Μην γλύφετε, μαύρο θα φάτε!


Η Αθήνα αποτελείται ως επί το πλείστον από Παναθηναϊκούς. Το γηπεδικό έχει κουράσει, όσο δεν πάει. Το θέμα της Λεωφόρου όμως καθόλου. 
Η Λεωφόρος δεν δίνεται!

Kαι αυτό θα το καταλάβετε στις 18 του Μάη...

Σχόλια

  1. Εχω ικανους πολλους παναθηναικους να ψηφισουν Καμινη... γι αυτο φοβαμε πολυ τις εκλογες. Περα απο αυτον τον γελοιο σημερα ακουσα οτι μια αλλη υποψηφιος ο Κακλαμανης λεει, ειναι υπερ της ΔΑ που δε προκειται να γινει και του κατεδαφισματος της Λεωφορου μαλιστα... οι μονοι που μεχρι τωρα φαινονται να ειναι με το ΣΩΣΤΟ ειναι ο συριζαιος (με κακο παρελθον κορμορανους και σια) και τα ......αυγα......


    Προφανως και ολοι οι παναθηναϊκοί πρεπει να ψηφισουν πανκι για να αποκτησει φωνη ο συλλογος εντος του δημου αλλα επειδη ξερουμε οτι σε μεγαλο βαθμο δε θα το κανουν (αν και ευχομαι να διαψευσθώ) μπορειτε να μου πειτε εσεις που μενετε Αθηνα, πως τα βλεπετε τα πραγματα? Γιατι οι δημοσκοπησεις ειναι καραστημενες αλλα συγχρόνως πολυ ανησυχητικές μιας και βγαινει πρωτος ο ξεφτυλας με διπλασια ποσοστα απο τους υπολοιπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που λένε για κατεδάφιση της Λεωφόρου , θα φάνε μαύρο. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ΤΟΝ ΓΚΙΟΖΗ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΒΛΑΚΟΦΑΤΣΑ....ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ,ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΡΟΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχέδιο διακήρυξης σωματείου φίλων Παναθηναϊκού:
    Το Σωματείο Φίλων του Παναθηναϊκού «......................................» που ιδρύουμε σήμερα, 3 Μαίου 2012 στην Αθήνα μπλα μπλα μπλα..

    Επίσης δόθηκε στο φως της δημοσιότητας η λίστα των ιδρυτικών στελεχών, η οποία αποτελείται από:
    Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας,Γιάννης Ηρειώτης, Γιώργος Καμίνης μπλα μπλα μπλα

    τα φιλαράκια .. :

    http://www.youtube.com/watch?v=fqtBaZGe0go

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου