Σε ξέχασε ο χρόνος

Μιχαλάκη, έτσι κατάφερες να σε θυμάμαι...

Λένε πως στην ζωή ό,τι κι αν κάνεις το βρίσκεις μπροστά σου και πως τα πάντα είναι δανεικά. Αυτό ταιριάζει γάντι και στον Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ανακοίνωσε προχθές πως σταματάει την μπάλα και πέρασε στα ψιλά γράμματα. Ποιος θα το φανταζόταν πριν μια δεκαετία ε;


Έτσι είναι όμως όταν παίρνεις λάθος αποφάσεις και προδίδεις κάποιες αξίες. Το καλό για αυτόν είναι πως το κατάλαβε και ο ίδιος από την πρώτη στιγμή. Το άσχημο είναι πως μαζί με τις αξίες, πρόδωσε και έναν λαό που τον λάτρεψε. Αυτό που είχε γίνει με την πάρτη του το καλοκαίρι του 2001 δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί από τότε. Ούτε με τον Σισέ. Αυτή η λατρεία που υπήρχε προς το πρόσωπο του, δεν υπάρχει και μακάρι να μην ξανασυμβεί και ποτέ γιατί όπως είχα γράψει και πριν από 4 σχεδόν χρόνια, ο ...Μιχαλάκης μας έδωσε να καταλάβουμε πως "είναι τρέλα από μόνη της, η πράσινη φανέλα".

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ποτέ μου δεν μίσησα ή σιχάθηκα τον Κωνσταντίνου όταν πήγε σε αυτούς που τον κλέβανε. Ακόμη και όταν πανηγύρισε τόσο έντονα το γκολ του εναντίον μας (τόσο έντονα όσο ένα χρόνο πριν που πανηγύριζε το γκολ του εναντίον του γαύρου με την πράσινη φανέλα) πιο πολύ τον λυπήθηκα. Μερικά πράγματα είναι τόσο ειρωικά... το καλοκαίρι του 2005 ήταν η τελευταία αποχώρηση ποδοσφαιριστή που με στεναχώρισε τόσο πολύ και δεν μπορούσα να τον φανταστώ ποτέ στα κόκκινα και 9 χρόνια μετά νιώθω σαν να τον έχω ξεχάσει αυτόν τον παίκτη. Και ξέρω πως το ίδιο νιώθουν και πολλοί άλλοι.

Κρίμα που ήσουν η μεγαλύτερη σε χρηματική αξία μεταγραφή στην ιστορία του Συλλόγου, γιατί Μιχαλάκη δεν το άξιζες.

ΥΣ: Την ώρα της βράβευσης του έπαιζαν στιγμιότυπα όταν φορούσε την πράσινη και όχι την κόκκινη φανέλα. Γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν το highlight της καριέρας σου.

ΥΣ2: Τους Βαρδινογιάννηδες για πολλά τους έχω κατακρίνει. Για την συγκεκριμένη περίπτωση επικροτώ την όλη στάση τους.

ΥΣ3: Η γεμάτη "πρώτη" στην Λεωφόρο, το ματς στην Ν.Σμύρνη και το 2-2, το πρώτο σου με το ζόρι γκολ με την Μαγιόρκα, τα γκολ με την Σπάρτα, η γκολάρα στην Βαρκελώνη, το πέναλτι στον Βενετίδη, οι μπουνιές στην Ριζούπολη, το γκολ με τον γαύρο... τόσες γαμημένες εικόνες, αλλά της ξέχασε ο χρόνος και γίνανε θολές!


"Ότι δεν είσαι άντρας το μάθαμε, ότι είσαι και λυγούρης δεν ξέραμε"

Σχόλια

  1. ΜΙΧΑΛΗ ΦΟΥΣΤΑΡΑ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ



    πουλητάρι μεγάλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο πολυ τεινω στο νοσταλγικο γαμωτο του Πρες παρα στη δικη σου προσεγγιση! Παρολα αυτα ο καθεις στην προδοσια αντιδρα διαφορετικα. Παντως σαν τον Νικοπολιδη δεν ειναι κανεις... Πρες, τι εννοεις οτι επικροτεις τη σταση των Βαρδ? Απο οτι ξερω, ο Κων/νου τους ειχε ανακοινωσει οτι θα φυγει στο εξωτερικο και οταν ειδε οτι δεν βρισκει την ομαδα που θελει ή τα λεφτα που θελει, γυρισε και τους ξαναχτυπησε την πορτα. Τοτε ο Τζιγγερ του ειπε οτι εμεις δεν ενδιαφερομαστε για ανανεωση πλεον και τη σταση αυτη εκμεταλευτηκε ο μανατζερ του και τον επεισε να παει στον κοκκαλη.. ξερεις κατι διαφορετικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απότι ήξερα -και δε νομίζω να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα- όπως σωστά λες ο Κωνσταντίνου είχε δηλώσει από τα τέλη του 04 πως θα την κάνει για το εξωτερικό. Η ΠΑΕ το είχε δεχτεί. Εν τέλει ο Κωνσταντίνου δεν βρήκε στην Γερμανία τίποτα και γύρισε να χτυπήσει την πόρτα της ΠΑΕ. Τότε είχε προκύψει και το θέμα με την κόρη του Κυράστα και το παιδί και Βαρδινογιάννηδες του είχαν πει να φερθεί σαν άντρας και αυτός στράβωσε, ενώ παράλληλα ο μάνατζερ του (που είχε χρυσοπληρωθεί στην μεταγραφή του από τον Ηρακλή) είχε ξεκινήσει επαφές με τον Λούβαρη. Και κάπου εκεί η ΠΑΕ σταμάτησε κάθε επικοινωνία μαζί του.


    Αυτά ξέρω. Λογικά για μένα ισχύουν, οπότε συμφωνώ με την στάση των Βαρδινογιάννηδων.


    Και να μην ισχύει κάτι από αυτά, να θυμίσω πως ο Κωνσταντίνου ζητούσε κάτι παραπάνω από μύριο ετησίως. Προφανώς δεν πας με απόλυτη στάση να ζητήσεις αυτά τα λεφτά, σε αυτούς που σου φτιάξανε την υπόλοιπη ζωή σου με τα λεφτά που κονόμησες. Και προφανώς όταν πας στον γαύρο με 700.000 ευρώ, στον Παναθηναϊκό έμενες και με μισό μύριο. Αλλά δεν έπεφτες.


    Ξέρεις την άποψη μου για την οικογένεια, αλλά εδώ δεν νομίζω πως έκανε λάθος. Αν ήθελε ο Κωνσταντίνου να μείνει, θα έβρισκε τον τρόπο να μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε πολυ προσφατο αρθρο του Αθανασιου στο leoforos λεει οτι δεν ειχε να κανει με Κυραστα... Τεσπα. Δε μπορουμε να ξερουμε... Καλη τυχη στο Βραχατι και τα λεμε ΟΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To διάβασα.. τι να σου πω. Ακριβώς-ακριβώς 2-3 άνθρωποι τα ξέρουν. Πάντως δε νομίζω αυτά που σου είπε να μην συνέβησαν. Όπως και να χει η ιστορία έγραψε πως φόρεσε εν τέλει τα κόκκινα και πως πανηγύρισε με τόσο παθιασμένο τρόπο γκολ εναντίον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει, είμαστε πολλοί που μισούμε τους Βαρδινάκηδες και
    ειδικά τον ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΓΙΟ, αλλά στην περίπτωση του κύπριου προδότη, δεν θα στρουθοκαμηλίσουμε.
    Ο τουρκοκύπριος- γιατί αλλιώς δε μπορώ να τον αποκαλέσω- είχε λάβει το βάρος
    του σε χρυσάφι από τον Παναθηναϊκό, είχε εξασφαλίσει και τα δισέγγονά του κι
    αντί να πάει σε μια ουδέτερη ομάδα πήγε σε αυτούς που στη Ριζούπολη σημάδευαν
    το σκάλπ του. Κι όχι μόνο αυτό αλλά στο γκολ στο τηγάνι απέναντι μας,
    πανηγύρισε σαν τρελός, λες και ήταν γκολ τελικού ΤΣΟΥ-ΛΟΥ. Οπότε, άει στο διάολο το π...νοπαιδο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου