To πιο σημαντικό ματς! Να τρώτε σίδερα!


Στις 18:00 δίνουμε το ματς με τον γαύρο Βόλου για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Του μεγαλύτερου μας φετινού στόχου. Γιατί; Γιατί είναι κούπα και γιατί αυτή μας εξασφαλίζει την Ευρώπη. Ο δρόμος μέχρι τον τελικό είναι ανοιχτός μετά την κλήρωση, αλλά έχει αγκάθια και προφανώς δεν θα πάμε αέρα. Μεγαλύτερο αγκάθι για μένα είναι ο γαύρος Βόλου, παρά οι πιθανοί μα αντίπαλοι στην ημιτελική φάση (Όφη ή Πανιώνιος). Και εξηγούμαι.


Η ομάδα που έκανε πράγματα και θαύματα πριν 3 χρόνια στην Σούπερ Κλίκα ,με τον πρώην φυλακισμένο Αχιλέα Μπέο που έγινε πασίγνωστος με τις συνομιλίες που κανόνιζε πως θα λήγουν όλα τα ματς της κλίκας, φέτος έχει καλή ομάδα και θα ανεβεί -όπως φαίνεται- χαλαρά στην πρώτη κατηγορία. Αγωνιστικά λοιπόν δεν θα αντιμετωπίσουμε μια αρκετά υποδιέστερη ομάδα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οπότε προπονητής και παίκτες δεν πρέπει για κανένα λόγο να πάρουν στο χαλαρό το ματς. Το ματς πρέπει να το πάρουμε με καθαρό σκορ ώστε να πάμε με μια σχετική ασφάλεια μετά πάνω στον επαναληπτικό του Βόλου. Και ούτε αυτό θα είναι εύκολο, αφού στο πρωτάθληα του ο γαύρος Βόλου βάζει κατά μ.ο. 2 γκολ τον αγώνα και εμάς η άμυνα μας δεν είναι φέτος και η πιο σταθερή του κόσμου.

Από την άλλη ανντιμετωπίζουμε μια ακόμη δυνατή ομάδα παρασκηνιακά. Ίσως πιο δυνατή κι από εμάς χωρίς υπερβολή. Και προφανώς ο Μπέος θα έχει σκυλιάσει να κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι μας. Μόνο ο Μπέος είπα; Βάλτε και τον συνεργάτη του μέσα.

Οπότε όπως καταλαβαίνετε τα ματς με τον γαύρο Βόλου είναι στοίχημα και για την ομάδα και για την διοίκηση. Να φανεί αγωνιστικά πως είμαστε αποφασισμένοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου και πως τίποτα δεν θα μας εμποδίσει και από την άλλη εξωαγωνιστικά να δούμε αν θα πέσουμε θύμα του ...παραποδοσφαίρου που κυριαρχεί στην Ελλάδα.

Μέσα στο κόλπο να είμαστε κι εμείς σαν κόσμος αφού πρέπει και μεις να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς και γενικότερα η φάση του Κυπέλλου φέτος.

Το πιο σημαντικό ματς της φετινής σαιζόν λοιπόν... μέχρι το επόμενο!

Σχόλια

  1. Οταν καταλαβε ο τζιγκερ οτι θελει τρεξιμο η δουλεια προφανως το παρατησε γιατι "δοξα το θεο" εχει κι αλλες επιχειρησεις να βγαλει λεφτα... βεβαια η μαλακια εγινε που τον αφησαν να κανει οτι θελει με τη ΓΗΠΕΛ... τελος παντων, δεν εχει νοημα να τα ξανασυζηταμε. Κάνεις δε πρόκειται να λογοδοτήσει έτσι κι αλλιώς και απλά θα φαγωνόμαστε μεταξύ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά δίκιο έχεις μιλάμε για ξεφτίλα.. Οχι οτι βέβαια οι δικοι μας δε παίρνουνε Αλαφουζο-χαρτάκι..Είναι τα νέα ήθη αυτά..Όλοι ΠΡΕΠΕΙ να λένε τα ίδια ..αυτά που λέει ο Χ πρόεδρας ..

    Για τον Μήτρογλου πάντως μια που τον βλέπω φάτσα κάρτα..πολλά θα τα τσεπώσει πάλι ο Μαρινάκης .. Θα τάξουνε πάλι στα πρόβατα παιχταράδες και θα μείνουνε ρέστα τα γαυράκια..( εκτός απροόπτου).

    Αντε να χαρούμε και εμείς λίγο που αποδυναμώθηκαν μπας και τους πετύχουμε μπόσικους γιατι αν περιμένουμε από τα δικά μας τα κεφάλια να ενισχυθούμε θα περιμένουμε πολύ..Αν μαζέψει κανείς πόσα έχει τσεπώσει ο Μαρινάκης από πωλήσεις τα τελευταία χρόνια μαζί με τα εκατομμύρια από το τσου λου μιλάμε για μεγάλο πακέτο ,υπερπολλαπλάσιο από όσα έχει ξοδέψει..Αυτό λέει πολλά.. Αν υπάρξει ανταγωνισμός εντός Ελλάδας και μπορέσει κάποιος να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό τότε θα δούμε δράμματα στην αντίπαλη πλευρά και θα πέσουνε με μεγάλο κρόττο απο τα σύννεφα που βρίσκονται..

    Πρέπει να νιώσουμε οτι εμείς πρέπει να γίνουμε δυνατοί ..στο χέρι μας είναι άμα ξυπνήσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου