Ευρωπαϊκή καρπαζία για να γουστάρετε!



Για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός απέδειξε πόσο πολύ την βρίσκει στο ΟΑΚΑ (και γενικά όπου πετυχαίνει πράσινα..) και μας χάρισε ακόμη ένα όμορφο βράδυ. Αυτήν την φορά ήταν σε... Ευρωπαϊκά πλαίσια το γλέντι και τους πήραμε με 66-62. Πέραν της λατρείας μας στα κόκκινα, η νίκη αυτή είναι και ΠΟΛΥ σημαντική στο κόμματι πρόκρισης και πλεονεκτήματος για την προημιτελική φάση. Γούστα έβγαζε σήμερα ο Λάσμε που πέτυχε 18 πόντους.

Πήγε περίπατο και η τελευταία δικαιολογία των γαύρων. Και με ξένους διαιτητές δεν μπορείτε απέναντι στα πράσινα!

Σχόλια

  1. ας φερουν τον πατερα τους απο το αμερικα να κανει το διαιτητη...


    αλλα εχουν μαθει στο 90-10 μια ζωη οποτε το 50-50 τους ποναει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας τα έλεγα για τον Ούκιτς!!


    Δε θυμάμαι αν είχα απαντήσει στον εφτάστερο ή σε κάποιο άλλο φίλο


    Αλλά μόλις γίνεται κουβέντα ότι ο Ούκιτς δε τραβάει, λέω ναι, έτσι είναι, αλλά στους κρίσιμους αγώνες γίνεται σούπερ παίκτης, όπως πέρυσι στο τελικό κυπέλλου με το gayro... Άρχισε πάλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελάτε τώρα. Παραδεχθείτε το. Ο Σπανούλης ΔΕΝ έφυγε από τον ΠΑΟ μόνος του. Εμείς τον στείλαμε στον Γανυμήδη για να έχουμε εξασφαλίσει ες αεί να παίζουμε με 6 και οι άλλοι με 4 παίχτες στα μεταξύ μας παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποσο ήταν οι βολές είπαμε χτες;;δεν άκουσα ομως κιχ αυτήν τη φορά..α ρε Βασιλάκη καιλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τώρα, τί θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους? Ο μύθος της διαιτησίας κατ έπεσε πανηγυρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ , στον προπονητή , στους παίκτες και στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και στον κόσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σωστός φίλε Μπιάφρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχα σε μενα το λεγες φιλε biafra.. χαιρομαι που δικαιωνεσαι!


    Προκλητικα για πολλοστη φορα τα γουρουνια απ'εξω. Καποια στιγμη θα γινει η μαλακια και θα εχουμε το ελα να δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασχετο, αλλα ξερει κανεις τι εγινε με τους τζαμπατζηδες; απ΄οτι καταλαβα δεν πρεπει να μπηκε κανεις. Κακα τα ψεματα, αυτο ειναι το σωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω κολλήσει με προγνωστικά μπάλας και βρήκα δωρεάν
    Διαγωνισμός Προγνωστικών στο www.topscorer.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ σημαντικές δηλώσεις που βουλώνουν πολλά στοματάκια κυριώς εκτός.. αλλά και " εντός " . ΑΝ μη τι άλλο ο Αρτζι μπορει να μην ειναι Ομπράντοβιτς αλλά είναι μάγκας και Παναθηναικός.. Τα είπε πολύ ωραία και εξήγησε αρκετά πράμματα για το σκεπτικό τού.. Καλό είναι όσοι δεν ξέρουνε τις δηλωσεις να τις ακούσουνε , αξίζει τον κόπο πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο στην ομάδα ! Τέτοιες και τόσες πολλές καρπαζιές στο γαύρο σε συνεχόμενο και τόσο συντομο χρόνο είναι επίτευγμα ! Όπως και αυτο που ειπώθηκε για τον Σπανούλη και πως πάντα βρίσκει ο Πεδουλάκης έναν τρόπο να τον σταματάει ..Κόντρα σε οτι λένε οι διάφοροι " ψευτογνώστες " όσα ξέρει ο νοικοκύρης δε τα ξέρει ο κόσμος όλος ..

    Εξαιρετικός Ούκιτς σήμερα που έχει αναδειχθεί σε γαυροφάγο .Μπορεί λόγο τραυματισμών σε όλα τα άλλα ματς να ηταν κακός εως αόρατος αλλά εχθες ήταν τρομερός ! Δε ξέρω τι γίνεται με τον τραυματισμό του αλλά πρέπει το ιατρικό team να τον έχει έτοιμο σχετικά σύντομα , είναι παίχτης βαρόμετρο.. Όπως πάντα εξαιρετικός Λάσμε..

    Σίγουρα κάποια πράμματα θέλουνε διόρθωση όπως και να μπούνε περισσότεροι παίχτες στο ροτέισον γιατι σε συνεχόμενους αγώνες είναι σημαντικό να έχεις περισσότερους παίκτες..Μου αρεσε πάντως που σήμερα προσπαθήσαμε να βάλουμε περισσότερο τη μπάλα στη ρακέτα συγκριτικά με άλλα ματς... Για να δούμε τι έχει να προσφέρει και ο Ράιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στα κλαμπ αυτά δεν είναι όλα για το internet .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτό επιδιώκουν είναι ξεκάθαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου