνε καν να αναφέρουν αυτόν που πληρώνει το συμβόλαι του Μπεργκ... Πραγματικά Αξιολύπητοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λες τώρα Πρες. Όσο πηγαίνω στη Λεωφόρο , σε κάθε ματς του Παναθηναικού θα βγάζω φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Μπιάφρα


    Στο θέμα Μπεργκ ή Σισσέ , θα σου απαντήσω ότι προτιμώ τον Μπέργκ. Ο Μπεργκ είναι το απαύγασμα του διεθνούς κλάσης σέντερ φορ , που βάζει γκολ , αλλά και ταυτόχρονα μοιράζει κα ασσίστ , πράγμα που είχε ο Σισσέ. Αν μην κάνουμε συγκρίσεις στα οικονομικά , αλλά εκεί χαίρε βάθος αμέτρητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. dimpaogate139/3/14 1:30 π.μ.

    Τον Μπεργκ τον έφερε στον Παναθηναϊκό ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ επίσης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργο, καλώς ή κακώς ο Αλαφούζος θα κριθεί στο θέμα με την αδειοδότηση στην Ευρώπη. Και φαντάζομαι πως το ξέρει και το κατανοεί, αφού αν την πάρει θα μπορέσει να γευτεί τους καρπούς του δημιουργήματος που σχημάτισε. Αν δεν το καταφέρει τότε θα είναι μια τρύπα στο νερό ή... 1 χρόνος παράταση στον προγραμματισμό της οικονομικής εξυγίανσης.


    Επίσης, όπως είχα αναφέρει με την πώληση του Φιγκερόα, ο Αλαφούζος θα πρέπει να αντιμετωπίσει προτάσεις που θα του έρθουν για παίκτες. Για τον Μπεργκ δηλαδή.


    Αυτό που ξεκίνησε να φτιάχνει φέτος με το προπονητικό επιτελείο, μέχρι στιγμής δείχνει πως πετυχαίνει. Αλλά το αν μπορεί να στηριχτεί σε γερές βάσεις θα φανεί από την αδειοδότηση και από την δυναμική και την νοοτροπία που θα έχουμε στις προτάσεις για βασικούς μας παίκτες.


    Αυτά όσον αφορά τα της ομάδας.


    Για τα εξωαγωνιστικά, τα έχουμε πει. Ο Σύλλογος αποπνέει υγεία και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τα γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε ρε φίλε είναι ιεροσυλία να συγκρίνεις των Βαζέχα των δύο δεκαετιών και των τόσο στιγμών που μας χάρισε με τον Μπεργκ. Τέλος πάντων είναι άκυρο να μπαίνουμε σε αυτό το τριπάκι. Έχουμε τον Μπεργκ και μακάρι να τον έχουμε και τα υπόλοιπα χρόνια..


    Για τον Αλαφούζο εξήγησα και στον Γιώργο παρακάτω τι ισχύει. Προφανώς και το χτίσιμο ανήκει σε αυτόν κατά βάση, αλλά απόλυτο κριτήριο είναι η αδειοδότηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάπου πιο πίσω σου ήμουν κ εγώ φίλε Γιώργο.
    Να πούμε κ ένα μπράβο στον Αλαφούζο για τα δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους γιατί έτσι κατάφερα και εγώ φέτος να πάω Λεωφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ψηφοφορία είναι πολύ απόλυτη κατά την γνώμη μου. Σίγουρα ΔΕΝ είναι αποτυχημένος ο Πεδουλάκης, απλά όλοι μας θέλουμε το 7ο και αυτό δύσκολα θα ερχόταν λόγω και του Πεδουλάκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το πιο σημαντικό! Χαίρομαι πραγματικά για κάτι τέτοιες κινήσεις.
    Μακάρι από την νέα σαιζόν να γίνει πραγματικότητα αυτό στο μπλογκ και να παίξει αυτή η φάση να δίνονται δωρεάν τικέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ξεχασες και τα 6 για βαις, 4 για φετφατζιδη....


    Ή εχει γεμισει μαλακες scouter η Ευρωπη (που δε το νομιζω...) ή κατι αλλο παίζεται (γενικα μας εχουν συνηθίσει στον Πειραια να παιζουν με ... αλλους κανονες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Press δεν συγκρίνω προσφορά Μπεργκ - Βαζέχα. Αυτό όχι μόνο είναι ιεροσυλία αλλά πέρα για πέρα ανιστόρητο.

    Συγκρίνω ΠΟΙ-0-ΤΗ-ΤΑ μόνο αυτό. Δηλαδή αν ο άλλος σου φέρει τον Ρονάλντο απ' τη Ρεάλ, δε θα πεις ότι είναι καλύτερος από τον Βαζέχα; Γιατί αυτή τη στιγμή, ο Μπεργκ με όλα αυτά που κάνει είναι σα να είναι ο Ρονάλντο των φτοχών..

    Όσο αφορά την αδειοδότηση, ΝΑΙ είναι τεράστιας σημασίας, αλλά από τη στιγμή που όχι μόνο δεν είναι τα χρέη δικά του, από τη στιγμή που ως ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ενδιαφερόμενος σε έσωσε από το πρωτοδικίο, σου πήρε προπονητικό, έφτιαξε ομάδα πρωταθλητισμού, δεν δέχομαι να τη βαφτίζουμε ως το απόλυτο κριτήριο ξεχνώντας ΟΛΑ τα άλλα και στο λέω τώρα που πιστεύω ότι θα πάρουμε την αδειοδότηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η επιστροφή στη Λεωφόρο είναι πολύ σημαντική, αλλά ακόμα και αυτή δεν έχει σταθεί εμπόδιο σε κοράκια να σε σφάζουν στο γόνατο. Έχουμε να πάρουμε πάνω από 20 αγωνιστικές πέναλτι, το έχουν πάρει πρέφα οι αντίπαλοι και σου κάνουν 2-3 πέναλτι σε κάθε παιχνίδι, αφού ξέρουν ότι δεν θα σφυριχτούν!!!


    Όσο αφορά τον συκοφάντη. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν έβγαινε και έλεγε: Κύριοι έκρινα πολύ αυστηρά έως άδικα τον Αλαφούζο, αλλά αξιζει να του πω και ένα μπράβο αφού η ομάδα που έφτιαξε και πληρώνοι (γιατί όλα έχουν υπογραφή Αλαφούζου) πετάει. Δεν θα είχα πρόβλημα μαζί του, αν το έκανε. Το να προσπαθεί όμως να κουκουλώσει μια επιθετική κριτική και τόνους εμπάθειας με το να μην τον αναφέρει ακόμα και όταν εκεί που πρέπει να ακούσει ένα μπράβο, είναι σαν τη γάτα που που προσπαθεί να κρύψει τα σκατά της κάτω από το χαλί....


    Και εγώ όταν ήρθε ο Αναστασίου, ήμουν επιφυλακτικός, φοβόμουν αυτή την επιλογή, ΑΛΛΑ 1) δεν βγήκα να τον κράξω δημόσια ΟΥΤΕ 1 ΦΟΡΑ και 2) Τώρα που τα πάει καλά, λέω μείναι 500 χρόνια στη ΠΑΝΑΘΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΕΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Πεδουλάκης είναι 100% πετυχημένος. Μπράβο σου πεδουλάκη για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά. Αλλά καλώς έφυγε ο Πεδουλάκης τη δεδομένη χρονική στιγμή. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο, μη τα μπερδεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο στους τότε παίκτες για τον άθλο τους. Μου άρεσε που στην Λεωφόρο , την ώρα που έμπαιναν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο , έπαιζαν τραγούδια του Παναθηναικού που μιλούσαν για πρωτάθλημα. Τραγύδια του Τσιτσάνη , του Αγγελόπουλου και άλλων. Μήπως να γίνεται συχνότερα , ώστε οι τωρινοί παίκτες να καταλάβουν σε τι ομάδα παίζουν και τι προηγούμενοι θρύλοι υπήρξαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου