Σκούζουν και οι κλέφτες....


      Το θράσος τους είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες.Η πονηριά τους και οι γκαιμπελίστικες μέθοδοι τους επίσης.Πριν καν τελειώσει το χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας είχαν ήδη αρχίσει την προπαγάνδα τους μέσω των κοινωνικών δικτύων και φυσικά σήμερα το πρωί συνέχισαν με τα πληρωμένα τους όργανα Γαύρο και Πρωταθλητή να προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι οι μεγάλοι αδικημένοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

       Σε έναν αγώνα που ο ΠΑΟΚ κατάπιε τον διορισμένο ψευτοπρωταθλητή ο οποίος για μια ακόμα φορά σώθηκε από τον Ρομπέρτο αυτοί κάνουν άνω κάτω τον κόσμο για το μπουκέτο του Ισαουράλδε στον Εντιγκά. Κατά πρώτον να ξεκαθαρίσουμε ,επειδή είμαστε Παναθηναϊκοί και ξέρουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους,ότι η φάση ήταν ξεκάθαρη κόκκινη. Επειδή όμως το τι εστί Κάκκος το ξέρουμε καλά εγώ προσωπικά αρνούμαι να δεχτώ ότι απέβαλε τον Αργεντινό για να ευνοήσει τον ΠΑΟΚ. Αν η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων ήταν στους 2 ή 3 πόντους τώρα θα μιλούσαμε τελείως διαφορετικά.Πολύ απλά ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα είχε πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

      Το ζήτημα λοιπόν είναι ότι αυτοί που 17 χρόνια τώρα βιάζουν καθημερινά το Ελληνικό ποδόσφαιρο,βιάζουν συνειδήσεις,πατάνε ανθρώπους και ομάδες στο λαιμό με μόνο στόχο την δικιά τους επιτυχία τώρα σκούζουν και φωνάζουν για αδικία.Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε καμία απολύτως βαθμολογική σημασία,μιας και έχουν φροντίσει τα παραρτήματα τους να τους εξασφαλίσουν από νωρίς το πρωτάθλημα,αυτοί φρόντισαν να μας πείσουν ότι τους αδίκησε η διαιτησία.Επειδή όμως είμαστε πολλά χρόνια στην πιάτσα και αυτοί μας έχουν μάθει να σκεφτόμαστε με διαφορετικό τρόπο από ότι όλος ο φυσιολογικός κόσμος,εγώ θα δώσω μια άλλη εξήγηση για όλα αυτά.Θεωρώ λοιπόν ότι πολύ απλά οι γαύροι προετοιμάζουν το έδαφος για τα επόμενα παιχνίδια του κυπέλλου που έρχονται.Ξεκαρφώθηκαν σε δύο παιχνίδια που ουσιαστικά ήταν άνευ σημασίας με Παναθηναϊκό,όπου ο Σιδηρόπουλος ήταν σχετικά καλό παιδί,και με τον ΠΑΟΚ όπου ο Κάκκος τους έδωσε δικαίωμα να κλαίνε,και τώρα άνετα και ωραία θα πάνε στα ημιτελικά και πιθανών μετά στον τελικό με όλα τα όργανα τους ετοιμοπόλεμα για νέες σφαγές.Κρατήστε αυτό που γράφω και θα με θυμηθείτε.

       Καλό κουράγιο να έχουμε όλοι μας για να μπορέσουμε να αντέξουμε αυτά που θα δούμε.Όσο αναφορά τη δικιά μας ομάδα θεωρώ ότι το τρένο έχει μπει στις ράγες για τα καλά. Μπαλάρα,ένας ηγέτης που θα μας κάνει να ξεχάσουμε όλους τους προηγούμενους,ο μεγάλος Μπεργκ,και μια ομάδα γενικά δεμένη δυνατή και σε πολύ καλή κατάσταση.Τα καλύτερα έρχονται και είμαι σίγουρος ότι η φετινή Άνοιξη θα είναι καυτή για μας.....

                                                                 Τάσος Γ.

Σχόλια

  1. Καλα στην φωτο παραπανω ειναι ξεκαθαρο οτι ο παικτης των μουλων κινειται προς το χερι του παικτη του μπαοκ . Μοιαζει με την φαση που ο Αναστασιου κινηθηκε προς την κινουμενη κοκα κολα μεσα στο καραιταβλι οπως ισχυρηστηκε η παε των σιχαμενων πειραιωτων . Δεν πειραζει ας φτιαξουν ομαδα να κερδιζουν και την διαιτησια οπως λενε οι ρουφιανοι τους στα μμε τοσα χρονια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τάσο , είναι ωραίο το κείμενό σου. Εξέτασες την πιθανότητα , να ηττήθηκαν ηθελημένα , απλώς και μόνο για να μην πουν οι υπόλοιποι , ότι μοναδική ομάδα που τους στέρησε το αήττητο ήταν ο Παναθηναικός;


    Στο κείμενο συμφωνώ στο ότι ο Παοκ διέλυσε τον ΟΣΦΠ. Το 2-1 ήταν πλασματικό σκορ , μπορεί να ήταν 3-1 ή 4-1. Συμφωνώ επίσης στο ότι ο Ισαουράλδε έπρεπε να αποβληθεί. Και τα υπόλοιπα που γράφεις είναι σωστά και αιτιολογημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστό άρθρο! Ακριβώς έτσι. Εγώ θα πρότεινα και την ΠΑΕ αλλά και όλους τους φίλους μας να καταδικάζουμε αμέσως περιπτώσεις εύνοιας πρός την ομάδα μας η οποία είδικά σε περιπτώσεις χωρίς αντίκρυσμα θα δίνουν μόνο τροφή για σχόλια από τους αντιπάλους μας. αφου μας έφεραν σε αυτήν την θέση και εξασφάλισαν το πρωτάθλημα μην σας φανεί παράξενο σε αγώνες χωρίς ούσία να δείτε υπέρμετρα φιλικές διαιτησίες. Εκ του πονηρού θα είναι. ξέρουν από γκεμπελισμούς αυτοί. Είναι οι μεγάλοι διδάξαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαφωνώ ειδικά με το σημείο του κειμένου που λέει ότι ο Σιδηρόπουλος ήταν σχετικά καλό παιδί.


    Αν κάθε διαιτητής που σφυρίζει λίγο πιο δίκαια από τον Καλόπουλο, τον Ευθυμιάδη και το Παπουτσέλη, τον ονομάζουμε καλό παιδί, το χάσαμε το τραίνο...


    Δεν μας έδωσε φαουλάρα που έβγαζε μάτι 1 δευτερόλεπτο πριν το πέναλτι και είναι και καλό παιδί; Μας έκοψε ο βοηθός του δυο ανύπαρκτα οφ σαϊντ και ήταν καλή η διαιτησία; Για να μη πω για κίτρινες που κατάπιε και ότι έδινε τα φάουλ με το ζόρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Μπιάφρα , ο Τάσος είναι από τους πιο σύννους Παναθηναικούς. Δεν είναι περίπτωση Βαγγέλη και όλα τα άρθρα του στο Παναθηναικός Πρες είναι πολύ καλά. Σε αυτό το σημείο , όπως το διατυπώνει , _προσωπικά δεν έδωσα την δέουσα σημασία_ , διαφωνώ. Όντως , ο Σισηρόπουλος σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καλό παιδί , εφόσον στο 2ο ημίχρονο έκανε τα πάντα ώστε να ανατρέψει το 2 - 0 υπέρ μας , με κορυφαίο γεγονός τη μη καταλόγιση φάουλ στον Τριάντα και απο την ανάποδη να δώσει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Κουτρούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. George (αν εξαιρέσουμε αυτό) μια χαρά τα γράφει ο Τάσος. Ούτε που τον συγκρίνω με τον άλλο. Απλά εμένα μου φταίει η φοβερή προπαγάνδα των gayρων που έμεσα, περνάει και σε μας. Επειδή τυχαίνει να γράφω και στο περιοδικό της Θύρας 13 με διαφορετικό nickname, γράφω ένα δυνατό άρθρο που μιλάω θυμίζω τη σημερινή ανακοίνωση του οσφπ για Κάκο και το παρομοιάζω με Δαλούκα, Κύρκο και Κωνσταντινέα. Γράφω για τα 5 πέναλτι εις βάρος μας σε 10 αγώνες και γράφω και κάποια ακόμα πράγματα για την Αθώα και δήθεν Φιλοπαναθηναϊκή εκπομπή ΣΚΑΪ ΓΚΟΛ που πρέπει να μάθει ο κόσμος.
    Έχουμε χρέος για δυο πράγματα.
    1) Οφείλουμε να τσακίσουμε τη προπαγάνδα τους
    2) Οφείλουμε να πρασινίσουμε όλη την Αθήνα
    Σίγουρα θα γίνουν και τα 2. Όμως όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεκαθαρίζω κάτι φίλε Μπιάφρα.


    1. Δεν είμαι δημοσιογράφος , ούτε αθλητικογράφος


    2. Έχω τρέλα με τον Παναθηναικό και τη Λεωφόρο.


    Κοίταξε , ο ΣΚΑΙ δεν έχει σχέση με τον Παναθηναικό. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Η εκπομπή μπορεί να λέει ότι θέλει. Αν δεις τι γίνεται , βγαίνουν κάποιοι και λένε ότι ο ΣΚΑΙ κατέληξε ως αίσχηστο αθλητικό κανάλι. Προφανώς είναι οπαδοί του ΟΣΦΠ και δεν γουστάρουν τον ΣΚΑΙ να γίνει Παναθηναικό κανάλι. Το ΣΚΑΙ συνεπώς , είναι ένα πολύ μεγάλο ραδιοτηλεοπτικό κανάλι , αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναικό , εκτός του ότι ο ιδιοκτήτης του είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος της ομάδας μας.


    Για τα 2 πράγματα που γράφεις συμφωνώ , είμαι σχετικά αισιόδοξος ότι θα επιτευχθούν , αλλά ως φίλαθλοι του Παναθηναικού πρέπει να οπλιστούμε με ΥΠΟΜΟΝΗ. Θέλει δουλειά πολύ για να γυρίσει ο Ηλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τάσος Γ.10/3/14 10:53 μ.μ.

    Παιδιά σας ευχαριστω για τα καλά σας λόγια.Αδερφε Biafra να σου ξεκαθαρίσω οτι όταν λέω σχετικά καλό παιδί τον Σιδηροπουλο το λέω ειρωνικά.Απλα σε σχέση με τα όργια που εγώ περίμενα οτι θα κάνει αυτός έκανε τα λιγότερα,όπως και το Σάββατο τα όργια του Θάνου πέρασαν στο ντούκου λόγω της τεσσαρας και της καταιγιστικης εμφάνισης της ομάδαρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σιδηρόπουλος έκανε ότι έπρεπε για να σπρώξει ολυμπιακό, στα όρια του να μην εκτεθεί. Εγώ έτσι τον περίμενα. Η διαιτησία του αν δεν κάναμε τσόντα το παιχνίδι, ήταν για να μη κερδίσουμε εκεί. Αν ο Τσόρι έβαζε το πέναλτι, μετά θα έδινε τα φάουλ 100-0 για να γίνει το 2-2. Απλά δε του έκατσε και το έκοψε, αν του καθόταν θα το συνέχιζε, γι' αυτό με βλέπεις απόλυτο με αυτό το θέμα.


    Αντίθετα ο "διαιτητής" Θάνος που το συνέχισε με το καραμπινάτο πέναλτι που δεν σφύριξε υπέρ μας, με μαϊμού πέναλτι υπέρ του Άρη εκτέθηκε. Έχω κάνει ειδική αναφορά στο νέο τεύχος του περιοδικού της Θύρας 13...


    Κατά τα άλλα χαίρομαι με κείμενα σαν και αυτά γιατί πολεμάνε αυτό που πολεμάω και εγώ. Τη γαύρικη προπαγάνδα.


    Υ.Γ. Μετά από πολύ καιρό η ομάδα πετάει και αξίζει να επενδύσεις χρήματα σε αυτή την ομάδα που αποπνέει δύναμη και ελπίδα... Θα στα γυρίσει πίσω διπλά. Δεν υπάρχει ούτε ένας στην ομάδα που να μην είναι πωρωμένος με τις νίκες και με το Παναθηναϊκό και με ανθρώπους όπως τον Αναστασίου να δουλεύουν με λίγα λόγια, μερόνυχτα για την ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τάσος Γ.11/3/14 6:47 π.μ.

    Πραγματικά τέτοιες συνθήκες στην ομάδα δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου.Θεωρω οτι ειναι ολα στο σωστό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου