Τι λες ρε;

τα μέτρα ασφαλείας δεν θα επιτρέψουν την είσοδο σε κάποιον χωρίς αστυνομική ταυτότητα ή αν φέρει διακριτικά των ομάδων. Θα παρακρατούνται τα κασκόλ στην είσοδο, ενώ ακόμα κι αν κάποιος βρει τρόπο να τα περάσει, στις κερκίδες θα υπάρχουν 80 σεκιούριτι που με το παραμικρό θα αφαιρέσουν το όποιο διακριτικό.

Παναγιώτης Τσαγκρώνης Γενικός Γραμματέας ΕΟΚ


Σε ένα παραλήρημα δίχως τέλος ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ παρουσίασε τον τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ και ειδικότερα τα μέτρα που θα λάβουν χώρα την Κυριακή στο Ηράκλειο. Μέτρα που ξεπερνάννε τα όρια της γελοιότητας και το μόνο που καταφέρνουν είναι να ξεφτιλίζονται ακόμη περισσότερο.


Ανακοίνωσε με καμάρι σήμερα πως δεν θα επιτρέπονται τα διακριτικά των ομάδων μέσα στο γήπεδο. Και αν κάποιος το περάσει μέσα στις κερκίδες και ...τολμήσει να το εμφανίσει θα του το αρπάζει ένας από τους 80 security που θα βρίσκονται μέσα στο κλειστό.

Γ Ε Λ Ο Ι Α  Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Α 

Από πότε κ.Τσαγκρώνη απαγορεύεται να υπάρχει χρώμα στις κερκίδες; Από πότε απαγορεύεται να υπάρχουν κασκόλ και σημαίες; Ακόμη και στο nba ρε ...πολιτισμένε με διακριτικά των ομάδων τους πηγαίνουν; Πότε στην Ελλάδα απαγορευόντουσαν τα διακριτικά; Δηλαδή αν σκάσει ένας με μπλούζα ομάδας τι θα του κάνετε; Θα τον ξεγυμνώσετε ή θα τον αναγκάσετε να την φορέσει ανάποδα για να μην σας χαλάσει το πανηγύρι;

Την Κυριακή το απόγευμα να είστε σίγουρος κ.Τσαγκρώνη πως θα υπάρχουν διακριτικά των ομάδων και θα είναι πολλά. Γιατί έτσι πρέπει! Γιατί αν δεν θέλετε αυτούς που υποστηρίζουν τις ομάδες τους (και είναι πολλαπλάσιοι από αυτούς που διακόπτουν αγώνες κάνοντας μπάχαλα και δεν θέλει το κράτος να τους απομονώσει από τα γήπεδα) και προτιμάτε αυτούς που έχουν επιφανειακή σχέση με το άθλημα, τότε εφαρμόστε αυτό το μέτρο σε όλα τα ματς να δούμε πόσο θα χαίρεστε που θα είναι άδεια. Αφού έχετε πρόβλημα με τους οπαδούς ζητήστε τους να μην ξαναπατήσουν σε κανένα ματς μπάσκετ για να μετράτε μέσα σε 5' το σύνολο των εισιτηρίων που θα κόβουν όλες οι ομάδες.

Μακάρι την Κυριακή από την μια πλευρά να υψωθούν πράσινα από την άλλη κίτρινα και να χαλάσετε την ...θεατρική παράσταση του κ.Τσαγκρώνη. Να σταματήσουμε να πλακωνόμαστε μεταξύ μας και να δούμε ότι πάνε να στερήσουν ωμά τον λόγο ύπαρξης του οπαδικού κινήματος.

Σχόλια

  1. Γιωργος6/2/14 2:04 μ.μ.

    εναν καλο ΑΣΟ στην θεση του ουκιτς.. η ομαδα ματωνει να βαζει ποντους,, τι φταιει ο πεδουλακης? αυτο το μπατζετ εχει και πολλα κανει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου φαίνεται ότι ο αρθρογράφος δεν καταλαβαίνει. Βάλαμε τον τελικό του κυπέλλου επίτηδες την ίδια ώρα με το Παναθηναϊκός - μπάοκ μπας και καταλάβετε με το καλό και Λέμε: Τη Κυριακή απαγορεύονται τα διακριτικά ΟΛΩΝ. Ακόμα και των ομάδων. Δεν θα παίξει Παναθηναϊκός - άρης θα παίξει ομάδα Α και ομάδα Β.


    Όποιος τολμήσει να βγάλει τριφυλλάκι θα παίξει αυτόφωρο, ιδιώνυμο, σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης, παράνομη και επικίνδυνη αθλητική δραστηριότητα, χουλιγκανισμός, αντίσταση κατά της αρχής, 1 μήνα κρατητήριο, διατάραξη κοινής ησυχίας και οικιακής ειρήνης, πρόθεση για σωματική βλάβη, δηλαδή τι άλλο θες να σου πω για να εναρμονιστείς πλήρως με τα χρυσά λόγια ολόκληρου Γενικού Γραμματέα της ΕΟΚ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γανυμηδης 7αρας6/2/14 2:45 μ.μ.

    Ελα μωρε τωρα βαλε καμια 40νταρια εκατομμυρια να σαι μεσα ακου κει μονο 10 τσιγκουνιες θα κανουμε τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dimpaogate136/2/14 3:11 μ.μ.

    Μια μάντρα θα κλάσουν αυτοί οι κρατικοδίαοιτοι γραβατομένοι στους ΜΑΓΚΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ
    Ομάδα και κόσμος θα σηκώσουν μαζί την κούπα είτε γουστάρετε είτε όχι οι αρμόδιοι φορείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dimpaogate136/2/14 3:13 μ.μ.

    το ροστερ φέτος είναι Ε ΞΑΙ ΡΕ ΤΙ ΚΟ

    δεν φταίει ο ούκιτς που παίζουμε με 7 παίκτες και 5 παίκτες που παίζουν από 5 μέχρι 0 λεπτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Πράσινη δεν είναι σοβαρή εφημερίδα και το έχει αποδείξει αυτό πολλες φορές.. Τη μια μέρα λέει άλλα την επόμενη άλλα.
    Από εκεί και πέρα σίγουρα χρειάζονται να γίνουνε ορισμένες αλλαγές . Προσωπικά πιστεύω σε επίπεδο ρόστερ μια δύο κινήσεις στον άσσο και στο 5 άρι. Προπονητή δεν αλλάζεις στη μέση της σεζόν αν θες να λεγεσαι σοβαρή ομάδα.
    Πάντως να κάνεις κριτική μέσω της εφημερίδας( που ανήκει στον ιδιοκτήτη της ομάδας) στον προπονητή που κατά τα άλλα έχεις επιλέξει να στηρίξεις είναι κωμικό .Όπως και τό όλο στυλ της εφημερίδας άλλωστε.
    Αν δε σου κάνει ο προπονητής και το στυλ που παίζει . ( από πέρυσι φάνηκε ποιο είναι ξεκάθαρα αμυντικό ) τον αλλάζεις και παίρνεις καλύτερο .Αλλά βέβαια αν πάρουμε το Κύπελλο και κερδίσουμε κάποιον δύσκολο αγώνα οι ίδιοι θα είναι που θα γράφουνε " ο Πεδουλάκης δίνει απαντήσεις ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσικα και μου εκανε εντυπωση και μαλιστα μεγαλη. Αν θες τη γνωμη μου, ειναι αλλη μια σπασμωδικη ενστινκτωδης κινηση του προεδρου χωρις να σκεφτει ψυχραιμα προηγουμενως. Ξεκιναει μια προπονητολογια ανουσια και παραμονες τριων ματς(τελικος-μαλαγα-γαυρος) που η λεξη ηττα απαγορευεται να αρθρωθει καν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. dimpaogate136/2/14 6:33 μ.μ.

    Η πλάκα είναι η αντιμετώπισή του μετά τις κατηγορίες για το ΤΤ , από τους βαρδήδες . Μιλάμε τον έχουν αφήσει έρμαιο και μέσω των καναλιών τους του ασκούν και "κριτική" . Γνήσια τακτική τους άλλωστε αυτή σε κάθε επίπεδο . Μα καλά ρε βαρδήδες δεν στηρίζετε τις γλάστρες σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1) Εάν βάζεις τον πήχη σε σχέση με το παρελθόν όχι σαφώς και δεν είναι πετυχημένη. Εάν μιλάμε σε σχέση με την περυσινή χρονιά ναι την θεωρώ σαφώς καλύτερη. Το λάθος του Αλαφούζου ήταν πέρυσι το καλοκαίρι όταν θα μπορούσε να κάνει έναν καλύτερο σχεδιασμό πόσο μάλλον οι συνεχόμενες αλλαγές προπονητή.
    2) Διαβάζω όλα τα σχόλια πoυ γράφονται μέσα σε αυτό το blog και θεωρώ ότι είμαστε όλοι Παναθηναικοί με διαφορετικές απόψεις. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε στην διαδικασία να βάζουμε ταμπέλες είναι κάτι που το πληρώσαμε τα προηγούμενα χρόνια σε αυτή την συγκυρία χρειάζεται ενότητα.
    3) Για αυτό σου λέω δεν μπορείς να μπεις στην σύγκριση των δύο εποχών το ζητούμενο είναι να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να κοιτάξουμε το μέλλον.
    4) Δεν είναι εύκολο αυτό να αλλάξει μέσα σε δύο χρόνια. Όταν ένα σύστημα έχει γιγαντωθεί δεν καταλύεται τόσο εύκολα. Αυτή είναι η μεγάλη ευθύνη του Βαρδινογιάννη ότι δεν κατάφερε αυτό να το περιορίσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον πήχη δε τον βάζω εγώ τον βάζει ο Παναθηναικός και αυτός είναι να είναι πρωταθλητής ή τουλάχιστον να διεκδικεί πρωταθλήματα και να διακρίνεται Ευρωπαικά.
    Αν διαβάζεις όλα τα σχόλια θα έχεις διαβάσει οτι αυτά τα άτομα με έχουνε βρίσει πάρα πολλές φορές και αρέσκονται σε κόντρες στις οποίες συνήθως δε τους απαντώ καν γιατι τους έχω βαρεθεί.

    Για τα λάθη του Αλαφούζου είναι τόσα πολλά μη τα πιάσουμε τώρα έχουνε σχολιαστεί στο παρελθόν. Το θέμα το δικό μου δεν είναι να κάτσω να κάνω συγκρίσεις και σε αυτό έχεις δίκιο. Το θέμα είναι τί γινεται τώρα. Και αυτό που γίνεται τώρα δεν είναι αρκετό και ούτε υπάρχουνε οι προυπόθεσεις ούτε οι ενδείξεις για να είναι αρκετό στο μέλλον .
    Εκτός αν πιστεύεις οτι ο Αλαφούζος του χρόνου ξαφνικά θα βάλει 10 εκατομμύρια απο τη τσέπη του , θα χτίσει νέο σύγχρονο γήπεδο και η Συμμαχία θα έχει 30.000 μέλη και 20 εκατομμύρια έσοδα από εγγραφές. Δε προχωράει η Λαική Βάση και χάνουμε τσάμπα χρόνια τίτλους διακρίσεις οπαδούς και μειώνεται το πρεστιζ του Συλλόγου. Σε αντίθεση ο ΠΑΟΚ ανακάμπτει η ΑΕΚ θα ανακάμψει και εμείς πάμε αρκετά χειρότερα απο παλαιότερα.
    Για τον Βαρδινογιαννη και τις ευθύνες του στη γιγάντωση της παράγκας συμφωνούμε. Σε αυτό το θέμα ήταν εντελώς αδιάφορος και η ομάδα έχασε πολλούς τίτλους εξαιτίας αυτης της αδιαφορίας. Όμως από το 2011 και έπειτα δεν έχουμε Βαρδινογιάννη και έχουμε φτάσει 2014 και είμαστε χειρότερα από οτι ειμασταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Glory Days ®6/2/14 7:29 μ.μ.

    Press ταπεινη μου αποψη εισαι λαθος που αφηνεις να βρωμιζει το σαιτ σου αυτο το ασπονδυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αιντε τρακη τελειωνε με τις παπαριες και τον πεδουλακη...φερε πισω τον ζοτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγκρινεις αλαφουζο με βαρδινογιαννη ετσι ελαφρα την καρδια χωρις να λες οτι ο ενας ηταν στην ομαδα 30 χρονια και ο αλλος μολις δυο και με τραγικα οικονομικα που δημιουργησε ο προκατοχος του.Αν ειναι καλος ο βαρδινογιαννης οπως λες ας εδινε χορηγια για τρια χρονια για να ξεχρεωσει τα δ ι κ α του χρεη .Ξεχνας οτι η γαμω..... οικογενεια δεν αφησε στην ομαδα προπονητικο,γηπεδο,γραφεια και το μονο που εκανε ηταν να χρεωσει την ομαδα με μακετες και να σπεκουλαρει το γηπεδο με τον βωβο.Δεν λεω οτι ο αλαφουζος κανει κατι τρομακτικο αλλα για μεταβατικη περιοδο εχει κανει πολυ καλη δουλεια αναλογικα με τα λεφτα που εισπρατει η ομαδα, και που εχει προσφερει ο ιδιος.Οσο αφορα περι προστασιας βαρδινογιαννη και προστασιας της ομαδας πρεπει να εισαι πολυ αφελης οτι η οικογενεια που ανεβοκατεβαζει κυβερνησεις δεν μπορουσε να προστατευσει την ομαδα.Προσπαθεις να μας πεισεις οτι μονο περσυ εγιναν λαθος σε μεταγραφες παιχτων ενω ξεχνας καποιους που ουτε τα σκουπιδια δεν επρεπε να παιρνουν απο την παιανια καποτε(ιρισμετοφ,καρβαλιο,λινκαρ,πολακ,μαρκο βιλα κ.α).Εν κατακλειδι ας προσπαθησουμε να δωσουμε χρονο στην ομαδα και ας μην τρωγωμαστε.Ας αφησουμε αυτους τους ανθρωπους να "στρωσουν" την κατασταση και αν υπαρχει μετα καποιος ΛΕΦΤΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ας παρει την ομαδα.RESPECT ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ που εστω και ετσι εστω και με προσωπικο κοστος μπηκε μπροστα.Τουλαχιστον απο εμενα κερδισε καποιον σεβασμο.Παντως απο την μεγαλυτερη επιχειρηματικη οικογενεια της χωρας περιμενα κατι καλυτερο απο αυτο που εκαναν στην ομαδα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να το πάρουμε λίγο από την αρχή ; Πρώτα από όλα προσωπικά δεν θέλησα να βάλω κανέναν Βαρδινογιάννη στη κουβέντα. Όπως έγραψα και πιο κάτω είναι παρελθον από το 2011. Ο καθένας μπορεί να έχει την αποψη του για το παρελθόν αλλά δε θέλω να συζητώ για το παρελθόν με έχει προσωπικά κουράσει. Τώρα αν εσύ θεωρείς οτι για όλα τα κακά που συμβαίνουνε συνεχίζει να φταίει ο Βαρδινογιάννης που αποχώρησε από το 2011 ολοκληρωτικά ενώ από το 2008 και έπειτα άφησε την διοικηση στο νέο πολυμετοχικό σχήμα ε είσαι ελεύθερος να το πιστεύεις . Ούτε θα σε πείσω ούτε και εσύ πρόκειται να με πείσεις. Οπότε δε βλέπω να βγάζουμε άκρη.
    Τώρα για τον Αλαφούζο και αν έχει καλή δουλειά δεν είναι κουβέντα αυτή για να αναλυθεί σε μερικά ποστς . Η αποψη μου είναι γνωστή και είναι άσχημο να την επαναλαμβάνω σε κάθε ευκαιρια και κουραστικό . Μπορείς αν θες να ανατρέξεις σε παλιότερα άρθρα ποστς και θα καταλαβεις τι πιστεύω για την καλή δουλειά ή μη . Ενδεικτικά θα πω οτι πέρυσι με δική του προεδρια τερματίσαμε έκτοι εκτός Ευρωπης και ήταν χρονιά των αρνητικών ρεκορ ενώ αναφορικά με την διαφάνια που διατυμπανιζε ακόμα δεν έχουμε μάθει το ποσο των χρεών. Σε αυτό που δε φταίει ειναι προφανώς για τα χρέη που παρέλαβε. Εκει συμφωνούμε όμως φταίει γιατι η ομάδα δεν έχει δείξει πρόοδο επι προεδρίας του. Αντιθετως παρέλαβε την ομάδα δεύτερη και αυτή τη στιγμή είναι στη θέση που είναι.
    Για τα άλλα που αναφέρεις περι Βαρδινογιαννηδων και προστασιας της ομάδας πουθενα δεν είπα εγω οτι δε μπορούσε να την προστατέψει έγραψα επι λέξη ήταν εντελώς αδιάφοροι σε αυτό το θέμα γι αυτό και τοποθετήσουν ανδρείκελα να κάνουν τους προέδρους όταν ανέλαβε ο Γιάννης Βαρδινογιανννης και έπειτα.
    Ούτε θα κάτσω να μπω σε συζητήσεις για μεταγραφές που έγιναν πριν δεκαετιών . Ειναι εντελώς παράλογο να κάτσω να το κάνω. Ποτέ δε προσπάθησα να πείσω οτι έγιναν μόνο πέρυσι λάθος μεταγραφές. Αν μη τι άλλο όμως όταν έχεις ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕΥΣΤΟΥ δε πας και αλλάζεις ολοκληρη την ομάδα κάνοντας 18 μεταγραφές και αλλάζεις 4 προπονητές. Σε αυτό ελπίζω να συμφωνούμε.
    Σε κάθε περιπτωση για να μη μπαίνεις στη διαδικασία να μου απαντάς στα παραπάνω. Αν θέλεις σχολίασε το αρχικό άρθρο και πες εκει που διαφωνείς ποδοσφαιρικά. Γιατι όλα τα άλλα που συζητάμε είναι άσχετα τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι στο συλλαλητήριο που θα γίνει τη Κυριακή στις 9 Φεβρουαρίου έξω από τη Λεωφόρο πριν τον αγώνα με τον μπάοκ και με κεντρικό αίτημα να φύγει άμεσα ο Αλαφούζος από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σας περιμένουμε όλους, μη λήψει κανείς!!!


    Το συλλαλητήριο θα μεταδώσουν λεπτομερώς το Mega και το Star Channel ενώ δισέλιδο αφιέρωμα θα υπάρχει στην εφημερίδα Παραπολιτικά!!!


    Βοηθήστε να λυτρωθεί η ομάδα μας και να ανοίξουμε το δρόμο για τους Αραβοκινέζους που θέλουν να απογειώσουν τον Παναθηναϊκό μας!!!


    Αλαφούζο δολοφόνε των ονείρων μας, ΟΥΣΤ!!!


    Λαέ του Παναθηναϊκού, ήρθε η ώρα να μιλήσουν τα πετροδόλαρα του πρίγκιπα, το πρωτάθλημα θα πάρουμε πάνω στη καμήλα και θα τους τρελάνουμε όλους!!!


    Ο Κινέζος που θα έρθει έχει ανοίξει τόσα κινέζικα με ρούχα σε όλη την Αθήνα και πάνε πολύ καλά, ο Αλαφούζος τι έχει κάνει???


    Το συλλαλητήριο διοργανώνει ο Baggelis ή αλλιώς paras, μη λήψει κανείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια που έχετε τεχνογωσια στα συλλαλητήρια εγώ έχω άλλη πρόταση για το
    " καλό " συλλαλητήριο. Όλοι λοιπόν στο συλλαλητήριο του biafra και των
    συμφορουμιτών του να δοξάσουμε τον κύριο κύριο Αλαφούζο που μας έβγαλε
    πέρυσι 6ους και εκτός Ευρώπης και κάναμε τη χειρότερη σεζόν της ιστορίας
    μας . Επιπλέον όλοι να φωνάξουμε

    "Αλαφούζε γερά πλεόνασμα ξανά και 5οί είναι καλά !!"

    Θαείμαι παρών να ζητήσω συγγνώμη που έκανα κριτική σε αυτόν τον μέγιστο
    πρόεδρο σωτήρα που αποφάσισε μετά από χρόνια να ασχολήθει με την ομάδα
    μας να κάνει τον πρόεδρο και να έχει αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα.Το κεράσακι , θα ζητήσω συγγνώμη απο τον biafra που
    σχολίασα αυστηρά και αρνητικά τον μεγάλο αυτόν πρόεδρο ηγέτη επενδυτή
    που φοράει καπέλα της ομάδας και έγινε οπαδός στα 50 . Την εκδήλωση θα
    καλύψει ο Σκαι με τον Θωμαίδη να μαζέψουμε άλλωστε και από κει κανενα
    φράγκο για το κανάλι μας. Επίσης η ΠΡΑΣΙΝΗ θα έχει τίτλο Αλαφούζος ο
    καλύτερος προεδρος στην ιστορία του Παο και θα έχει συνεντευξη αποκάλυψη
    του Αλαφούζου για το πως να διαχειρίζεστε τα χρεη σας και να έχετε πλεόνασμα το 2017. Για τίτλους βλέπουμε υπομονή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τη χειρότερη περίοδο στην ιστορία μας τη κάναμε επί οικογένειας Βαρδινογιάννη που μείναμε εκτός Ευρώπης με γκολ του Κουτσουπιά, μην έχουμε μνήμη χρυσόψαρου... και όταν παίζαμε με τον Απόλλωνα Αθηνών και χάναμε 0-2 στο οάκα με γκολ του Ντικουμέ και όταν περιμέναμε πρωτάθλημα και χάναμε με το καλημέρα από τον Ιωνικό στην έδρα μας... Εγώ ήμουν μέσα σε όλα αυτά και τα θυμάμαι, κάποιοι τα ξεχνάνε...

    Όσο για τα χρέη, περιμένω να μάθω σε ένα post σου ποιος επιτέλους δημιούργησε αυτά τα χρέη... Ποιος πλήρωνε χρυσάφι τους Ενακαρίρε, τους Γκοβού, τους Τοτσέδες, Τους Βύντρες που οι αντίστοιχοι σημερινοί Βύντρες της ομάδας παίζουν καλύτερα με το 1/10 των χρημάτων που έπερνε ο Λουκάς, ποιος φταίει για το περιβόητο χρέος θα μας πεις;;;

    Τι θα καταφέρουμε με το να αποδοκιμάζουμε τον Αλαφούζο;; Θα καταφέρουμε να κάνουμε την ομάδα μπουρδέλο ή θα καταφέρουμε να έρθουν οι αραβοκινέζοι;; Το έχεις σκεφτεί αυτό;; Μη κρύβεσαι και απάντα σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.


    Από κει και πέρα, ξέρω άλλους 500, που λένε ότι ο Αλαφούζος δεν είναι ικανός πρόεδρος. Μου λένε χεστήκαμε που μας χάρισε προπονητικό κέντρο, που φτιάχνει ομάδα που βοηθάει όσο μπορεί. Αφού δεν πήρε το πρωτάθλημα δε κάνει. Και μου λένε, "επειδή όμως βάζω το καλό της ομάδας πάνω απ' όλα και ξέρω ότι δεν υπάρχει άλλος να πάρει τη ΠΑΕ" (άγνωστη για σένα φράση) ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ, ξέρω ότι ήδη έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα...

    Ο χειρότερος πόλεμος λένε ότι είναι ο εμφύλιος και εσύ είσαι στο κομμάτι του χειρότερου πολέμου. Απλά δυστυχώς για σένα τσακώνεσαι μόνος σου... Ότι γράφω το γράφω για να γελάμε με τα παιδιά από κάτω γιατί αν τα έπαιρνα στα σοβαρά 50 σελίδες απάντηση όχι μια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. dimpaogate137/2/14 5:10 μ.μ.

    Οι Κινέζοι επενδυτές πότε θα έρθουν να μας "απελευθερώσουν" παιδιά , έχουμε νεότερες εξέλίξεις .

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ Π Ρ Ω Τ Ο ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ Τ Ρ Ι Α Ν Τ Α + ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΩΝ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΩΝ . ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ 9000 ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ . ΟΙ ΥΠΑΛΟΙΠΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΤΑΠΩΣΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΖΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ . ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΤΟ ΓΙΑ Α ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ . ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΓΟΥΣΑΡΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ . ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΘΥΡΩΝ ΤΟΥ ΟΑΚΑ .

    Δε ξενερώνουμε ποτέ λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. dimpaogate137/2/14 5:13 μ.μ.

    12 θετικά και ΕΝΑ αρνητικό όσον αφορά την αξιολόγηση του σχολίο μου


    λέει πολλά νομίζω για τις απόψεις των αναγνωστών πάνω σεαυτό που τόνισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου