Κατάθεση...ψυχής για το 0-3!


Στο 3-0 ο πατέρας μου αναγκάστηκε να με χτυπήσει με ένα κηροπήγιο στον κρόταφο για να σταματήσω να ουρλιάζω ενώ ξεβρακωνόμουν ταυτόχρονα και ετοιμαζόμουν να βγω από το σπίτι. Με έσυραν στο υπόγειο ημίγυμνο και από εδώ σας γράφω αδέρφια μου. Πίσω από τη χαραμάδα ακούω κλάματα, θαρρώ πως καθώς με έσερναν είδα με την άκρη του ματιού μου τον αδερφό μου να κάνει πλονζόν μέσα στο αναμμένο τζάκι. Η γυναίκα μου με χώρισε στο 2-0, η μάνα μου έφυγε από το σπίτι όταν στο πέναλτυ σκότωσα με καρατιά στη ράχη το γατί μας.


Δεν ξέρουν, δεν καταλαβαίνουν τι έγινε σημερα. Ένας φίλος που είχαμε να μιλήσουμε χρόνια με πήρε τηλέφωνο από το πουθενά και μου λέει «νιώθω λες και βγήκαμε από το μνημόνιο». Ένας άλλος ναυτικός μου λέει «Είμαστε Παναμά και βαράμε την κόρνα σαν τρελλοί». Πόσα εκατομμύρια ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ, για πόσα ΧΡΟΝΙΑ το περίμεναν αυτό; Και ήρθε πότε; Σε μία χρονιά που όλα έδειχναν χαμένα. Στο ματς που θα έκαναν φιέστα. Ενώ πήγαιναν να ισοφαρίσουν το αηττητο θρυλικό μας πρωτάθλημα, μετά την νικη τους με τη …«Μαντσεστερ του Γιουναιτεντ», ενώ μας είχαν και καλά για 3αρα.

1) Στεφανε Καπίνο. Στεφανε Καπίνο. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΠΙΝΟ ΛΕΩ! Εσυ! Είσαι μια γονιδιακά μετατρεμμένη ερωτική μηχανή, πλασμένη θα θωπεύεις τα κοκκινα βρωμοκόλια.

2) Γκορντον CRO-COP Σιντεφελντ! Δεν είσαι αμυντικός, είσαι ένας αληταράς! Σε φαντάζομαι με φλαι μπουφάν,κρυπτοναιτ στο χέρι, καβάλα σε εντούρο και με το τσιγάρο στο στόμα να κάνεις πέσιμο σε γαύρους μόνος σου.

3) ΤΡΙΑΝΤΑ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΤΙΡΑΝΤΑ!

4) Πράνιτς! Είσαι ένας ποδοσφαιρικός Γιόντα! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΕ ΑΥΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΕΚΙΑ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ 0-1 ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ «ΚΟΡΔΟΝΙ»!!!

5) ΖΕΚΑ! Είσαι μία ανίκητη μηχανή! Αν σε κόψω, δεν θα τρέξει αίμα, βαλβολίνες θα βγουν από τις φλέβες σου! ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΚΟΚΑΛΟΚΑΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ!

6) ΗΜΙΤΡΕΛΕ ΜΠΕΡΓΚ, ΓΙΕ ΤΟΥ ΟΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΕΓΙΑ! ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΑ ΟΡΚ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΣ! ΠΑΓΕΡΕ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ! Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗ ΔΙΠΛΩΣΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΦΙΟΡΔ!

7) ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ! ΑΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΙΩΘΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΡΟΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΗΡΩΣ! ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΜΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΡΟΚΕΤ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ!

8) ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ! ΕΦΤΑ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ! ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ! ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥ ΤΩΡΑ!

9) ΑΜΠΕΙΝΤ! ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ (ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ) ΠΡΟΚΤΩΝ! ΡΙΞΕ ΒΕΛΗ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΈΝΑ ΣΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΒΛΕΝΑ ΔΡΑΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΟΝΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΦΤΑ!

10) ΤΑΣΟ ΛΑΓΕ! ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΑΤΕΒΑ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΠΟΣΑ ΧΛΜ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ; ΠΟΣΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ;

ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΑΤΕΧΩΝ IQ 74120, ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΥΣΜΟΡΦΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΈΦΑΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ Γ Α Μ Η Σ Ε Σ!!! ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΡΕ!!! ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΠΑ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΟΚΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΤΟ 4-4-2, ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΦΕΡΜΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ Ο ΦΕΡΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ, ΤΟ ΠΑΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΜΑΖΙ!!! ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΔ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΦΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ. ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

ΝΑΝΟ!!!ΝΑΝΟ!!!ΝΑΝΟ!!! ΔΙΑΠΥΡΗ ΑΙΘΕΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΕΠΙΚΕ ΕΛ-ΣΙΝΤ, ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ!!! ΕΙΣΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΜΙΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ ΝΕΜΕΣΙΣ, ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ!!! ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΤΕΙ ΚΑΦΕΤΙ ΚΟΛΟΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ!!! ΣΕ ΑΓΑΠΩ. ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ.

ΠΑΡΑΝΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μαλακες δεν είμαι καλά, τρέμω και έχω μουσκέψει τα βρακιά μου…


Από το board των Greenwebfans

Σχόλια