Θα γυρίσει ο τροχός...

O κόσμος θα οδηγήσει ξανά το αγαπημένο μας τριφύλλι στους δρόμους της δόξας
H oμάδα δεν κατάφερε να πάρει την νίκη από τον Ολυμπιακό στην Κυψέλη και έχασε με 1-3 και πλέον η τύχη μας σχετικά με την απευθείας παραμονή θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική με συνδιασμό αποτελεσμάτων.

Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα κτλ κτλ

Επιτρέψτε μου όμως να δώσω βάση σε κάτι άλλο που έχει να κάνει με τον κόσμο του Συλλόγου.
Τα τελευταία χρόνια ολόκληρος ο Σύλλογος -πλην των τμημάτων μπάσκετ- έχει πάρει την κατιούσα με αποτέλεσμα πολλά τμήματα μας να έχουν ξεχάσει τι σημαίνει πρωταθλητισμός. Συγκεκριμένα το βόλεϊ αντρών τα τελευταία 3 χρόνια παλεύει για την παραμονή του, ενώ τίτλο έχει να κερδίσει από το 2010. Οπότε ούτε τίτλοι, ούτε Ευρώπες, ούτε νίκες επί του γαύρου. Χαμηλά το κεφάλι, προσπάθεια, πίστη και πάει λέγοντας..

Σήμερα η ομάδα ποδοσφαίρου έπαιζε με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με παρουσία οπαδών μας. Παιχνίδι με επίσης βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οποιοσδήποτε άλλος λαός θα είχε πάει μαζικά στο ποδόσφαιρο, μη δίνοντας βαρύτητα στο βόλεϊ που "λογικά θα χάσουμε". Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδωσε δυναμικό παρών και στάθηκε δίπλα στην ομάδα στην Κυψέλη. Γέμισε το κλειστό και ήταν μέχρι τελευταίο λεπτό ζωντανός για να δώσει ό,τι μπορεί στο τριφύλλι. Αυτό λοιπόν είναι η παρακαταθήκη ή όλοι αυτοί οι τρελοί που γαλουχήθηκαν σωστά με τα τμήματα του ερασιτέχνη στην καρδιά τους. Το μεγαλείο του κόσμου είναι να μην αφήνει κανένα τμήμα του Συλλόγου μόνο του. Να είναι παντού παρόντες. Να μοιράζονται και να δηλώνουν αιώνια πιστοί...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΓΚΕΣ...

ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΞΑΝΑ...

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ...

ΕΙΠΑΜΕ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ!

Σχόλια

  1. Πεντακάθαρο πρωκταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΗΜΝΙΟΣ30/3/14 3:39 μ.μ.

    ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει καταντήσει εως και γραφικό ότι ο τροχός θα γυρίσει πάντως . Ναι οκ θα γυρίσει αλλά αν γυρίσει σε 10 χρόνια οι άλλοι θα έχουν διπλάσια πρωταθλήματα από εμάς και εμείς θα χαιρόμαστε που γύρισε ο τροχός . Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα κάτι παραπάνω από 300 μέλη στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ( ντροπή σε όλους μας αυτό το νούμερο ) και 1.000 άτομα να στηρίζουν 20και βάλε τμήματα . Αντί να τους έχουμε πάρει παραμάζωμα μα αυτά που κάνουν για την Λεωφόρο φωνάζουν οι γνωστοί άγνωστοι και τον παν.κι . Είμαστε ολομόναχοι αλλά ναι θα γυρίσει ο τροχός . 300 μέλη στον Ερασιτέχνη και 30 στην γενική συνέλευση και ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΤΡΟΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο part2»

    http://www.prasini.gr/football/item/11081-gipedo-mono-sti-leoforo-part2-video

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς η κακώς η πλειοψηφία του κόσμου δεν ενδιαφέρεται για τον Ερασιτέχνη, οπότε για να καταφέρεις να επιζήσεις θα πρέπει να αναπτύξεις τις ακαδημίες σου αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτό θα έχει άμεσο αποτέλεσμα μετά από κάποια χρόνια. Η δεύτερη περίπτωση είναι να έρθει ένας χορηγός και να τα σπρώξει κανονικά χωρίς όμως να λογαριάζει ότι θα βγάλει κέρδος.
    Στην δεύτερη περίπτωση αυτός που θα έρθει θα πρέπει να αναλάβει το χρέος και δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλοί διατεθειμένοι να σηκώσουν αυτό το φορτίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου