Eνόχλησε η νίκη;


Ο Παναθηναϊκός έκανε δεύτερο σερί κακό ματς (αν και στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο μόνο άσχημα δεν έπαιξε) και η εφημερίδα Sportday ,που έχει για μέγα χορηγό τον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω των καθημερινών διαφημίσεων της εφημερίδας του "Παραπολιτικά", είπε να ξεκινήσει το φάγωμα.


Γιατί;

Γιατί στους Παναθηναϊκούς πρέπει να πουλάνε μιζέρια, επειδή αυτό είναι εμπορικό.

Τι κι αν έχουν πέσει όλοι οι αντικειμενικοί και γνώστες του αθλήματος σχετικά με την πορεία της ομάδας μας.. Ούτε καταστράφηκε, ούτε η ομάδα είναι για γέλια, ούτε κινδυνεύουμε να υποβιβαστούμε, ούτε οι μεταγραφές βγήκαν σκάρτες, ούτε στα ντέρμπι ήμασταν κατώτεροι, ούτε παίζουμε κακή μπάλα..

Αντιθέτως είμαστε μέσα στους στόχους μας (playoff και Κύπελλο), παίζουμε την πιο ορθολογική μπάλα των τελευταίων χρόνων, στα ματς με γαύρο και πάοκ δεν αξίζαμε τις ήττες και ο κόσμος αποτελεί τρανή απόδειξη αφού στηρίζει την ομάδα με την παρουσία του όπως και χθες (8.000).

Προφανώς υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα, όμως δε νομίζω η αμυντική μας παρουσία να είναι πιο γελοία από τις άμυνες που παρουσιάζαμε τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα έχει ταλέντο και οι παίκτες ήδη αποκτούν προσωπικότητα και εμπειρία. Αν καεί αυτή η προσπάθεια θα καεί μόνο εκ των έσω, οπότε μην προσπαθείτε να ανάψετε πυρκαγιές...

Σχόλια