Bαγγέλη χαλάρωσε, η Κυριακή πέρασε!


Φαίνεται πως το 0-3 έχει δημιουργήσει πολλά ψυχολογικά στην διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συγκεκριμένα στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πως αλλιώς να δικαιολογηθούν τα τόσα αστεία που κατάφεραν να χωρέσουν μέσα σε μια ανακοίνωση, άκρως αντικατοπτριστική των ηθικών αξιών τους.


Βέβαια είναι λογικό ο Βαγγέλης να έχει βγει εκτός εαυτού. Τρία και βάλε γκολ διατυμπάνιζε πως θα βάλει και τελικά του τα βάλανε. Δεν είναι και λίγο πράγμα να ελέγχεις και τις τουαλέτες τις ΕΠΟ και παρόλα αυτά να καταφέρνεις να χάσεις από τον πιο... φθηνό Παναθηναϊκό όλων των εποχών. Και όχι μόνο να χάσεις, αλλά να ξεφτιλιστείς! Αν σκεφτείτε κιόλας πως όσα χρόνια έχει την ΠΑΕ Ολυμπιακός στα χέρια του δεν έχει καταφέρει να μας κερδίσει 1 φορά στην έδρα του, τότε γίνεται απόλυτα κατανοητό γιατί κουβαλάει τόσο κόμπλεξ με τον Παναθηναϊκό.

Και φτάνουμε στην σημερινή επική ανακοίνωση που προφανώς θα είναι έμπνευση του άλλου...παλικαριού Κ.Καραπαππά...άρα δεν μας κάνει και καθόλου εντύπωση το επίπεδο της. Πραγματικά επική ανακοίνωση που κάνει ερασιτέχνη της κακιάς ώρας τον Γκέμπελς.

Τι μαθαίνουμε σε αυτήν την ανακοίνωση;

1. Ότι τα αστυνομικά μέτρα ήταν παράλογα στο Καραϊσκάκη.

Είπαν αυτοί που στον πρώτο γύρο στην Λεωφόρο απαίτησαν η μισή χωρητικότητας Λεωφόρος να έχει τα διπλάσια αστυνομικά μέτρα.

2. Ότι οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν προκλητικές απέναντι στον κόσμο του Ολυμπιακού που δεν προκάλεσε.

Προφανώς αυτοί που πετούσανε αντικείμενα, κροτίδες, φωτοβολίδες στην εστία του Καπίνο ήταν UFO. Προφανώς αυτοί που ήταν έτοιμοι να μπουκάρουν στο γήπεδο, θέλανε να πάνε αγκαλιάσουν τους παίκτες μας.

3. Ότι ο Αναστασίου έκανε θέατρο και έπεσε.

Έπρεπε να το φάει και να κάνει σαν να μην συνέβη τίποτα. Τι πιο φυσιολογικό;

4. Ότι αυτός που πέταξε το αντικείμενο στον Αναστασίου, θα πιαστεί και δεν θα ξαναπατήσει στο γήπεδο.

Οκ, no comments.

5. Ότι ο Σιδηρόπουλος έκανε διαιτητικά λάθη.

Είπαν αυτοί που κέρδισαν πέναλτι ενώ είχε προηγηθεί καραμπινάτο φάουλ και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο μόνο κέρδιζαν και δεν έκαναν φάουλ. Προφανώς στα λάθη του Σιδηρόπουλου συγκαταλέγεται η επανάληψη που δεν έδωσε στο πέναλτι.

6. Ότι ο Ολυμπιακός τελικά έχει κατακτήσει 6 αήττητα πρωταθλήματα.

Είπαν αυτοί που όλη την χρονιά διατυμπάνιζαν πως θα ισοφαρίσουν το αήττητο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού.


Αυτά τα ωραία λοιπόν μάθαμε στην σημερινή τύπου ανακοίνωση που βγάλανε. Δύο είναι τα σίγουρα. Πρώτον ότι θα μείνουν στην ιστορία όσα μαργαριτάρια γράψανε υπό την επήρεια του 0-3 και δεύτερον ότι γαμάνε τόσο το ποδόσφαιρο και την λογική που μας κάνουν και γελάμε.

Άντε λοιπόν Βαγγέλη μου να το ξεπεράσεις σιγά-σιγά... 

Έχουμε καταλάβει πως στο μυαλό σου το "κερδίζω τον αντίπαλο" είναι "στήνω διαιτητές, κάνω ζούγκλα το ματς και τους γαμάω", αλλά πρέπει να αποδεχτείς πως μερικές φορές στην ζωή υπάρχει και το απρόοπτο.

Είμαστε σίγουροι πως σε πιθανό ραντεβού μας στον τελικό του Κυπέλλου θα πάρεις τα μέτρα σου και θα έχεις στήσει μέχρι και τα τέρματα..

Σχόλια

  1. Τα "6 αηττητα" ειναι προ α' εθνικης και συνολικα σε αυτα τα 6 πρωταθληματα επαιξαν 44 ματς. Τα συμπερασματα δικα σας και στα περισσοτερα απο αυτα δεν επαιξαν καν με ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς είναι. Τα παιγνίδια αυτά ήταν με ομάδες της γειτονιάς του Πειραιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο το άρθρο σου Πρες. Γενικά , ο Μαρινάκης έχει τρελαθεί.

    Βλέπει τον εφιάλτη του Αλαφούζου , το βράδυ στο κρεβάτι του και ζητάει εκδίκηση. Είναι σαν το πληγωμένο θηρίο που δεν δέχεται την ήττα του και θέλει να ξανακάνει επίθεση , για να κερδίσει , επανεπιβεβαιώνοντας έτσι τον πληγωμένο του εγωισμό.

    Σίγουρα , στο ματς κυπέλλου που θα είναι μεταξύ μας , θα βάλουν τα δυνατά τους για να αποδείξουν ότι η ήττα τους ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Φυσικά , θα τα έχουν προβλέψει όλα , από διαιτητές , επόπτες , παρατηρητές , κατανομή οπαδών και διάφορα άλλα.

    Εμένα , σε αυτά που γράφεις , που είναι όλα σωστά , εκείνο που μου κάνει περισσότερο εντύπωση είναι
    το ότι βάση σημερινής ειδησεογραφίας , θα την σκαπουλάρει με μικρή τιμωρία για τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη.

    Την είδηση την έβγαλε πρώτο το «ανεξάρτητο» Σεντραγκόλ και την αναπαρήγαγε το Γκαζέττα και το Νόβα Σπορ ΦΜ. Η όλη ιστορία στήνεται με παραθυράκι του νόμου , αν και κατά πόσο , ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του Αναστασίου.

    Γιαυτό η προσπάθεια που έκανε ο επίσημος ΟΣΦΠ ήταν να μιλήσει για θεατρινισμούς Αναστασίου. Δηλαδή
    , ότι το χτύπημα με ποτήρι (μεγάλο) αναψυκτικού δεν ήταν κάτι το σοβαρό , αλλά ξάπλωσε φαρδύς πλατύς στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει θέατρο ότι τραυματίστηκε.

    Αυτή είναι μια απαράδεκτη ανακοίνωση του ΟΣΦΠ , όπου αυτοί που την έβγαλαν , αν είχαν λίγη τσίπα , θα έπρεπε να δηλώσουν τουλάχιστον συγνώμη για τα έκτροπα που δημιούργησαν οι οπαδοί τους.

    Καταρχήν , το μεγάλο χαρτονένιο ποτήρι αναψυκτικού ήρθε τουλάχιστον 10 μέτρα από ψηλά , που σημαίνει ότι είχε ορμή και ταχύτητα , άρα και πολύ μεγαλύτερη δύναμη εφόσον το βάρος του επαυξάνεται με την επιτάχυνση. Η δύναμη του ποτηριού που χτύπησε τον Αναστασίου δεν είναι το βάρος του ποτηριού
    μαζί με το αναψυκτικό που μπορεί να είναι 1 ή 2 κιλά αλλά σχεδόν δεκαπλάσια , δηλαδή 10 κιλά ή 20 κιλά.
    Με αυτή την δύναμη , αν κάποιο αντικείμενο κτυπήσει άνθρωπο ισοδυναμεί με γροθιά του μποξ , που μπορεί να τον αφήσει αναίσθητο.
    Και κάνουμε αναλύσεις για να αποδείξουμε αν ο τραυματισμός ήταν σοβαρός ή όχι , εφόσον το καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής ότι ένα τέτοιο κτύπημα από μεγάλο ύψος ισοδυναμεί με γροθιά μποξέρ που σε αφήνει αναίσθητο.

    Πέραν του παραπάνω , στο γήπεδο έπεσαν βεγγαλικά και κινδύνευσε η σωματική ακεραιότητα των παικτών
    μας. Γεγονότα , που τα είδαν όλοι και προφανώς γράφτηκαν στο φύλλο του αγώνα.

    Εκτός του γηπέδου , στην περίμετρο του λυομένου (τρομάρα τους που θέλουν συγκρίσεις με Λεωφόρο) έγιναν σοβαρά επεισόδια οπαδών του ΟΣΦΠ και αστυνομικών. Δεν ήταν σε δρόμους περιμετρικούς του γηπέδου , όπως στην περίπτωση της Λεωφόρου , που δεν φέρει ευθύνη η ΠΑΕ , αλλά μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκη , σε σημείο που φέρει ευθύνη η ΠΑΕ.

    Για μένα , αν ήμουν δικαστής , αυτά τα έκτροπα θα επέφεραν λουκέτο στο Καραϊσκάκη για 2 αγωνιστικές
    , όπως λέει ο νόμος και συνάμα αφαίρεση βαθμών , εφόσον έγινε διακοπή στο παιγνίδι και ο διαιτητής το τέλειωσε νωρίτερα υπό τον φόβο ότι , οπαδοί του ΟΣΦΠ θα έμπαιναν εντός του αγωνιστικού χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να έχει πολύ καιρό να καλοπηδήξει και ταυτόχρονα είναι δυσκοίλιος μέχρι αηδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι ρε, θελει να κανει κακο στο τρυνο και το γαυριστανιακο ποδοσφαιρο... τι να ξερει αυτος απο ποδοσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου