"Aνθρώπινο λάθος" και...Χ!


Σε ένα ματς που τα πάντα, σε ευκαιρίες και δοκάρια ήταν μοιρασμένα την διαφορά την έκανε -προφανώς- ένα "ανθρώπινο λάθος" του Δασκαλόπουλου στο 24' που δεν είδε πέναλτι στον Μπεργκ όταν ο αντίπαλος του πάτησε την περιοχή.

Και όταν αυτή η παράβαση γίνεται μπροστά στα μάτια διαιτητή και επόπτη, τότε δύο τινά συμβαίνουν. Ή υπάρχει δόλος ή υπάρχει ανικανότητα. Και όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...


Σχόλια

  1. Ακομα περιμενετε να παρουμε πεναλτι; το τελευταιο ηταν το χαμενο του Σουηδου στην Τουμπα....
    Απο τοτε εχουν γινει πολλα και δεν εχει δοθει ουτε μισο..... τυχαιο; δε νομιζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύσκολο ματς , ιδίως για εμάς , που παίζαμε με την πιο αξιόμαχη και καλοδουλεμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Με βασικό κορμό ίδιο από πέρυσι και με προπονητή τον Παράσχο από το καλοκαίρι.


    Το ματς δεν το είδα. Από τα όσα είδα ως στιγμυότυπα του αγώνα , το παιγνίδι ήταν μοιρασμένο. Βέβαια ο διατητής μας αδίκησε και θα μπορούσε να είχε δώσει το πέναλτι στο πάτημα του ποδιού του Μπεργκ.


    Τέλος πάντων , ας κερδίσουμε τα δύο τελευταία ματς για να κάνουμε ταμείο. Η μάχη με τον Ατρόμητο θα συνεχιστεί στα πλέι-οφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει καταντησει αηδια.... πρεπει μονο φετος να μη μας εχουν δωσει καμια 20αρια(!!!!) πεναλτυ. Ομορφιες της λιγδας. Σε οτι εχει να κανει με την εικονα του υπολοιπου ματς θα ελεγα πως το χ ηταν το δικαιοτερο αποτελεσμα... μη ξεχναμε πως παιζαμε σε πολυ δυσκολη εδρα (αηττητος ο ατρομητακος ακομα και απο την ομαδα του κρατους). Μακαρι να τους κερδισουμε οταν πρεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομάδα δεν έπαιξε άσχημα.. ούτε και ιδιαιτερα καλά. Πάντως αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει είμασταν εμείς . Είχαμε το πάτημα στο Μπεργκ και τον έλεγχο του αγώνα .Κάτι που έχει δουλευτεί και φαίνεται είναι οτι η ομάδα παίζει πολύ καλύτερα οταν έχει τη μπάλα. Όταν δε την έχει έχει ορισμένα προβληματάκια στο πως παίζει άμυνα ειδικά στις μεγάλες πάσες στη πλάτη της.
    Ορισμένες φορές αυτά τα ανεβάσματα του Κουτρουμπή είναι συζητήσημα..Στο παρατσαφ δε τα πληρώνουμε.. Θετικό οτι έχει ανέβει μετά το ματς στο Καραισκάκη ο Σιντελφεντ και καλύπτει τρύπες και λάθη..
    Από εκει και πέρα όλα τα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα ειναι να χαμε να λέγαμε.. Οι ομάδες που είμαστε για πλει -οφ περιμένουμε αυτά για να δούμε τι θέση θα πάρουμε στην Ευρώπη.Οι ομάδες που είναι κάτω από την 5άδα αλλα δε κινδυνεύουνε είναι παντελώς αδιάφορες..Ο πρωταθλητης έχει κριθεί εδώ και μήνες..και παίζει για να παίζει..Οποτε τα τελευταια ματς τα παίζουνε 2-3 ομάδες που κινδυνεύουν..
    Επιτέλους σταματήστε την παρωδια που βλέπουμε.
    14 ΟΜΑΔΕΣ ισοδυναμα ΕΣΟΔΑ σε όλους ..Πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα αφού οι 3 πρώτοι θα παλευουν για το πρωτάθλημα ..Οι υπόλοιποι 5-6 για να βγουν Ευρώπη. . Και θα μένουνε 6 ομάδες από τις οποίες οι 3 θα πέφτουνε.. . Δε γίνεται να έχουμε ομάδες όπως η Καλλονή απλά για να γεμίζουν θέσεις..και να κάνουνε αλισβερίσι βαθμών.Οϋτε ο πρωταθλήτης να κρίνεται με 80 βάλε βαθμούς..και οι υπολοιποι να έχουνε 60 κατι..
    Όταν θα υπάρχουν λιγότεροι αγώνες θα υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για την κάθε ομάδα να παίξει ποδοσφαιρο και όχι να ανοίγει τα πόδια της και να έχει ματς που δε θα τα χτυπησει γιατι θα έχει ήδη σωθεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου