Δεν κάνει πίσω για την ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος. Αλλά...


Δήλωσε πως πρόθεση του είναι να μπει στην ΠΑΕ το καλοκαίρι και αυτό δεν αλλάζει.
Αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα μπει και τι έχει στο μυαλό του. Γιατί συνδιοίκηση με Αλαφούζο δε νομίζω να παίζει για κανένα λόγο.

Οπότε ξανά το γραφικό "ας κάνουμε υπομονή, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο".

ΥΣ: Τα ημίμετρα δεν βοηθάνε. Απόλυτη λύση χρειάζεται η ΠΑΕ για να ξεκαθαρίσει και το θέμα.

Σχόλια

  1. Μπαινοβγενόπουλος που λέγαμε και κάποτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα , το show της εβδομάδας , που πραγματικά εμένα με χάλασε. Μετά την περιφανή νίκη με τον ΠΑΟΚ
    και την είδηση της Συμμαχίας με την ίδια ομάδα , γίνεται για 2 μέρες ο κακός χαμός , διαλύονται τα πάντα για μια λάθος κίνηση που έγινε στο κανάλι του Αλαφούζου , με την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαίδη.

    Ο Αλαφούζος έχει τραβήξει γερό λούκι ως στιγμής , για να φέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο (4η θέση στο πρωτάθλημα). Η θέση είναι επιτυχής με βάση το που βρισκόταν η ΠΑΕ πριν 2 χρόνια. Δεν έχει τελειώσει το παιγνίδι , η ομάδα βρίσκεται εντός στόχων και μπορεί να πάει καλύτερα.

    Όμως , το να χαθεί η ηρεμία και η σύμπνοια στο ποδοσφαιρικό τμήμα , για παιγνίδια εξουσίας , προσωπικά με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Έχεις φίλε , τα 50 εκατομμύρια που είναι τα χρέη μαζί με το άνοιγμα της ΠΑΕ; Την παίρνεις και σταματάει κάθε συζήτηση. Το να δημιουργούνται φασαρίες , εντάσεις και κλίμα εμφυλίου , όλα αυτά τραυματίζουν την ομάδα και βάζουν νερό στο μύλο του Ολυμπιακού.

    Επιτέλους , να σταματήσουν οι εντάσεις , να ζητηθούν εκατέρωθεν συγνώμες και το θέμα να τελειώσει εκεί. Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος να προσέξουν σε δηλώσεις που θα κάνουν στο μέλλον , ώστε να μην δυναμιτίσουν το καλό κλίμα σύμπνοιας που υπάρχει στο σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολες αυτές οι δηλώσεις είναι να χάμε να λέμε. Αν θέλει να μπει ας πει στον Αλαφούζο να ανοίξει μια ΑΜΚ να βάλει τα λεφτά ο Δημήτρης . Να ησυχάσουμε από Αλαφούζο και εμείς . Και να έχουμε Δημήτρη στη μπάλα με λεφτά όραμα τρέλα και κτλ. Αν γίνει μια τέτοια πρόταση στον Αλαφούζο και δε την αποδειχτεί ας τον βγάλει στη σέντρα και θα τον διώξουμε εμείς .



    Αν τυχόν δεν κάνει τίποτα για να πάρει την ΠΑΕ και μείνει στα ήξεις αφίξεις ας αφήσει τα παιχνιδάκια και ας κάτσει στην άκρη. Η ιστορία έχει κουράσει . Πρέπει ο Γιαννακόπουλος να ξεκαθαρίσει την θέση του . Το 2008 ήταν πρωτοστάτης για να φύγει ο Βαρδινογιάννης και να μπούνε οι πολυμετοχικοί.


    Μετά ήταν πρωτοστάτης για να φύγουνε οι πολυμετοχικοί . Στη συνέχεια ήθελε πισω Βαρδινογιάννη και μετάνιωσε για τις προηγούμενες πράξεις του.



    Μετά ήθελε να πάρει την ΠΑΕ μόνος του με κατι " Κινέζους " . Τώρα τι θέλει ? Ας το πει ξεκάθαρα . Έτσι και αλλιώς γνωρίζει και ο ιδιος τη βαρύτητα του ονομάτος του . Και οσοι τον κρίνουμε καλοπροαίρετα τον κρίνουμε γιατι ξέρουμε οτι ειναι ο μόνος που ματώνει και έχει τα απαραίτητα εχέγγυα για να πάρει την ομάδα.


    ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ λοιπόν ..έτσι και αλλιως ολοι γνωρίζουμε οτι με Αλαφούζο δε βγαίνει το πράμμα..χάνουμε τσάμπα χρόνο τίτλους πρεστίζ νέους οπαδούς και διακρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου