Ο Φασομυτάκης όρμηξε στον διαιτητή και δεν ειπώθηκε/γράφτηκε τίποτα στο ΦΑ! Απίστευτο!!



Τελικά η ξεφτίλα αυτών που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει τελειωμό. Από την μια ο πολλά βαρύς του Όφη Γ.Φασομυτάκης που με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου όρμηξε στον διαιτητή σηκώνοντας του το χέρι και από την άλλη ο χέστης διαιτητής που δεν έγραψε απολύτως τίποτα στο φύλλο αγώνος. Όταν πριν τρεις μήνες, στην ίδια λίγκα-κλίκα τιμωρήθηκε μέχρι και με απαγόρευση να κάτσει στον πάγκο μας ο προπονητής μας επειδή είπε στον διαιτητή του Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός πως πρέπει να ντρέπεται!


Με λίγα λόγια ορμάτε σε διαιτητές και τραβάτε τους και καμιά ψιλή. Δεν θα τιμωρηθείτε. Αντιθέτως θα σφυρίξει και αυτά που θέλετε. Αρκεί να μην φοράτε πράσινα.

ΥΣ: Απορία: Τα τηλέφωνα των διαιτητών είναι κλειστά στα ημίχρονα;

ΥΣ2: Και αναρωτιόμασταν που ήταν εξαφανισμένος ο Φασομυτάκης... τον διαιτητή βάραγε!

Σχόλια

  1. Βόρεια Κορέα. Σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος στο πρώτο κρούσμα θα εξαφανιστεί η παραγκα. Εμεις την ανεχομαστε 20ετια+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ4/2/14 3:31 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΛΑΧ 13 ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ Ο ΠΟΛΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ4/2/14 3:38 μ.μ.

    NA TO ENA TO ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΞ13
    ΚΑΝΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΟ GREENMOOD.GR ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΖΩΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΕΙΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΕΙΡΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ4/2/14 4:35 μ.μ.

    ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΜΕ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ ΝΙΝΗ ΛΕΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.
    ΕΚΕΙ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.......ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΒΛΑΧ 13 ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΝΤΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΥΡΙΟ.
    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ Κ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΑΠ ΤΟ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΣΤΟ ΑΛΛΟ,,ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΗΡΘΕ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ..Κ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΔΗ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ..ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ..Κ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΕΕΕΕΞΞΞΞΩΩΩΩΩΩΩ!! ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΡΩΤΑ Κ ΒΓΕΣ ΜΕΤΑ Κ ΣΤΟ GREENMOOD Κ ΣΤΟ PRESS K ΠΑΝΤΟΥ Κ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΟΣΟ ΘΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OTI Κ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ Κ ΕΔΩ ΧΑΜΠΑΡΙ , ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΛΟΚ , ΟΠΩΣ ΣΤΟ GREENMOOD . ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕΣ ΝΟΥΜΕΡΟ , ΨΕΥΤΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ4/2/14 6:10 μ.μ.

    EXEIΣ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟL , ENA ΒΡΟΜΕΡΟ ΤROL ΠΟΥ ΤΡΟΛΑΡΕΙ Κ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ4/2/14 6:12 μ.μ.

    KAΛΩΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑΞΕ ΣΑΙΤ Η ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ.
    ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΨΕΥΤΗ ...... ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΛΕΤΟ ΒΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΜΗΝΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ4/2/14 6:29 μ.μ.

    AΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ?
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ?...ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ?
    ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ......ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΦΩΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΣ ΑΝΕΡΓΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΝΕ Η ΣΚΙΑ ΜΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΈΤΣΙ ΕΤΣΙ . ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ4/2/14 6:36 μ.μ.

    ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΗΠΕΔΟ?
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ....ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάντως αν θες κ είσαι αντράκι κ το λέει η καρδούλα σου , μπορούμε να συναντηθούμε την κυριακή στο γήπεδο να τα πούμε καλύτερα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ4/2/14 6:39 μ.μ.

    AΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ4/2/14 6:43 μ.μ.

    xaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έτσι κακάκια .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο αθλητικός εισαγγελέας τώρα δεν βλέπει ειδήσεις, δημοσιεύματα και βίντεο; Η σαπίλα τους είναι για φτύσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ4/2/14 8:42 μ.μ.

    NAI ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα δημοσιογραφάκια της κακιάς ώρας πάντως ισχυρίζονται οτι αυτοί μας λέγανε οτι ο Γιαννακόπουλος θα μπει συμπαίκτης ! Η Σπορντει τα έλεγε ο Νικολάκης ο Αθανασίου τα έλεγε ο Κριτής τα ίδια ολοι οι " ρεπορτάρες " που παίρνουνε σωρηδόν τα non paper από Αλαφούζο Γιαννακόπουλο και όποιον άλλον κάνει κουμάντο στα Παναθηναικό Δρώμενα...
    Είπε κανείς οτι είναι τα ίδια άτομα που λέγανε πριν κάτι μήνες..πέρυσι βρε ξεχάστε Γιαννακόπουλο από Μπασκετ δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να μπει ?
    Ψιλά γράμματα !!
    Πάμε και τώρα και σε ένα άλλο χαρακτηριστικό άκρως Παναθηναικό που αγγίζει τα όρια της ψύχωσης και χρίζει μελέτης...ψυχολόγων ..και ψυχιάτρων..
    Διάβασα μερικές απόψεις και εδώ και σε άλλα site και μπορώ να πω οτι σε 100 απόψεις που διάβασα οι 10 είχανε διαφορετική τάση..Άλλος Γιαννακόπουλος αβέρτα άλλος Αλαφουζικός άλλος ακόμα να μνημονεύει τους Πατερο- Βγενόπουλους που η ίδια η Παναθηναική ιστορία έγραψε ως περαστικούς.. Άλλοι Βαρδινογιαννικοί να λένε πού είσαι Γιάννηκαι κτλ ..Και τελικά σκέφτομαι οι Παναθηναικοί πού είναι .. ? Για να μην μας αδικώ ως γενος υπάρχουνε και ορισμένα άτομα που ξεχωρίζουν τις προσωπικές τους συμπάθειες και έχουνε άποψη δικη τους ..Όμως δυστυχώς για τον Παναθηναικό είναι λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου