Έπαιξε όσο χρειάστηκε για να κερδίσει


Πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση η ομάδα μας πήρε το διπλό στα Γιάννινα με γκολ του Ατζαγκούν στο 36'. Τρίτη σερί νίκη και τώρα έχουμε τον Όφη για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Όσον αφορά τις θέσεις για τα play off, βρισκόμαστε στην 4η θέση, 3 πόντους πίσω από τον Ατρόμητο και 2 πίσω από τον Πάοκ (με 1 ματς λιγότερο).

Το ματς δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο για να το σχολιάσουμε. Πήραμε την νίκη και τέλος. 

Σχόλια

  1. Τα ματς αυτά είναι όλα αδιάφορα. Έχουμε ήδη μπει στη 5άδα και το μόνο που κρίνεται είναι απλά σε ποια ακριβώς θέση θα τερματίσουμε και πόσους βαθμούς θα έχουμε στα πλει οφ..

    Τρομερό γκολ του Ατζαγκούν πάντως σε μια γενικά μέτρια εμφάνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το είδα το ματς. Από φίλους στο Facebook , πληροφορήθηκα ότι κάθε επαφή ήταν και κίτρινη. Από ότι φαίνεται θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα σε πείραξε πόσους βαθμούς θα έχουμε στα πλέι οφ. Το ότι έπεσες έξω στις προβλέψεις σου στις μπούρδες που έγραφες , στην αρχή του χρόνου , ότι θα πάμε στην β Εθνική , γιαυτές δεν ζητάς ένα συγνώμη από τον κόσμο που σε διαβάζει.


    Γιατί δεν γράφεις στο Γκλόρυ ντέις και στους λοιπούς Τζιγγερολάγνους ώστε να σου δώσουν και ένα βραβείο; Γιατί με αυτά που γράφεις , ένα καλό μισθίο το αξίζεις.


    Ντροπή σου , αιδώς , που δεν έχεις το θάρρος να παραδεχθείς τα λάθη σου , την αμετροέπεια των γραφομενών σου και την ασυνέπεια των λόγων σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το ειδα αλλα το ακουσα στο ραδιο (κωλονοβα!!!!). Απο οτι καταλαβα το επαιξε 75-25 παλι οποτε μπραβο στα παιδια που για ενα ακομα ματς νικησαν και τους κορακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eίσαι μέγιστος καραγκιόζης . Ποτέ δεν έγραψα για Β' Εθνικη και σε προκαλώ μεγάλα ψευτάρα και προπαγανδιστή να εμφανίσεις το σχόλιο αυτό. Κατά τα άλλα τρομερος πονος που σχολιάζω εδώ πέρα . Συνέχισε να πονάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και για να σε γλεντήσω λίγο ακόμα επειδή έχω όρεξη πάρε και σχόλιο που έκανα http://www.panathinaikos-press.com/2013/05/blog-post_15.html#disqus_thread πέρυσι το Μάιο του 2013. "Μας πάνε για 4-5 ους και πανηγύρια για την επιτυχία της Ευρώπης"
    Περάστικα σου και πάλι. Τα λέμε σε κανενα μήνα πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα δεχθώ καμία λογική ύβρεως του τύπου Καραγκιόζης. Έγραψες ,το καλοκαίρι , την εποχή της προετοιμασίας στην Ολλανδία ότι η ομάδα θα δίδει μάχη με άλλες 2 για την β΄Εθνική. Εκεί στο σημείο που έγραψες για το ότι η ομάδα ποδοσφαιρου των ανδρών του Παναθηναικού είναι αποτελούμενη από παίκτες των ακαδημιών Κ20 και Κ17. Το καλοκαίρι τα έγραψες αυτά τα σημείωσα και κρατώ τις αρλούμπες σου κε. (pa)para.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Το ματς δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο για να το σχολιάσουμε." ...άλλο ένα παιχνίδι (μετά το Παναθηναϊκός - εργοτέλης), που δεν είδε ο Panathinaikos Press...

    Πάντως άξια σχολιασμού είναι

    1) η φάση που κουτουλάνε μεταξύ τους δυο παίκτες του Πας Γιάννενα, χάνουν τη μπάλα και ο Γιάχος σφυρίζει φάουλ υπέρ τους!!!

    2) Το ότι πήραμε διπλό χωρίς τα αστέρια μας, με Πράνιτς, Μπεργκ, Αμπέντ και άλλους στο πάγκο (οι 2 τελευταίοι σαν αλλαγή)

    3) Η εντυπωσιακή γκολάρα του Ατζαγκούν που αν συνεχίσει έτσι, πάει να πει ότι χτυπήσαμε πραγματική φλέβα χρυσού. Γρήγορος με ψιλοκαλή τρίπλα, μόνο το finishing του λείπει.

    4) Ο τραυματισμός του Λαγού

    5) Η πολύ καλή απόδοση των Σίλντεφελντ και Καπίνο

    6) το ότι Λύσαξαν σε ένα "αδιάφορο" γι' αυτούς ματς, οι παίκτες του πας γιάννενα να κόψουν βαθμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχεις μαντικές ικανότητες και είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν το είδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μη τον ξεβρακώνεις τον ψυχοπαθή του Μπλογκ... Με ποιον θα γελάμε μετά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γράψε το σχόλιο επακριβώς και άσε τις παπάτζες σου . . Σε προκαλώ γράψε με ημερομηνία στείλε και το λινκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου