Σήμερα Νικήσαμε και τον Διαιτητή

Αρχή του αγώνα.
Δημιουργία coreo θύρας 13 (φαση 1).

Δημιουργία coreo θύρας 13 ( φαση 2 ολοκληρωμένο).

Τέλος αγώνα - αποχώρηση θεατών από το γήπεδο.

Παρακολούθησα το ματς από την θύρα 6.

Ήταν ένας δυνατός αγώνας με τον Αρη , που παρολίγο ο διατητής να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Δυσυχώς , ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. 

Ευτυχώς , οι φωνές όλων των οπαδών , που έκαναν το γήπεδο να σείεται και η γρήγορη επίτευξη του 2ου γκολ έπεισαν τον διαιτητή , ότι ήταν αδύνατο να πραγματώσει το θέλημα του Μαρινάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο , ο διαιτητής τα πήγε καλύτερα αν και αρνήθηκε να μας δώκει πέναλτι - μαρς σε ανατροπή του Μαρινάκη. Φαίνεται ότι , οι διαιτητές πρέπει να δουν τους παίκτες μας ματωμένους για να μας δώσουν , έστω ένα πέναλτι.

Φοβεροί οι  Μπεργκ ,  Μέντες ,  Πράνιτς ,  Κουτρούμπας και  Κλωναρίδης. Αν και ο τελευταίος , επειδή είναι νέος είναι λίγο γκάου. Τι να πω θα έπρεπε να είχε βάλει το 5ο γκολ , αλλά λόγω κακών επιλογών , η μπάλα κατέληξε σε πόδια αντιπάλων.

Πολύ καλοί οι Αμπέντ και Νάνο. Γενικά κανείς δεν υστέρησε και ο Κοτσόλης ήταν πολύ καλός στις εξόδους του.

Στα αξιοσημείωτα , τα συνθήματα : Γήπεδο Παναθηναικέ στη Λεωφόρο , που φωνάχθηκε από όλες τις θύρες  και το , Μαρινάκη σε μαμίσαμε και στο Καραισκάκη , που φωνάχθηκε στη φάση που ο διατητής Θάνος κατελόγισε το ανύπαρκτο πέναλτι υπερ του Άρη.

Επίσης , ακούστηκε και ένα σύνθημα εναντίον του νυν δημάρχου Καμίνη , που καλόν είναι να βάλει μυαλό και να σεβαστεί το γήπεδο στη Λεωφόρο ώστε να μην γίνει υπηρέτης αφεντάδων που του τάζουν την δημαρχία με τις δημοσκοπήσεις.

Ευχαριστώ τον Πρες για την φιλοξενία των απόψεών μου στο μπλόγκ του.

Γιώργος Κ.
 

Σχόλια