Οι Συμμαχίες δεν υπάρχουν πια τις πάτησε το τρένο..

Στα λόγια..

Στον Παναθηναϊκό πάντα τα κλισέ ήταν στο φόρτε τους.. Πολυφορεμένο το " ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και αδιαίρετος " . Ποτέ δεν ίσχυε και ούτε πρόκειται όσο παίζονται τόσο μεγάλα συμφέροντα από ανθρώπους που έχουνε δυναμική να αλλάξουν την τροχιά οχι του Παναθηναϊκού αλλά της ίδιας της χώρας.Για να περάσουμε στο ζουμί , στον Παναθηναϊκό δε πρόκειται να υπάρξουν ποτέ Συμμαχίες από μεγάλους επιχειρηματίες. Το αντιληφθήκαμε στη πράξη επι πολυμετοχικότητας ας μη γελιόμαστε λοιπόν οτι η Συμμαχία Αλαφούζου Γιαννακόπουλου θα έκανε την διαφορά από τις πρότερες Συμμαχίες που είδαμε.


Πολυμετοχικό Deja Vu

Παλιά..
 Έχουμε δει τη μεγαλύτερη και ισχυρότερη Συμμαχία( στα χαρτιά και για λίγο) με Βαρδινογιάννηδες - Γιαννακόπουλους - Βγενόπουλο - Πατέρα και από πίσω δυνατούς επιχειρηματίες όπως τον Πολέμη τον Ζολώτα τον Νίκα τον Ξυλά και άλλους. Οι πληγές μετά από την διάλυση αυτής της μεγάλης Συμμαχίας νωπές και το χρέος και το φορτιο της ομάδας δυσβάσταχτο από όλες τις πλευρές , κυρίως στα οικονομικά ζητήματα. Στη πορεία όμως είδαμε και Συμμαχίες μικρότερες..
 -Ο Βαρδινογιάννης να συμμαχεί με Βγενόπουλο ,με τον δεύτερο να υπόσχεται οτι θα βάλει και άλλα 23 εκατομμύρια για το γήπεδο στο Βοτανικό ενώ μοιράζονταν αρκετές κοινές απόψεις όσον αφορά την διαχείριση των οπαδών και την προστασία του φίλαθλου πνεύματος που θα έπρεπε να επικρατήσει. Ούτε και αυτή κράτησε.. αντίθετα η μεγάλη ρήξη είχε κυρίως αιτία την ΓΗΠΕΛ και τον Βοτανικό δηλαδή ένα από τα σημεία που αρχικά ήταν καθοριστικό για να τους ενώσει !

Είδαμε στη πορεία μια Συμμαχία Βγενόπουλου - Πατέρα οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις πηγαίναν "πακέτο". Ο καιρός πέρασε και ενημερωθήκαμε για την Συμμαχία Βγενόπουλου Γιαννακόπουλου και την προσπάθεια τους να πάρουνε την ΠΑΕ. Ύστερα όμως είδαμε τον Γιαννακόπουλο να έχει διαμάχη κυρίως  με τον Πατέρα δευτερευόντως με τον Βγενόπουλο κατηγορώντας κυρίως για οικονομική κακοδιαχείριση. Τον δε Βαρδινογιάννη διαμάχη με τον Βγενόπουλο.Αυτό έφερε τη Συμμαχία Γιαννακόπουλου Βαρδινογιάννηδων..οι οποίοι αντιάχθηκαν στο " αντίπαλο μέτωπο" και η αλήθεια ήταν πως πρόκειται για μεγάλη και ιστορική έκπληξη. Το σιριαλ πολυμετοχικότητα ολοκληρώθηκε άδοξα μετά από πολλές αντεγκλήσεις με τον καθένα να τραβάει τον δρόμο του και τον Παναθηναικό πιο πληγωμένο όσο ποτέ.

Το σήμερα..
Η Συμμαχία και ο Γιάννης..

