Το πιο σκληρό ναρκωτικό

Αρχή του ματς με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος της συνάντησης ο κόσμος αποχωρεί ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Απά τα μεγάφωνα ανακοινώνεται ότι ο μπασκετικός Παναθηναικός προηγείται του Αρη.

Πράσινε Θεέ Παναθηναικέ.
Είσαι το πιο σκληρό ναρκωτικό.
Πανάθα μου σε αγαπώ.

Τρία από τα πολλά συνθήματα της κερκίδας στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έδωσε απαντήσεις σε πολλά θέματα κυρίως ως προς την αξιοπιστία της και το έμψυχο δυναμικό της.

Πάτησε τον ΠΑΟΚ. Το σκορ 2-1 είναι οφθαλμαπάτη. Το λογικό σκόρ θα ήταν τουλάχιστον 5-1. Αλλά ας όψεται το ντεφορμάρισμα του Μπεργκ και ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Παναθηναικός , λόγω ειδικού βάρους , θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια το κεφάλι χαμηλά , αλλά  αν σκεφτούμε ότι η ομάδα έπαιζε χωρίς Μέντες , Μπαιράμι , Πέτριτς , φαντάζομαι ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη.

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Αναστασίου που πίστεψε σε αυτούς τους παίκτες και τους εμπιστεύτηκε. 

Ενα πολύ μεγάλο μπράβο στους παίκτες γιατί δουλεύουν στις προπονήσεις και σε κάθε παιγνίδι γίνονται και καλύτεροι. Τα περί χαμηλοτάβανης ομάδας ανήκουν στους οπαδούς του Τουλούμπα και καλόν είναι αυτοί που δεν γουστάρουν αυτόν τον Παναθηναικό να φύγουν.

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην διοίκηση που πίστεψε στους παίκτες , τους αμοίβει κανονικά στην ώρα τους , έφερε την ομάδα στην φυσική της έδρα την Λεωφόρο , και αγόρασε νέο προπονητικό κέντρο. Ας ελπίσουμε με την βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου , από το καλοκαίρι και μετά , η ομάδα του χρόνου θα διεκδικήσει πρωτάθλημα.

Αυτά για την ώρα και ας με συγχωρούν οι φίλοι του Παναθηναικού για την φορτισμένη ανάρτηση , αλλά ήθελα να γράψω κάτι για την ομάδα μας και την προσπάθεια που έχει κάνει από την αρχή του χρόνου.

Σχόλια