Παναθηναϊκός σαν μια γροθιά!



Όταν το τμήμα της πάλης κατακτάει το πρώτο του πρωτάθλημα στην ιστορία του Συλλόγου και μετά όλοι να πηγαίνουν στον Τάφο να το πανηγυρίσουν..
Όταν βλέπεις σκηνές σαν την χθεσινή με τους ποδηλάτες να κάνουν τον γύρο της Λεωφόρου και να αποθεώνονται από όλο το γήπεδο..
Όταν ιδρύονται τμήματα με προσεκτικές ενέργειες που δεν θα ματώσουν άλλο οικονομικά τον Σύλλογο, παρά μόνο θα αναδείξουν τις αρχές του..
Όταν κάθε τμήμα έχει από δίπλα του τν διοίκηση του ερασιτέχνη..
Όταν κάθε ματς ομαδικού τμήματος έχει την συμπαράσταση του κόσμου..
Όταν σύνδεσμοι της Θύρας 13 αναλαμβάνουν την οικονομική στήριξη τμημάτων..
Όταν τα πολυδιαφημισμένα τμήματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ διαφημίζουν σε κάθε ευκαιρία τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου..

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ;
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ;
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ;

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ..

Σχόλια

  1. Zafeiris Mouskas10/2/14 10:35 μ.μ.

    http://www.youtube.com/watch?v=7PjcrNfNOwE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι η θετικότερη κίνηση στον Παναθηναϊκό εδώ και πολλά χρόνια. Ένας πυρήνας 10,000 ατόμων που αγαπούν , πονάνε και σκέφτονται τον Παναθηναϊκό. Βέβαια οι 10,000 σύμμαχοι στο facebook έχουν γίνει 23,000 που σημαίνει ότι υπάρχει πολύς κόσμος που έχει κάνει likes στην Παναθηναϊκή
    Συμμαχία και μάλλον θέλει να συμμετάσχει. Μακάρι οι υπεύθυνοι βρουν το κουμπί της όλης ιστορίας.

    Επειδή αναφέρθηκες στη συνέντευξη του Αλαφούζου σε ραδιοφωνικό σταθμό ,ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα:

    1. Κανένας επιχειρηματίας δεν βάζει χρήμα , από την τσέπη του για να πληρώσει σπασμένα προηγούμενων διοικήσεων. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Μελισσανίδης της ΑΕΚ , που την άφησε να πέσει
    στη Γ’ Εθνική , ώστε να απαλλαχθεί των χρεών.

    2. Ο Αλαφούζος έχει βάλει περίπου 10 εκατομμύρια , από τα οποία τα 5 είναι το ομολογιακό δάνειο που μετοχοποιήθηκε.

    3. Το χρήμα είναι ένας σημαντικός παράγοντας , ώστε μια ομάδα να αλλάξει επίπεδο , όμως πρέπει να συνδυάζεται με μυαλό , θέληση και δουλειά από εκείνον που θα το βάλει. Αν κάποιος βάλει χρήμα σε μια ομάδα και δεν ενδιαφερθεί , προφανώς τα λεφτά του δεν θα πιάσουν τόπο. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού , είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και αντικοινωνικό , να λένε κάποιοι ότι ο Αλαφούζος δεν βάζει λεφτά. Πως συντηρούνται τα προπονητικά στο Κορωπί και η Λεωφόρος, πως πληρώνονται οι υπάλληλοι της ΠΑΕ , οι παίκτες , πως γίνονται οι διακανονισμοί με παλαιούς ποδοσφαιριστές;

    4. Ευτυχώς , που υπάρχει και συνεχίζει να υπάρχει ο Αλαφούζος και εν γένει ο όμιλος Αλαφούζου. Αν δεν υπήρχε ο Αλαφούζος , ο Παναθηναϊκός θα ήταν στη Γ Εθνική , παρέα με την ΑΕΚ , τη Λάρισα , τον Ηρακλή. Μαζί με όλα τα κακά , θα είχαμε τα διάφορα φερέφωνα της Τουλούμπας , που θα λέγανε σε διάφορα σάιτ και σταθμούς για την καταστροφή του Παναθηναϊκού , από την στιγμή που ο πρώην μεγαλομέτοχος έφυγε από την ΠΑΕ.

    5. Πρέπει να κοιτάζουμε το σχετικό και όχι το απόλυτο. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αλλά , αν δεν υπάρχει το καλό δεν θα υπάρξει και το καλύτερο. Με απλά λαϊκά λόγια και εγώ θα ήθελα να είχα για γυναίκα μου λόγου χάριν την Τζένιφερ Λόπεζ ,αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Αυτή την στιγμή , ο Αλαφούζος είναι αυτός που βάζει λεφτά και κρατά ζωντανό τον Παναθηναϊκό. Είναι ο καλύτερος; Προφανώς όχι , αλλά πρέπει να κοιτάζουμε το σχετικό , που βρισκόμαστε τώρα και όχι το που θα θέλαμε να ήμασταν. Το θυμικό είναι εχθρός του πραγματικού και εμείς σαν οπαδοί του Παναθηναϊκού οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές. Η τέταρτη θέση , δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό , αλλά ποιος μας λέει ότι η ομάδα μας στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν 2 χρόνια , δεν θα πήγαινε στη Γ΄ Εθνική; Και φυσικά η λογική απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ότι η τέταρτη θέση είναι πολύ καλύτερη ενός ατιμωτικού υποβιβασμού σε χαμηλότερη κατηγορία. Πάντα , πρέπει να σκεφτόμαστε λογικά , να έχουμε καθαρά επιχειρήματα , να μην είμαστε λεξικομάγοι , και να μην εξευτελίζουμε με τον λόγο μας ανθρώπους που την δύσκολη αυτή στιγμή προσφέρουν στον Παναθηναϊκό.

    Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο , παρά μόνον ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού οφείλει να είναι συσπειρωμένος , γιατί έρχονται δύσκολα ματς στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και ακόμη οι στόχοι μας δεν έχουν υλοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετα απο χρονιααα γινονται τα αυτονοητα γιατι τον Παναθηναϊκό τον ανελαβαν παναθηναϊκές διοικησεις. Το κακο της υποθεσης ειναι οτι δε υπαρχουν χρηματα ωστε να μεγαλουργησουμε οπως μας αρμοζει παντου αλλα οι βασεις μπαινουν και ελπιζω συντομα να συγκινηθουν οι λεφταδες μας και να βοηθησουν τον Π.Α.Ο. να επιτυχει τους στοχους του που ειναι πρωταθλητισμος σε ολα τα τμηματα, χωρις μαφιες και παραρτηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο αυτα που εχει κανει τη δευτερη χρονια ο αλαφουζος, με τη λογικη οτι εμφανιστηκε ως κατι το μεταβατικο εκει που δεν υπηρχε τιποτα αλλο και πιθανοτητα χωρις αυτον θα βολοδερναμε στη Γ'...


    Χαιρομαι που τον ακουω να αναγνωριζει και να προσπαθει να καταπολεμησει το παρακρατος που υπαρχει στο ποδοσφαιρο (σε αντιθεση με κατι αλλες οικογενειες που ειχαν τη δυναμη να ανεβοκατεβασουν κυβερνησεις και αδιαφορουσαν πληρως) ΑΛΛΑ βλεπω επισης οτι στηριζετε σχεδον αποκλειστικα στην ελληνικη δικαιοσυνη... δηλαδη κλαφτα χαραλαμπε.


    Ελπιζω ο Γιαννακοπουλος τουλαχιστον να βοηθησει σε αυτον το τομεα αν δε σκοπευει να βαλει χρηματα για να μπει στη ΠΑΕ και να αφησει τα "αγαπαμε" τον καλο οικογενειαρχη στην ακρη.


    Αυτα


    υγ ο οφης εχει βαλει στοχο ζωης να μας αποκλεισει απο το κυπελλο. Το αφεντικο, του αγορασε παιχτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα είπες όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως γνωστόν ο Baggelis Μαρινάκης είπε ότι ετοιμάζει μηνύσεις για τις δηλώσεις Αλαφούζου που έχετε πληροφορηθεί και αποκάλεσε τον Αλαφούζο Μανιοκαταθλιπτικό, αφελή και συκοφάντη και τα λέει αυτά επειδή έχει χαμηλοτάβανη ομάδα!!! Αυτό που δεν ξέρετε είναι ποιος προσφέρθηκε στον Μαρινάκη για πάει μάρτυρας υπεράσπισης του, εναντίων του Αλαφούζου!!!!!! Ποιος έδωσε ιδέες στον Μαρινάκη να τον πει Μανιοκαταθλιπτικό αφελή και χαμηλοτάβανο.... Κι' όμως γράφει στο Παναθηναϊκός Press ως δήθεν φίλαθλος του Παναθηναϊκού και ενίοτε και ως συντάκτης!!! Παιδιά δεν θα το πιστέψετε από Β ξεκινάει το ονομά του... B _ _ _ _ _ _ _ λέγεται.... Δεν περίμενα ότι το μίσος του για τον Αλαφούζο θα τον οδηγούσε μέχρι εκεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ως αντάλαγμα ο Baggelis Μαρινάκης του έδωσε δώρο μια φωτογραφία με τον Σαβιόλα που τόσο πολύ ήθελε να βγάλει σε προηγούμενο σχολειό του...

    Και εδώ το σχόλιο του για όσους έχουν ασθενή μνήμη:

    Όμως επειδή δε πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλό μας καλό θα είναι την ίδια αντίδραση να είχαμε αν για ένας δικός μας ποδοσφαιριστής εβγαινε μια φωτογραφία με τον Σαβιόλα π.χ . Εκεί θα ήθελα να μας δώ πως θα αντιδρούσαμε ..



    Τελικά την έβγαλε αυτός τη φωτό με τον Σαβιόλα επειδή όλοι οι ποδοσφαιριστές μας αρνήθηκαν... Κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ11/2/14 11:48 π.μ.

    TO ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ....ΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ......ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου