Όταν παίζετε έτσι, δεν έχετε να φοβηθείτε κανέναν!



Aν υπήρχε η δυνατότητα το ματς να κράταγε άλλα 90' τότε μετά χαράς θα το δεχόμουν. Η ομάδα σήμερα ήταν σκέτη τρέλα. Ήξερε για ακόμη μια φορά τι ζητούσε μέσα από το ματς, με την μόνη διαφορά πως σήμερα ήξερε και πως να το πάρει.  Ψυχή και πάθος άριστα συνδιασμένο με αποτελεσματικότητα και κάποιος Πάοκ χαμένος στα στενά της Λεωφόρου.


Όταν λοιπόν η ομάδα αγωνίζεται έτσι, δεν έχει να φοβάται καμία ομάδα στην Ελλάδα. Το μόνο που μπορεί να την μπλοκάρει είναι καμιά διαιτησία-καμικάζι. Σήμερα ευτυχώς ακόμη ένα ανθρώπινο λαθος που διαμόρφωνε αποτέλεσμα -πέναλτι που δεν μας έδωσαν στο πρώτο ημίχρονο-, δεν μας στοίχησε και πήραμε με νίκη με ένα σκορ (2-1) που μας αδικεί.

Η ομάδα έβγαζε φωτιές, η Λεωφόρος μια από τα ίδια... ε πως να μην τους πατήσουμε;

Σχόλια

  1. Οταν η διαιτησια αφηνει την ομαδα να παιξει αυτο που μπορει τοτε βλεπουμε ωραια πραγματα. Ε λοιπον σε αυτο το ματς σε αφησαν να παιξεις τη μπαλα σου (γιατι θελουν να βγαλουν το φιλαρακι τους τον ατρομητο δευτερο) και ειδαμε το αποτελεσμα.


    Συνεχιζουμε. Πολυ σημαντικο το επομενο ματς με το παραρτημα της θρακης. με νικη κλειδωνουμε playoff και αυξομειωνουμε τη διαφορα με μπαοκ/αστερα που παιζουν μεταξυ τους.


    Επαναλαμβανω οπως στις ηττες καλο ειναι να μη βγαινουν οι τουλουμπες και κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα ετσι και τωρα καλο ειναι να μη παιρνουν τα μυαλα μας αερα. Η ομαδα εχει δυνατοτητες αλλα λογω απειριας και κυριως λογω απιστευτα εχθρικης διαιτησιας εχει παρα πολυ δυσκολο δρομο μπροστα της.


    Κάθε ματς ξεχωριστα.


    Γαμήστε τον ολυμπιλαγο βολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλύτερο ματς με διαφορά από όσα έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό .Σίγουρα με τον Γιαννη Αναστασίου στον πάγκο . Εξαιρετική εμφάνιση από όλη την ομάδα. Περιμενα νίκη γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι καλος μας πελάτης και έξω από Θεσσαλονικη χάνει όλη τη δυναμική του αλλά είμασταν ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ . Αυτός ο Παναθηναικός ΝΑΙ εχτες με γεμισε και εμένα που είμαι γενικά πραγματιστής και απαισιοδοξος με ελπίδα. Ο Παοκ δεν ήταν ΠΟΥΘΕΝΑ στο γήπεδο και τα 2 γκολ που βάλαμε ήταν πολύ λίγα με βάση την εμφάνιση μας. Οι παίχτες μας ήταν σκυλιασμένοι πεφτανε στις μονομαχίες κλέβανε μπάλες βγαίνανε στις αντεπιθέσεις σαίτα.
    Ο Νάνο που εμένα δε μου είχε αρέσει καθόλου με έχει βγάλει μλκ. Και δε το λεώ μόνο για εχτες που ήταν MVP στα τελευταία αρκετά ματς έχει μετατραπεί σε έναν αρκετά καλό ποδοσφαιριστή που ειδικά εντός έδρας παίζει πολύ παθιασμένα και τρέχει πολύ . Μου θυμίζει κάπως το στυλ του Βύντρα..παίχτης μαχητής που είναι επιρρεπης στο λάθος αλλά στη καλή του μέρα είναι εξαιρετικός.
    Δε ξέρω αν και ο Παοκ από τη πλευρά του βοήθησε για να φανεί τόσο η διαφορά των ομάδων , πάντως αν μετρούσε μόνο αυτό το ματς είμαστε καλύτερη ομάδα.. Δυστυχώς όμως στο πρωτάθλημα μετράει αυτός που θα πάρει τους περισσότερους πόντους τελικά.
    Αν μπορώ να βρω κατι αρνητικό από χτες είναι οτι η ομάδα ναι μεν εχει δυνατότητες ( αυτές που έχει τελοσπαντων ) αλλά πολλές φορές αδικεί και τον εαυτό της. Το ίδιο και ο προπονητής της. Αυτό φάνηκε και στην ανορθογραφία του τέλους που φάγαμε ένα γκολ από το πουθενα εντελώς και φάνηκε οτι η ομάδα είναι ασταθής είτε του ύψους είτε του βάθους.Όμως υπάρχει η δυνατότητα αυτά τα παιδιά να χτίσουνε το κορμό ενός Παναθηναικού που θα πρωταγωνιστήσει αν τελικά βρούμε διοικηση αντάξια του Παναθηναικού. Υπάρχει η μαγιά λοιπον και ναι αυτό είναι το πιο αισιοδοξο μήνυμα της ημέρας. . Σημερα δεν γίνεται να εισαι Παναθηναικός και να μη γούσταρες.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ !
    νίκη σε ντέρμπι με ισοπεδωτική εμφάνιση..
    Πάντα τέτοια...
    Σταθερότητα - προσοχή και μη διαλύσετε την μαγιά ! Βάλτε λεφτά να μπει η ομάδα στις Ευρωπαικές διοργανώσεις ..
    Συνεχίζουμε να έχουμε χαμηλό ταβάνι και χαμηλά τον πήχη λόγο της αστάθειας της ομάδας και του ενθουσιασμού που οδηγεί σε λάθη.
    Μπράβο ρε Τριάντα είσαι αρρώστια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τμήμα που φέρνει τίτλους και τη μεγαλύτερη ΧΑΡΑ ...
    Σήμερα όμως επιτέλους είμαστε ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ . Νίκη στο μπάσκετ που το έχουμε συνηθίσει και έχει γίνει ένα με την καθημερινότητα μας να σηκωνουμε τίτλους και μάλιστα ΑΝΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑ με επίδειξη δύναμης.. Νίκη και στο ποδόσφαιρο όμως με εμφάνιση ελπιδας.
    Μια Δευτέρα ξημερώνει με ενα τιτλο παραπάνω και επιτέλους ένα χαμόγελο στα χείλη ..
    Μπράβο στο προπονητή και στα παιδιά για έναν ακόμα τίτλο ! Μπράβο και στους Γιαννακόπουλους που για σχεδόν 20 χρόνια φέρνουνε τουλάχιστον έναν τιτλο κάθε χρόνο στον Παναθηναικό μας..

    Για το ματς τι να πει κανεις.. παραλίγο να κάνουμε ρεκορ ποντων και νικης στους τελικούς.. Είμαστε άλλο επιπεδο στο μπασκετ..
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναμενομενο απο την κορυφαια ομαδα που γεννησε ο Ελληνικος αθλητισμος. Ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα και στον προπονητη που εκαναν το καθηκον τους


    Οπως το ειχα προβλεψει ο ρουλης εδωσες το 300%.... αλλα δεν αντεξε ;)


    Συνεχιζουμε, εχουμε αλλες δυο κουπες να σηκωσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Baggelis said: "Όμως υπάρχει η δυνατότητα αυτά τα παιδιά να χτίσουνε το κορμό ενός Παναθηναικού που θα πρωταγωνιστήσει αν τελικά βρούμε διοικηση αντάξια του Παναθηναικού."

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίχτες που ανακάλυψες την 24η αγωνιστική ότι έχουν δυνατότητες και ότι χτίζουμε κορμό (ότι έγραφα εγώ εδώ και μήνες και εσύ ειρωνευόσουν ότι κάθε χρόνο χτίζουμε, σήμερα μετά από μια επική κωλοτουλούμπα συμφωνείς) είδαν φως και μπήκαν δεν τους έφερε η διοίκηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε αντίθεση με παλαιότερες "Παναθηναϊκές" διοικήσεις που φρόντισαν την ομάδα του 95 και του 2000 να τις διαλύσουν με τη πρώτη ευκαιρία.


    Παντως γενικα ας κραταμε χαμηλα τη μπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος δε βλέπει κοντόφθαλμα μπορεί να αντιληφθεί ότι ο όρος χτισιμο ομάδας αναφερεται σε διαρκεια χρόνου στην οποία κρατας όλους τους καλούς σ παίκτες κ κανεις ποιοτικές ενισχύσεις. Η διοικηση όσο και να κωλοχτυπιεσαι μέχρι στιγμής δε το έχει κάνει αυτο.θα δουμε τι θα κάνει το καλοκαίρι.Επισης αλλο είναι να φέρνεις τους καταληλους παίχτες για να βγαίνεις 4-5ος και αλλο να είσαι Πρωταθλητής. Και ξαναγράφω μπορούμε να χτίσουμε κορμό κυρίως απο τα παιδιά της ακαδημιας κάτι που το φωνάζω χρόνια αλλα και παίχτες ποιοτικους που θα φέρουμε τον Παναθηναϊκό ΠΡΩΤΟ και γι αυτα χρειάζεται ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΤΑΞΙΑ του Παναθηναϊκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήταν ουσιαστικά το πρώτο καλοκαίρι της διοίκησης του Αλαφούζου. Και οι μεταγραφές στο σύνολο τους κρίνονται πετυχημένες. Πότε να προλάβει να κρατήσει τους καλούς και να κάνει ποιοτικές ενισχύσεις;


    Επίσης μια λεπτομέρεια.. αυτή η διοίκηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ. Αυτό είναι ΓΝΩΣΤΟ. Όπως είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ.


    Τηρουμένων των αναλογιών η ομάδα πάει πολύ καλά. Γιατί αν δούμε λίγο πιο πέρα, αυτή η ομάδα βγάζει κάτι καλό ποδοσφαιρικά προς τα έξω και έχει μεγάλες δυνατότητες. Στην αρχή της χρονιάς πόσοι μιλούσαν για ακόμη χειρότερη χρονιά από την περυσινή και για υποβιβασμούς και ότι θα γίνουμε Άεκ; Κάτσε μην βγούμε και ch l...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της διοίκησης αυτής. Να κρατήσει κορμό καλών πιτσιρικάδων και να μπορεί να "αντιστέκεται" σε σειρήνες απέξω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο μόνος που κωλοχτυπιέται και βλέπει κοντόφθαλμα για την ομάδα
    και για τη διοίκηση είσαι ΕΣΥ. Η διοίκηση δε κρατάει τους παίκτες;; και τον
    Λαγό ποιος τον κράτησε; εγώ ή η διοίκηση;



    Η διοίκηση που λοιδορείς σε κάθε κείμενο σου κάνει αυτό
    ακριβώς που λέω σε κάθε κείμενο και νομίζοντας ότι απευθύνεσαι σε βλάκες, λες
    και εσύ τώρα κρατά όλους τους καλούς παίκτες κ κάνει ποιοτικές ενισχύσεις με Berg, Pranic, Μέντεζ, Νάνο, Αμπέντ που δεν
    ξέρεις πως γράφεται και τον γράφεις Αμπέιντ και άλλους



    Όσο αφορά για το πρωτάθλημα και πρωτιές που λες, πες μας τελικά
    τι είσαι. Βλάκας ή Τσάτσος? Γιατί όλοι εκτός από σένα ξέρουν ότι εδώ πρωτάθλημα
    με τους Καλόπουλους που έσπειρε η οικογένεια Βαρδινογιανοκόκκαλη και τους βρήκε
    ΕΤΟΙΜΟΥΣ ο Μαρινάκης. Δεν παίρνει ούτε η Μπαρτσελόνα.



    Έτσι η διοίκηση κόντρα στους Τσατσοβαγγέλιδες και χτίζει
    ομάδα και διαλύει παράγκες…



    Τουλουμπάκι μου δε πειράζει, θα σου βάλω sos για να
    γλυστράει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό που αναφέρεις για το πρώτο καλοκαίρι ξέρεις καλά οτι δεν ίσχυει . Προηγήθηκε η περυσινή χρονιά που ηταν καταστροφική από όλες τις απόψεις. Και για εμένα οι περυσινές κινήσεις έδειξαν αρκετά πράμματα για το τρόπο που σκέφτεται η διοίκηση . Μακάρι να έχουνε άλλαξει μυαλά εκεί πέρα και φέτος το καλοκαίρι να μας δείξουνε άλλα πράμματα.



    Για τις μεταγραφές σίγουρα σε σχέση με τα περυσινά εγκλήματα είναι πετυχημένες. Πάντως πιστεύω οτι Μπαιράμι - Μέντεζ- περισσότερο και Πράνιτς - Σιντελφεντ που ήταν μεταξύ των παιχτών που θα κάναν την διαφορά δε την κάνουν τελικά παρότι ήρθαν ως μερικά από τα καλά ονόματα. Ειδικότερα δε οι Μπραιάμι - Μέντεζ Σιντελφεντ θα ήταν καλύτερα να μη μείνουν αν και θα τους δούμε και στα άλλα ματς μηπως καταφέρουν να ανακάμψουν( αν και έχουμε παίξει πάνω από 20 ματς ).Όμως ναι αν θες σε ποσοστό ναι ειναι μαλλον μεγαλύτερο αυτο της επιτυχίας. Γιατι Κλωναρίδης Μπεργκ είναι παρα πολυ καλοί παίχτες που στέκονταν σε οποιοδήποτε Παναθηναικό. Ενώ και ο Ατζαγκούν φαίνεται να έχει αρκετό ταλέντο. Και ο Νάνο φαίνεται να βγαίνει για τα λεφτά του, πάντα. Ο Πέτριτς αν και δε τον έχουμε δει θεωρώ λάθος οτι τον πήραν τραυματία και αρκετά αργά μέσα στη χρονιά.



    Αλλά ξανασημείωνω κάτι που θεωρώ βασικό είναι διαφορετικό να έχεις παίχτες για να βγεις μέσα στην 5 άδα και διαφορετικό να διεκδικείς το πρωτάθλημα και να έχεις και Ευρωπαικά ματς . Αλλιώς κρίνεις ένα ροστερ υπό αυτές τις προυποθέσεις. Και για τα λεφτά ναι δεν έχει αλλά για παράδειγμα με τον Ατρόμητο έχουμε μεγαλύτερο μπατζετ φέτος και μας έχει κερδίσει δύο φορές και είναι ψηλότερα στη βαθμολογία. Συν οτι και πέρυσι μας πέρασαν ομάδες με αρκετά λιγότερα λεφτά όπως ο Πας Γιάννενα.


    Στην αρχή της χρονιάς εγώ πάντως είχα πει πως θα βγούμε 4οι . Αν θές ψάξε το ήταν εκεί στις προβλέψεις για την επόμενη χρονιά.. Η προηγούμενη τραγική χρονιά δε μπορούσε να επαναληφθεί . Ήταν αδιανόητα τα όσα κάνανε πέρυσι.


    Το θέμα με το ch league που λες ειναι πιθανό όπως είναι τα πράμματα να γίνει στα play-off αλλωστε ο Παοκ έχει και αυτός τα θέματα του. Εμένα περισσότερο με ανησυχούν οι οικονομικοί λόγοι που άλλωστε τελικά αυτοί μας πετάξαν έξω από την Ευρώπη ( αφού και πέρυσι παρα τα όσα εγιναν πάλι θα μπορούσαμε να βγούμε Ευρώπη από το παράθυρο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαφωνώ. Πέρυσι απλά ό,τι ψώνισε ο Φερέϊρα ήταν αποτυχημενη επιλογή και δεν του βγήκε. Ο Αλαφούζος προσπαθούσε να στήσει την Συμμαχία και να καταλάβει τι ρόλο θα βάραγε πλέον στην ομαδα. Όταν ξεκίνησε να κάνει διοίκηση, ήταν με τις αποχωρήσεις μέσα στην σαιζόν (Κατσουράνης-Φερέϊρα) και μετά με το στραπάτσο στην Βέροια, όπου εκεί έπρεπε απλά να γίνει κάθαρση. Ευτυχώς φέτος δεν έχουμε ξανανιώσει να ζούμε κάποια Βέροια. Όταν λοιπόν έπρεπε να σπάσει τα αυγά η ομάδα έγινε μπουρδέλο.


    Φέτος το καλοκαίρι υπήρξε προγραμματσμός σε όλα τα επίπεδα. Αν και προς τις αρχές του Αυγούστου ένιωθα πως δεν έγινε και κάτι το τρομερό. Ε τελικά όπως φαίνεται έγινε αρκετά καλή δουλειά και αν συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο είμαι πολύ αισιόδοξος.


    Σχετικά με τους παίκτες, διαφωνώ για Μέντεζ και...λίγο για Πράνιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα είναι όμως αυτό που λένε "Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;".. Τον Φερέιρα εγώ τον κράτησα.. και έλεγα οτι αν φυγει αυτός φταίω και εγώ ; Ο Αλαφούζος έφταιγε που τον εμπιστεύτηκε απόλυτα και του έδωσε το κουμάντο της ομάδας.



    Οχι προφανώς λοιπόν ήταν τεράστιο λάθος του Αλαφούζου να τον διατηρήσει τοσο πολύ και να φέρει κ τον μανατζερ τον Βαρέλα μετά ! Γιατι αν θυμάσαι οι παίχτες πού πήραμε τον Γενάρη ήταν αφού έφυγε ο Φερέιρα..( που έφυγε το Νοέμβρη) Ήταν τότε που ήταν ο Φάμπρι προπονητής. Δηλαδή ήταν και μετά Βέροιας που λες οτι άρχισε να διοικεί ο Αλαφούζος. Και οι παίχτες τότε ποιοι ήταν ? Ο Κάιπερ ο Εσπάρθα ο Καζιγιάμα και μόνο ο Φιγκερόα που άξιζε. Ασε που και τις αλλαγές των προπονητών τις έκανε και μετά Βέροια..4 προπονητές αλλάξαμε τότε ο Αλαφούζος διοικούσε πάλι...Αλλά και για Βέροια διαφωνούμε ..ήταν ένα τραγικό ματς - ντροπή αλλά οι αντιδράσεις ηταν υπερβολικές και για εμένα επιτηδευμένες. Δηλαδή έγιναν για να φύγουν οι παίχτες κυριώς για να γλιτώσει η ομάδα τα συμβόλαια των παιχτών . Αλλά τελοσπαντων αυτό πάει πέρασε.. ευτυχώς.


    Για φέτος το καλοκαιρί επιπλεον θα θυμάσαι πως ορισμένες από τις μεταγραφές έγιναν πολύ αργά .Κλωναρίδης Ατζαγκούν και Πράνιτς ήρθαν αρκετά αργά χρονικά. Γι αυτό αλλωστε είχαμε και μεγάλο πρόβλημα στις πρώτες αγωνιστικές μέχρι να ενταχθούν οι νέοι στην ομάδα.Και έγιναν αρκετές γκέλες στην αρχή. Οποτε ο προγραμματισμός δεν ήταν τόσο υπέροχος... Θα θυμάσαι επισης οτι παίχτες ήταν να έρθουν και φεύγαν επειδή δεν μπορούσαν να δώσουν προκαταβολές..Το πράγμα έστρωσε όταν πούλησαν τον Μαυρία και έπειτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τον Φερέϊρα εσύ σαν Αλαφούζος δεν θα τον κράταγες; Θα αναλάμβανες μια ομάδα και θα έδιωχνες έναν προπονητή που ήξερε το ρόστερ και η ομάδα έπαιζε ματί του πολύ καλή μπάλα; Και που επιπλέον οι μεταγραφές -πιο φθηνές σε σχέση με τα καλοκαίρια του 10,09 και 08- του είχαν βγει. Αν ναι, τότε οκ έβλεπες μπροστά..


    Οι μεταγραφές έγιναν αργά γιατί δεν υπήρχε ρευστό. Αφου δεν υπήρχε πως να έρθουν; Αν γινόντουσαν όλα τέλεια με μηδέν σάλιο στα ταμεία μέσα σε λιγότερο χρόνο χωρίς να κάνουμε βήματα πίσω, τότε θα ήμασταν παγκόσμιο φαινόμενο σε όλες τις επιχειρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου