Έτσι γενιέται η αισιοδοξία!


Πολύ σημαντικά συμπεράσματα μπορεί να βγάλει κάποιος σήμερα από το 3-0 επί της Καλλονής. Και εύκολα, αφού κάνουν μπαμ. Ο Παναθηναϊκός πήρε την 5η σερί του νίκη στο πρωτάθλημα -κάτι που δεν έχει ξανακάνει φέτος- ,με 7 Έλληνες στην βασική ενδεκάδα, 6 παιδιά των ακαδημιών μας να αγωνίζονται και τον μ.ο. ηλικίας όσων παίξανε σήμερα να μην ξεπερνάει τα 24 έτη. Πως λοιπόν να μην κάνει μπαμ πως κάτι πάει επιτέλους σωστά στην ομάδα και φαίνεται να υπάρχει προγραμματισμός;


Ο Παναθηναϊκός φέτος "τρέχε" με αμιγως ποδοσφαιρική λογική. Χωρίς πολλά φράγκα, έχοντας θέσει εξαρχής τον εαυτό του εκτός πρωταθλητισμού, η διοίκηση επέλεξε προπονητή και τεχνικό επιτελείο με κοινή νοοτροπία και αυτοί με την σειρά τους δημιούργησαν ρόστερ με κοινά χαρακτηριστικά.

Το πείραμα λοιπόν έχει πετύχει και δεν χρειάζεται να περιμένω, ούτε την ενδεχόμενη κατάληψη πρώτης θέσης στα play off, ούτε την πρόκριση ή όχι στον τελικό του Κυπέλλου. Όταν δημιουργείς κάτι καινούργιο, είναι πραπαιτούμενο να έχεις υπομονή και να προσφέρεις την στήριξη σου. Επιτρέπεται να μην εχεις, αν βλέπεις πως αυτό το κάτι το καινούργιο δεν έχει ένα σχεδιασμό και πλάνα που θα οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Εγώ λοιπόν θεωρώ ,πως αν η εμπλοκή του Δ.Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ δεν γίνει με σκοπό να ξαναγίνουμε μπουρδέλο και αν ο Γ.Αλαφούζος έχει τα αντανακλαστικά και τις λύσεις να μην χάσει βασικούς παίκτες της ομάδας, τότε η ομάδα θα παρουσιάσει ακόμη πιο όμορφο πρόσωπο την ερχόμενη σαιζόν.

Προς το παρόν, το ερχόμενο Σάββατο, η ομάδα μας θα πάει στο Περιστέρι για ένα ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα και με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τα play off.


: Χάρηκα πολύ με την συμμετοχή του Γιαννιτσάνη. Δεν ξέρω αν το παιδί το χει, αλλά εγώ ένα απωθημένο με το να βγάλουμε παίκτη-γκολτζή απο τις ακαδημίες το έχω..



Σχόλια

  1. Μπράβο στην ομάδα για την πανεύκολη νίκη ! Πολύ θετικό που παίζουνε τόσοι Έλληνες.. Αμα συνεχίσουμε έτσι έχουμε την δυνατοτητα να κάνουμε την μεγάλη έκπληξη και να βγούμε ψηλότερα από ότι οι περισσότεροι περιμέναμε..Για να δούμε.. Αρκεί βέβαια να πάρουμε την άδεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλη εμφανιση (απο οτι καταλαβα γιατι παλι με το ραδιο τη βγαλαμε και με τα HL) για ενα ακομα παιχνιδι. Οσα μπραβο και να δωσουμε για την προσπαθεια που γινεται θα ειναι λιγα. Πολυ ωραιο να βλεπεις μια τοσο ευκολη νικη να έρχεται από μια ομάδα γεμάτη παιδιά 19-22 ετων. Πολυ σημαντικο ματς το Σαββατο, θελω να δω κυριως την αντιμετωπιση που θα εχουμε απο τους κορακες γιατι το κοβω να σπρωξουν τον ατρομητακο για 2η θεση. Στα playoffs παντως και με τη φορα που πηραμε, μας κοβω να τρωμε σφαγες επιπεδου ψΟΦΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα είχα κάνει ανάρτηση αλλά έχω πρόβλημα με το κινητό μου. Δεν αξίζει τίποτα να πούμε παραπάνω , τα είπες όλα Πρες. Το σκορ θα μπουρούσαν να ήταν και 6-0.


    Δύο πράγματα. Οι περίφημοι κακοθελητές και λοιποί νοσταλγοί που έλεγαν ότι η ομάδα θα πάει στην Β Εθνική , φαντάζομαι να κατάλαβαν το λάθος τους και ας προσπαθήσουν τα όποια σχόλια τους να διαπνέονται από την λογική.


    Ο Αλαφούζος να κοιτάξει στην επικείμενη αναβάθμιση της Λεωφόρου να βάλει στέγαστρα παντού ώστε ο κόσμος που θα πηγαίνει στις θύρες 6,7,8 και 13,14 να μην παγώνει στην διάρκεια του αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αληθεια ειναι οτι με 7-9 εκ. δε ξερω αν θα μπορεσει και να μεγαλωσει το γηπεδο και να βαλει στεγαστρα. Περαν αυτου, διαβασα οτι καποιοι απιθανοαπιθανοι θα αρχισουν τις προσφυγες.... οποτε ας περιμενουμε να δουμε αν θα καταφέρει να προχωρήσει την ανακαινιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nίκο , για μένα 2 πράγματα είναι βασικά. Αν δεν αφήσουν να γίνει αύξηση χωρητικότητας , τότε πρέπει να μπούν στέγαστρα. Προσωπικά , πιο σημαντικό είναι να μπουν στέγαστρα παρά να αυξηθεί η χωρητικότητα.


    Το γήπεδο με βάση τα δηλούμενα εισητήρια στη Σούπερ Λίγκα έχει πληρότητα 60% , σου βάζω επιπλέον 5% , σύνολο 65% , δηλαδή 10,000 θεατές κατά μέσον όρο σε κάθε ματς. Δεν φθάνει πληρότητα 85% , ώστε να απαιτηθεί αύξηση χωρητικότητας.


    Αντίθετα τα στέγαστρα είναι πολύ σημαντικά , γιατί ο κόσμος και ιδίως τα μικρά παιδια μπορούν να παρακολουθήσουν το ματς , χωρίς να παγώσουν ή να κρυώσουν. Ο Παναθηναικός φέρει πολύ μαρίδα στη Λεωφόρο. Ιδίως στις κερκίδες 5,6,7,8,12 , οι οποίες είναι άνευ στεγάστρου.


    Επίσης τα στέγαστρα δεν δημιουργούν πρόβλημα αισθητικής ούτε δημιουργούν πρόβλημα στην στατικότητα του φέροντος οργανισμού γιατί είναι μεταλλικά και θα φορεθούν εξωτερικά στο υπάρχων κέλυφος. Το κόστος τους είναι σχετικά μικρό , υπολογίζω για να στεγαστούν οι προαναθερόμενες κερκίδες θα φθάσουν το μάξιμουμ το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.


    Επίσης , είναι απαραίτητο για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λίγκ. Φυσικά να πάρουμε την 2η θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε αυτά τα παλιόπαιδα οι οργανωμένου ου ρε ξου ξου ξου μας κατέστρεψαν με τόσους τίτλους ( πάλη , νεάνιδες , εφηβικό μπασκετ ) σε λίγους μήνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως να συγκριθούμε με άλλους;


    αυτό ακριβώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη ξεχνατε αλλωστε και κατι πολυ σημαντικο: οσοι πανε σε αυτα τα παιχνιδια (ειτε ειναι φιλοι του αθληματος, ειτε μικρα παιδια ειτε και παικτες αντιπαλων ομαδων) και βλεπουν την τρελα και το παθος που κουβαλαει ο κοσμος του Παναθηναικου δεν μπορουν παρα να μας θαυμαζουν ή ακομα και να γινουν οι ιδιοι Παναθηναικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου