EΛ.ΑΣ για να ΓΕΛΑΣ!

Κλούβες γύρω από το ΟΑΚΑ 

Έχω ξαναγράψει πόσο ουσιαστική μπορεί να είναι η παρέμβαση της αστυνομίας σε θέματα βίας και πως αν δεν θέλει δεν ανοίγει μύτι. Σήμερα προσπάθησε σύσσωμο το αστυνομικό σώμα να κάνει το κομμάτι με τον πολύ κόσμο ευτυχώς να μην τσιμπάει (όπως δεν τσίμπησε και στην Λεωφόρο).

Σκηνές πρωτόγνορες στο ΟΑΚΑ το οποίο είχε "περικυκλωθεί" από κλούβες της αστυνομίας ώστε κανείς να μην μπορεί να προσεγγίσει το κλειστό χωρίς εισιτήριο. 

Που είναι το πρόβλημα θα μου πείτε...

Πουθενά...

Αν εξαιρέσουμε τους προκλητικούς ματάδες που ψαχνόντουσαν για μανούρες με το παραμικρό και τους ελέγχους της πλάκας που ναι μεν σε ψάχνω να μην περάσεις τίποτα, αλλά στην ουσία παρακαλάω να περάσεις για να ξεφύγει η κατάσταση μόλις το επιδιώξω. Κι έτσι έγινε λίγο πριν το ξεκίνημα του ματς με την αστυνομία να μπαίνει μέχρι και μέσα στο κλειστό απωθώντας το πλήθος στους διαδρόμους, με κίνδυνο να συμβεί τίποτα χειρότερο..

Ευτυχώς η κατάσταση δεν ξέφυγε. Αλλά πόσο σίγουρο είναι πως δεν θα ξεφύγει την επόμενη αντίστοιχη φορά;

Αν θέλει η αστυνομία τις 3 ζώνες που και καλά έχει, τις λειτουργεί όπως πρέπει και κανείς δεν κάνει κανένα επεισόδιο. Όμως επιζητάει τα επεισόδια. Γιατί; Έλα μου ντε. Αφήνουν κόσμο να περνάει τις ζώνες και στην είσοδο για το γήπεδο στοιβάζω το πλήθος και ξεκινάω το show. Σας έχουν πάρει χαμπάρι...


ΥΣ: Στους τελικούς του πρωταθλήματος, θα επιστρατεύσουν και τον στρατό για να προστατεύσουν (από επίθεση στο πούλμαν τους που δεν έχει συμβεί ποτέ) την ομάδα του κράτους;

ΥΣ2: Κοντεύει να γίνει συνήθεια να συμπεριφέρονται στον κόσμο που θέλει να πάει γήπεδο, σαν να είναι ζώα...

Σχόλια