 Όταν "ωρίμασαν οι συνθήκες" εμφανίστηκε ο νέος " παίχτης " ο Γιάννης Αλαφούζος , αυτός δημιούργησε και την Συμμαχία 2012. Σε αυτή την Συμμαχία αρχικά συνέβαλε στην δημιουργία της ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ( για να μη ξεχνιόμαστε ) ο οποίος ήταν και αυτός που παρέδωσε τις μετοχές ΔΩΡΕΑΝ στον Αλαφούζο. Στη πορεία προσεταιρίσθηκαν απλοί Παναθηναϊκοί αντιμετωπίζοντας ως τελευταία λύση ανάγκης την Συμμαχία 2012 . Όμως λίγοι πείστηκαν γιατι η λαϊκή Βάση για τον περισσότερο κόσμο δεν αποτελεί την λύση στο πρόβλημα. Ο Γιάννης Αλαφούζος δε κατάφερε ούτε να πείσει ούτε να εμπνεύσει τον πολύ κόσμο για το εγχείρημα αλλά ούτε και να το υποστήριξει καθώς έπρεπε. Προσπάθησε αρχικά να φέρει τον Βαρδινογιάννη με το μέρος του αλλά και τον Ανδρέα Βγενόπουλο μαζι με τον Νικό Πατέρα βρίσκοντας τελικά κλειστές είτε μισάνοιχτες πόρτες. Άρχισε να υπόσχεται πράματα ανεδαφικά α)  έβαλε ελάχιστα χρήματα για το εγχείρημα β)είχε πρόχειρο σχεδιασμό αλλά και γ) είχε περισσότερο επικοινωνιακή πολιτική παρά ανέδειξε την ουσία καταδικάζοντας νομοτελειακά το εγχείρημα σε αποτυχία. Στη πορεία κατάφερε να βρει στήριξη-απομηχανή θεό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Το μέλλον ( ; )
Δημήτρης ο απρόβλεπτος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι γενικά παραδεκτό ότι είναι το μόνο άτομο που αυτή τη στιγμή βάζει μεγάλο πακέτο χρημάτων στον Παναθηναϊκό αλλά και προσωπική προσπάθεια . Παρόλα αυτά ο χαρακτήρας του είναι αρκετά ενθουσιώδης , παρορμητικός ενώ πολλές φορές προσπαθώντας να τον ερμηνεύσουμε καταλήγουμε να μη βγάζουμε τα σωστά συμπεράσματα. Αρχικά φαινόταν λοιπόν να σιγοντάρει τον Γιάννη Αλαφούζο ακόμα και στα εγκλήματα τα οποία έκανε την πρώτη χρονιά και να ασκεί μηδαμινή κριτική από την εφημερίδα του . Στη πορεία και " ξαφνικά " φτάσαμε στο να εκφράσει την επιθυμία του να πάρει την ΠΑΕ . Αρχικά ισχυριστηκε οτι θα την αναλάβει μόνος του, στη πορεία ανακαλύφτηκαν συμπαίχτες, τους οποίους ποτέ δεν μάθαμε ούτε είδαμε..κατι "Κινεζοι", ..ενώ υπήρξαν οι γνωστές εξαγγελίες από το περιβάλλον του, περι εκτόξευσης. Πριν από λίγες μέρες  ο ιδιος αποφάσισε να πλέξει το εγκώμιο του Γιαννη Αλαφούζου και να τοποθετηθεί δίπλα του ως συνεργάτης.. Ξαφνικά σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος από βράχος του Παναθηναϊκού σχεδόν σωτήρας μετατράπηκε σε φυγόδικος , λαθρέμπορος- κατά τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πάντα - .

Η αφορμή για την νέα κόντρα

Όλα αυτά συνέβησαν όταν ο Γιάννης Αλαφούζος εξίσωσε μέσω Θωμαίδη τον κύριο Γιαννακόπουλο με τον Μαρινάκη ως άτομα για τα οποία εκκρεμούν δίκες σχετικά με τη συμπεριφορά τους σε ..μη αθλητικά πλαίσια.
  • Θα μπορούσε ο Γιάννης Αλαφούζος να μην έχει τέτοια αναφορά στην εκπομπή του . 
  • Θα μπορούσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να προσπεράσει αυτή την αναφορά και να ξεχαστεί το όλο ζήτημα. Προσωπικά δεν γνώριζα καν οτι είχε δημιουργηεί τέτοιο θεμα αφού δε παρακολουθώ την σαχλή εκπομπή του κύριου Θωμαιδη.
Όμως με την κίνηση του Γιαννακόπουλου σήμερα , και την σκληρή επίθεση με ισχυρισμούς αρκετά βαρείς για τον Αλαφούζο το ..ποτάμι δε γυρίζει πίσω και το θέμα μοιραία γιγαντώθηκε. Θεωρώ οτι ο Γιαννακόπουλος είχε προσχεδιάσει να αλλάξει πολιτική απέναντι στον Αλαφούζο και περιμενε την αφορμή. Αναλογικά  ο Αλαφούζος δεν επιθυμεί να παραχωρήσει την ΠΑΕ τόσο εύκολα οπότε από τη στιγμή που ενημερωσε ο Γιαννακόπουλος πως θέλει να ασχοληθεί με την ΠΑΕ ήταν απλά θέμα χρόνου να έρθει η ρήξη . Βέβαια να σημειωθεί πως δε μπορούμε να ψυχανεμισθούμε αν τελικά η ρήξη θα συνεχιστεί γιατι στον Παναθηναικό τα έχουμε δει όλα.

Το δίδαγμα..

Ας μη παραμυθιαζόμαστε πλεον με τις Συμμαχίες του κάθε επιχειρηματία με τόν άλλον για το "καλό" του Παναθηναϊκού. Όλες αυτές οι Συμμαχίες είναι συγκυριακές..και στο τέλος θα μείνει μόνο ΈΝΑΣ.. 
Αυτό θέλουμε..
  1. Ο πιο δυνατός ; 
  2. Ο πιο τρελός ;
  3. Αυτός που έχει τα μεγαλύτερα συμφέροντα να έχει τον Παναθηναϊκό τώρα ; 
  4. Αυτός που γουστάρει τον Παναθηναϊκό περισσότερο ; 
  5. Ο πιο λεφτάς ;
  6. ...
Γράψτε όποιο λόγο και αιτία θέλετε.. Το μόνο βέβαιο είναι οτι στον Παναθηναϊκό αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά πρέπει να αλλάξουν και κυρίως χρειάζονται ΛΕΦΤΆ , ΣΎΓΧΡΟΝΌ ΓΉΠΕΔΟ και επιτέλους ΤΟΜΕΣ στα θεσμικά πλαίσια και πόλεμος στη παράγκα με πράξεις και όχι με λόγια .Όποιος τελικά τα καταφέρει  και κερδίσει τον πόλεμο των Συμμαχιών πρέπει να έχει αυτά τα φόντα για να προεδρεύει του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΎ ΜΑΣ..
Υ.Γ : Η παράγκα πανίσχυρη χάρισε ακόμα μια πρόκριση στον Ολυμπιακό απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Εμείς παραμένουμε ακόμα να τους αντιμαχόμαστε στα λόγια και ο Μαρινάκης συνεχίζει να έχει το απόλυτο κουμάντο.. Η επόμενη κίνηση Ολυμπιακός Β' για να καρπωθεί τα έσοδα και από εκεί τη στιγμή που η ΑΕΚ και η Λαρισα είναι στην Γ' Εθνική και ο Παναθηναικός παλεύει να βγει Ευρώπη..

Σχόλια

  1. Συμφωνώ ότι είναι η αφορμή , όχι η αιτία. Αν υπήρχε η καλή θέληση από τις δύο πλευρές , αυτή η ιστορία δεν θα υπήρχε καν.

    Λάθος του Αλαφούζου να κάνει αναφορά στον Γιαννακόπουλο μέσω Θωμαίδη , εάν υποθέσουμε ότι ξέρει μέσες άκρες το περιεχόμενο της κάθε εκπομπής.

    Λάθος του Γιαννακόπουλου που δεν επικοινώνησε με τον Αλαφούζο ώστε να διευθετήσει το θέμα. Εκτός , αν όπως λες είχε προετοιμάσει την σύγκρουση με τον Αλαφούζο , που όμως με βάση την λογική δεν εξηγείται. Πριν καμιά δεκαριά μέρες , συζητούσε με τον Αλαφούζο για να γίνει συμπαίκτης στην ΠΑΕ , σήμερα απειλεί με μηνύσεις.

    Για μένα το θέμα είναι καθαρά εγωιστικό. Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας μας , φάνηκε η καλή δουλειά που γίνεται και η εν γένει πρόοδος όλων των ποδοσφαιριστών. Τα καλά λόγια που γράφτηκαν από όλους μας , για διοίκηση , παίκτες και προπονητή , δημιουργούν συνθήκες παγίωσης του Αλαφούζου ως προέδρου στον Παναθηναϊκό.

    Λογικό είναι ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος , στην πρώτη αφορμή που θα δημιουργούταν θα έκανε φασαρία , με σκοπό να σταματήσει την θετική εκτίμηση που πάει να δημιουργηθεί για τον Αλαφούζο. Μπορεί να κάνω λάθος , αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Για μένα θα πρέπει να τιθασεύσει τον εγωισμό του και να μην εκβιάζει καταστάσεις.

    Προχθές γράψαμε για μια Συμμαχία αρχών που θα μπορούσε να γίνει με προέδρους ομάδων της Σούπερ Λίγκας που έχουν ανεξαρτησία απέναντι στον Μαρινάκη και πιστεύουν στο «ευ αγωνίζεσθαι».

    Σήμερα με το επεισόδιο-κόντρα μεταξύ Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου , ποιος ποδοσφαιρικός παράγοντας του ΠΑΟΚ , του Ατρόμητου , του Παναιτωλικού , του Απόλλωνα , ή της Ξάνθης θα συνομιλήσει και θα σταθεί δίπλα στον Αλαφούζο; Προφανώς κανένας , εφόσον δείχνουμε σαν σύλλογος ότι βρισκόμαστε σε εμφύλιο. Οι μισοί με τον έναν και οι άλλοι μισοί με τον άλλον. Και ο Μαρινάκης συνεχίζει την βρώμικη δουλειά του.

    Με κόντρες και μηνύσεις η ιστορία δεν πάει πουθενά. Να ζητηθούν εκατέρωθεν συγνώμες , να επέλθει η ηρεμία στην ομάδα και εν γένει στο σύλλογο ώστε να αντιμετωπισθούν το πρόβλημα του χρέους και η παντοκρατορία του Ολυμπιακού.

    Με αυτό τον τρόπο δεν προχωράει ο σύλλογος. Απαιτείται ομόνοια , σύμπνοια και αποφυγή των προκλήσεων. Από την διχόνοια δεν πρόκειται να βγει κανείς κερδισμένος , ο μόνος χαμένος θα είναι ο Παναθηναϊκός.

    Τέλος θα μου επιτρέψεις να σου κάνω 2 παρατηρήσεις στα λεγόμενά σου:

    1) Ο Παναθηναϊκός έχει γήπεδο τη Λεωφόρο , το οποίο θα ανακαινισθεί εξ’ ολοκλήρου. Η δημιουργία νέου γηπέδου είναι διακαής πόθος πολλών οπαδών μας , όμως όπως ξέρεις με βάση την πρότερη εμπειρία της ΓΗΠΕΛ πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα.

    2) Όντως , με το χρήμα μια ομάδα μπορεί να αλλάξει επίπεδο , όμως αυτός που θα το βάλει πρέπει να ενδιαφερθεί , να έχει θέληση και μυαλό ώστε να κάνει κάτι καλό. Το χρήμα δεν είναι πανάκεια , αν μια ομάδα έχει βάσεις και σωστό προγραμματισμό μπορεί για πολλά χρόνια να κάνει πρωταθλητισμό , όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ και ΒΡΩΜΕΡΟΣ παραχαράκτης της ιστορίας έγραψε αυτό τον εμετό???


    Ένα ακόμα τέτοιο κείμενο να δω χωρίς ΚΑΜΙΑ απάντηση από τον Panathinaikos Press και σταματάω να ασχολούμε με το blog. Δε θα ξαναμπώ ποτέ.


    Λες και τονίζεις ότι ο Αλαφούζος πήρε δωρεάν τις μετοχές χωρίς να λες ότι είχαν 35 εκατομμύρια ευρώ χρέη???? Δε ντρέπεσε να τα λες αυτά?? Αυτό είναι αλητεία...


    Ο Γιάννης Αλαφούζος ΣΤΗΜΕΝΕ δεν ήρθε όταν ωρίμασαν οι συνθήκες, ήρθε όταν οι συνθήκες ήταν οι πλέον ακατάλληλες με την ομάδα να βρίσκεται ένα βήμα από το πρωτοδικείο και τον υποβιβασμό....


    Τέλος επειδή και η αθλιότητα έχει τα οριά της. Η εκπομπή Δϊκη δεν είναι του Αλαφούζου όπως γράφεις, είναι του Θωμαίδη. Το κανάλι είναι του Αλαφούζου με την εκπομπή να λειτουργούσε πάρα πολλές φορές αυτόνομα....



    Ένα ακόμα τεράστιο ψέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός καταστράφηκε μετά τη πολυμετοχικότητα. Καταστράφηκε όταν ξανάρθε ο Βαρδινογιάννης που διέλυσε τη πολυμετοχικότητα κάνοντας ο καραγκιόζης ο Τζίγγερ κάθε μέρα πόλεμο στην ομάδα του!!! Αυτά δεν γίνονται πουθενά...


    Μια χαρά ήταν και μετά τη πολυμετοχικότητα ο Παναθηναϊκός. Δεν ήταν πιο πληγωμένος από ποτέ όπως ψευδέστατα γράφεται.


    Να θυμίσω πως όταν διαλύθηκε η συμμαχία των 4, ο Παναθηναϊκός είχε στις τάξεις του:
    1) παιχταράδες
    2) βαριά συμβόλαια
    3) 15 εκατομμύρια στα ταμεία


    Ήταν η χρονιά με τις περίεργες μεγάλες και λανθασμένες μεταγραφές. Η χρονιά των:


    1) Γκοβού με τρελά λεφτά
    2) Γκαρσία από Λίβερπουλ με μικρη προσφορά και χοντρά φράγκα
    3) Νταμιέν Πλεσί... Πέρασε και δεν ακούμπησε
    4) 1 εκατομμύριο ζεστό για νέο συμβόλαιο Βύντρα(!!!)


    όπως βλέπουμε ο Παναθηναϊκός όταν διαλύθηκε η συμμαχία όχι μόνο πληγωμένος δεν ήταν, αντίθετα ο Βαρδινογιάννης έκανε και νέο οικονομικό άνοιγμα το οποίο εν γνώση του αποδείχτηκε καταστροφικό...


    Τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυσή Ευκαιρία!!! Χαρίζεται ομάδα ΔΩΡΕΑΝ

    1) χωρίς προπονητικό κέντρο
    2) χωρίς δικά της γραφεία
    3) χωρίς δικό της γήπεδο
    4) και με πάνω από 35 εκατομμύρια ευρώ χρέη

    ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!! ΔΩΡΟ ΚΑΙ Η ΓΗΠΕΛ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΞΕΦΤΥΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη φύγεις από το σάιτ , οι απόψεις σου χρειάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου γράφει ρε απο κατω! paras ή αλλιώς Βαγγελης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχαχα Όταν το είχα γράψει αυτό χθες το βράδυ δεν έγραφε (άσχετα που ήμουν 99,9% σίγουρος ποιος ήταν) από ποιον αναρτήθηκε, το έβγαλε πιο μετά, αλλά δε μπορείς εδώ ως απλώς χρήστης να τροποποιήσεις τα κειμενά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε George σόρυ για τη καθυστέρηση στην απάντηση αλλά θα σου απαντήσω όπως απάντησα στο dim σε ένα άλλο post του blog


    Το θέμα είναι ότι εγώ ξεκίνησα εδώ και κάποια χρόνια να διαβάζω καθημερινά το blog επειδή προωθούσε την ενότητα και το Παναθηναϊκό καλό.

    Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με το να αφήνει άνευ όρων εχθρούς της ενότητας να γράφουν ότι θέλουν, όπως ότι ο Αλαφούζος πήρε ΔΩΡΕΑΝ(!!!) τη ΠΑΕ Παναθηναϊκός (γιατί η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από ένα ψέμα...) και να γελάει ή να κλαίει ο κόσμος, δε ξέρω κατά πόσο θα συνεχίσει να με εκφράζει το συγκεκριμένο blog... Και αν πάει μακριά αυτή η βαλίτσα, κάποια στιγμή θα δεις ότι δε θα εκφράζει ούτε εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Μπιάφρα μη δίνες σημασία στον Βαγγέλη (τον δικό μας). Είναι όπως σε μια πολυκατοικία , πάντα θα υπάρχει και ένας τρελός. Ο τρελός τοω χωριού. Δεν είναι είκολο να τον αποδεχθούμε , όμως έστω και αν βρίσκεται στις παρυφές του χώρου , δυστυχώς , ανήκει σε αυτόν.


    Μην δίδεις σημασία ακόμα και αν σου κάνει πνεύμα και σου πουλάει εξυπνάδα. Προφανώς το να λες μισή αλήθεια είναι χειρότερο από το ψέμα , είναι όπως ο ημιμαθής που προσπαθεί να φτάσει και να κάνει τον μορφωμένο.


    Το μπλογκ είναι καλό. Είναι ανεξάρτητο μπλογκ και προσωπικά , από τα άλλα Παναθηναικά σάιτ μου φαίνεται καλύτερο. Όχι πως έχω κάτι με τα άλλα σάιτ , αλλά αν δεις π.χ τα Πράσινα Νέα , που θεωρείται το σάιτ με τους περισσότερους φίλους , σε ανάρτηση που θα γίνει για τον Αλαφούζο ή τη Λεωφόρο , θα βγεί ένας που λέγεται ναύαρχος και θα γαμίσει την συζήτηση. Ταυτόχρονα σε οποιαδήποτε αντίρρηση φέρεις θα πεταχθούν καμιά δεκαριά Τζιγγερολάγνοι και θα σου απαντήσουν με γλώσσα πεζοδρομίου. Εδώ τέτοια δεν έχει και ο Πρες έχει διαγράψει αρκετά σχόλια που δεν είναι Παναθηναικής προέλευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γίνεται τέτοιο σκηνικό στα prasina nea? χαχαχαχα ούτε που το έχω προσέξει! Αν έχω χρόνο και όρεξη πρέπει να χωθώ σε καμία κουβέντα να γίνει ξεκαθάρισμα, αλλά βαριέμαι που πρέπει να κάνω acount για να γραψω. Να φανταστείς acount δεν έχω κάτσει να κάνω ούτε εδώ που γράφω κάθε μέρα.


    Όσο αφορά τα δικά μας site:


    Το leoforos είναι πολύ καλό για Παναθηναϊκούς μέχρι 16 χρονών.



    Τα prasina nea είναι ;μια πολύ ξενέρωτη και νερόβραστη ιστοσελίδα, είναι μόνο για να διαβάσεις τους τίτλους και να πάρεις το παλμό των ειδήσεων.


    Ειδικά μπροστά σε αυτά τα 2 ο press, αν και blog, φαίνεται σα να είναι ο παράδεισος του Παναθηναϊκού. Γενικά πάντα ήμασταν άτυχοι. Δεν είχαμε ποτέ Παναθηναϊκή εφημερίδα και ούτε τώρα έχουμε μια δυνατή ιστοσελίδα που να έχει ιδεολογία, μαχητικότητα, επιθετικότητα και να τα σπάει...



    Το aionia pistos το παλεύει αλλά κάτι του λείπει. Ίσως τα κειμενά του είναι μέτρια; έχει κακό στήσιμο σαν ιστοσελίδα; δε ξέρω τι φταίει, αλλά σε σύγκριση με τις άλλες 2 ιστοσελίδες ίσως είναι λίγο καλύτερο.


    Δυσαναπλήρωτο το κενό και η μαχητικότητα του Green Zone... Αν ξέρει κάποιος ας πει γιατί έκλεισε...


    Τώρα όσο αφορά τον άλλο, αν π.χ. χάσουμε σε δέκα μέρες από το γαύρο στο καραϊσκάκη και γράψει ότι με προέδρους τύπου Αλαφούζου δε πρόκειται ούτε σε 40 χρόνια να κερδίσουμε τον ολυμπιακό, του απαντάς μετά και δίνεις σημασία στις παπαριές που γράφει ή δεν του απαντάς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Παναθηναικός Πρες είναι , κατά την προσωπική μου άποψη , η πιο δυνατή ιστοσελίδα από όλες τις οπαδικές , όλων των ομάδων.


    Για τα Πράσινα Νέα και το Λεωφόρος συμφωνω απόλυτα. Στα Πράσινα Νέα γράφω κάποια σχόλια , αλλά μου την πέφτουν κάποιοι και δεν μου αρέσει να απαντώ σε μυαλά IQ<100. Σταματώ εδώ , θα σου απαντήσω πιο αναλυτικά σε κανά δίωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Παναθηναϊκός Πρες είναι το καλύτερο μπλογκ. Αυτή είναι η άποψή μου.

    Στο μπλογκ αυτό έχω γράψει και αναρτήσει 10 περίπου κείμενα , κυρίως ως προς την Λεωφόρο , που θεωρώ ότι χρησίμευσαν ως άποψη στους διοικούντες τον Παναθηναϊκό για να καταλάβουν την αξία του γηπέδου. Πρώτα , η αξία του γηπέδου πρέπει να γίνει κατανοητή από τους διοικούντες και μετά από τους οπαδούς. Αν και στην περίπτωσή μας μάλλον έγινε αντίστροφα.

    Πέραν αυτών , το μπλογκ σε αφήνει να κάνεις μακροσκελή σχόλια που σαφώς είναι περισσότερο ερμηνευτικά και επιτρέπουν τον διάλογο.Γιατί με προτάσεις – συνθήματα δεν μπορείς να κάνεις διάλογο.

    Ως προς τα άλλα Παναθηναϊκά σάιτ , για το Λεωφόρος και τα Πράσινα Νέα συμφωνώ μαζί σου. Τα Πράσινα Νέα επιτρέπουν το διάλογο μεταξύ των φιλάθλων , αλλά και εκεί βγαίνουν ένας ή δύο κύριοι , οι οποίοι είναι μάλλον αρχηγίσκοι και οι υπόλοιποι τους κάνουν likes , όπως τα πρόβατα. Αν διαφωνείς με τον αρχηγό , καμία προσπάθεια διαλόγου δεν μπορεί να γίνει. Αρχίζουν οι λοιδορίες , τα dislike , τα υπονοούμενα και αν θέλεις να υποστηρίξεις την άποψή σου είσαι υποχρεωμένος να απαντάς σε 15 άτομα.

    Θυμάμαι το καλοκαίρι , όπου σε κάποιες αναρτήσεις των Πράσινων Νέων , είχε γίνει συζήτηση και ντόρος για την επέκταση – αναβάθμιση
    της Λεωφόρου. Έγραψα το σχόλιό μου που ήταν μακροσκελές , μου έκαναν πολλά
    likes , μπορεί να ήταν μέσα στα 5 πρώτα , αλλά μετά άρχισαν οι απαντήσεις και
    οι λοιδορίες. Ένας με ρώτησε γιατί υπερασπίζομαι την Λεωφόρο , εφόσον δεν έχει
    τουαλέτες για να κατουρήσει. Πράγματα αδιανόητα , μιας και ξέρουμε ότι σε κάθε
    θύρα προστέθηκαν τουαλέτες , αλλά το πρόβλημα ήταν , ότι γάμησε τη συζήτηση.
    Μετά αρχίσανε και άλλα υπονοούμενα και σχόλια συνθήματα , πραγματικά , δεν είχα την διάθεση να απαντήσω. Άρα σε κάτι τέτοια σάιτ , δεν μπορείς να πεις την γνώμη σου γιατί γίνεσαι στόχος κριτικής , ιδίως αν έρχεσαι σε αντιπαράθεση με απόψεις που εξέφραζε το περιβάλλον του πρώην μεγαλομετόχου.

    Ως προς το Αιώνια Πιστός πιστεύω ότι είναι ένα καλό σάιτ , αλλά με αρκετές παλινωδίες. Υποστήριξε αναφανδόν τον Βγενόπουλο , χωρίς να ελέγξει τις πράξεις του. Κάποια στιγμή στάθηκε κοντά στον Αλαφούζο , τώρα είναι με τον Γιαννακόπουλο. Έχει αντι-βαρδινογιαννική στάση , σε αυτό είναι συνεπές , αλλά στο θέμα του ποιος θα πρέπει να είναι πρόεδρος στον Παναθηναϊκό έχει αλλάξει πολλές φορές άποψη και θέση. Επίσης συμφωνώ μαζί σου, ότι δεν είναι καλά δομημένο ως ιστοσελίδα.

    Για το Greenzone , συμφωνώ ότι ήταν ένα πολύ καλό σάιτ γνήσιας Παναθηναϊκής λογικής.

    Ως προς τα γενικά – μη οπαδικά σάιτ η άποψή μου δεν είναι καλή. Πιστεύω , ότι κάποια λεγόμενα «ανεξάρτητα» σάιτ , ότι είναι κατευθυνόμενα. Έχουν μανία στη Λεωφόρο , στους κακούς οπαδούς της θύρας 13, μερικά βάζουν τους «μεγάλους δημοσιογράφους που έχουν» να ανακαλύψουν γιατί οι κακοί οπαδοί έδιωξαν τον Τζίγγερ. Γενικά αυτού του τύπου σάιτ δεν μου γουστάρουν. Προτιμώ τα οπαδικά , που τουλάχιστον μπορείς να γράψεις και κάτι , χωρίς να κατηγορηθείς ότι αποτελείς μέλος της θύρας 13 που έδιωξε τον Τζίγγερ.

    Ως προς τον φίλο μας τον Βαγγέλη , ας τον αφήσουμε να γράψει αυτό που θέλει ή αυτό που του λένε να γράψει. Δεν ξέρω αν είναι αυτόνομος ή ελεγχόμενος. Αν χάσουμε από τον ΟΣΦΠ , δεν τρέχει κάτι , δεν πάμε για τίτλο , πάμε για το Γιουρόπα Λίγκ. Το ότι κατηγορεί τον Αλαφούζο , το θεωρώ άηθες.

    Προσωπικά , δεν έχω καμία σχέση με τον Αλαφούζο , ούτε τον εκτιμούσα. Όμως η συνεισφορά του στον Παναθηναϊκό είναι τεράστια. Αυτό λίγοι το καταλαβαίνουν. Η επιστροφή στη Λεωφόρο , η Παναθηναϊκή Συμμαχία και το νέο προπονητικό , αποτελούν σταθμό στην σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού. Τελειώνουν μια εποχή ΟΑΚΑ και Παιανίας που παρότι ήταν σύγχρονες και μεγάλες εγκαταστάσεις απέδωσαν πολύ λίγους τίτλους και αξίες στην ομάδα μας. Να το βλέπουμε με τον χρόνο , ήταν 32 ολόκληρα χρόνια που ο Παναθηναϊκός στα 25 από αυτά έχασε τις ιδέες του και τον προσανατολισμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου