Mια ερώτηση προς τους τσάτσους

Σε ένα ματς με το Αιγάλεω στην Λεωφόρο to 2003
Διάβασα ένα άρθρο που ανέβασαν χθες οι άνθρωποι που αποτελούσαν -και αποτελούν όπως φαίνεται- το γραφείο τύπου του Γιάννη Βαρδινογιάννη και κατ επέκταση όλης της οικογένειας. Το άρθρο είχε να κάνει με το γηπεδικό, για ποιο λόγο πρέπει να χτίσουμε εκεί το νέο μας αθλητικό κέντρο και γιατί η Θύρα 13 θέλει αυτό να γίνει στην Λεωφόρο και πουθενά αλλού.


Πάνω στο τελευταίο, το άρθρο έλεγε -ή μάλλον προσπαθούσε να πει- πως η Θύρα 13 θέλει Λεωφόρο, γιατί ...δεν θέλει Βοτανικό και πως έχουν τρελαθεί να βρούμε λύση για την Λεωφόρο επειδή λήγει η oικοδομική άδεια για τον Βοτανικό στο τέλος του 2014.

Εγώ προτιμάω να απαντώ με γεγονότα και να απορώ με κάτι βλάκες σαν αυτούς, που για να περάσουν την γραμμή τους, ανακαλύπτουν θεωρίες συνομωσίας. Αφού λοιπόν δεν τους περνάει από το μυαλό πως η Θύρα 13 και πολύς κόσμος του Συλλόγου θέλει Λεωφόρο επειδή εκεί είναι το σπίτι του Συλλόγου, θα τους κάνω μια ερώτηση.

Στην πάνω φωτογραφία από το ...μακρινό 2003, τι μυστικούς και σκοτεινούς σκοπούς εξυπηρετούσε το πανί που είχε σηκωθεί για την ανάπλαση της Λεωφόρου; Μήπως και τότε η Θύρα 13 ήθελε Λεωφόρο; Ή μήπως ήξερε πως ο Ελαιώνας θα βαφτιζόταν Βοτανικός και θα έληγε μια οικοδομική άδεια -που βρέθηκε στην πορεία- το ...2014, 11 χρόνια μετά;

Είστε πλέον το λιγότερο αστείοι. Αστείοι τσάτσοι δηλαδή..

ΥΣ: Αθλητικό Κέντρο γιατί δεν χτίστηκε εν τέλει στον Βοτανικό; Για τους κορμοράνους; Έχουν κόψει ποτέ καμιά μπίζνα στους Βαρδινογιάννηδες τέτοια αστεία περιστατικά; Ή δεν είχαν την δυναμική να εξαφανίσουν τους κορμοράνους-φαντάσματα;

ΥΣ2: Γράφετε τσάτσοι μου αστείοι σε κάποια φάση:

"Ο Βοτανικός αυτή την στιγμή είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ για έναρξη της οικοδόμησης από κάθε πλευρά.
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ εμπόδιο, ούτε νομικό ούτε τίποτε.
Τι υπάρχει;
Ένας σοβαρός επενδυτής, ένας σοβαρός Παναθηναϊκός παράγοντας με διάθεση και δυνατότητα, να ξεκινήσει ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ για το πραγματικό - και όχι γιαλαντζί- όνειρο του Παναθηναϊκού."

Σε ποιον αναφέρεστε; Γιατί δεν μπορεί να πάει κάπου το μυαλό μου...

Σχόλια