Μεγάλο διπλό παραμονής στο Βραχάτι!



Εκεί που φαινόμασταν καταδικασμένοι, ο Παναθηναϊκός με τον Καλμαζίδη στον πάγκο του έχει μπει δυναμικά στον δεύτερο γύρο και με δεύτερη σερί καθαρή νίκη είναι έτοιμος να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά που τον ήθελαν από τώρα στην Α2.

Η ομάδα δούλεψε στην διακοπή του πρωταθλήματος και αυτό φαίνεται στα 2 ματς που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής για το 2014. Nα σας γράψω τι έχει δουλέψει και σε ποιους τομείς είναι καλύτερη η ομάδα δεν παίζει. Σαν μυρωδιάς που είμαι θα περιοριστώ μόνο στο ότι βγάζει μια άλλη αύρα και όχι αυτό το ηττοπαθές ύφος. Και αυτό μπορεί να αλλάξει πολλά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Πλέον η διαφορά μας από τους πιο πάνω είναιι:

 1.. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 31 (35-12)
 2. Φοίνικας Σύρου 28 (31-12)
 3. Ολυμπιακός 27 (30-14)
 4. ΑΟ Κηφισιάς 26 (30-16)
 5. ΑΕΚ 21 (27-22)
 6. ΠΑΟΚ 18 (23-26)
 7. Άρης 17 (25-26)
 8. Λαμία 15 (18-25)
 9. Νίκη Αιγινίου 11 (16-28)
10. Παμβοχαϊκός 10 (18-33)
11. Παναχαϊκή 8 (16-32)
12. Παναθηναϊκός 7 (12-35)
* Παμβοχαϊκός και Παναθηναϊκός έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο.


Και λογικά έτσι θα μείνει αφού Παναχαϊκή και Νίκη Αιγινίου δεν πααίζει να πάρουν πόντο στα μεθαυριανά τους ματς.

Το ακόμη πιο φανταστικό από την σημερινή νίκη επί του Παμβοχαϊκού είναι πως στο 3ο σετ βρεθήκαμε να χάνουμε με 23-19 και το πήραμε με 23-25!! Δηλαδή υπερνικήσαμε τον τρόπο με τον οποίο χάνουμε πάντα δικά μας σίγουρα σετ!

Τελευταίο κομμάτι του παζλ η παρουσία του κόσμου που ακόμη και από την Αθήνα βρέθηκαν εκεί για να σταθούν στο πλάϊ της ομάδας. Σήμερα θύμισε κάτι από τα παλιά πριν μια δεκαετία που κάποιοι τρελοί ήταν παντού δίπλα στο τμήμα.

Η παραμονή προφανώς και πλέον δεν έχει γίνει εύκολος στόχος αφού τώρα ξεκινάνε τα πιο δύσκολα ματς. Αλλά με ανεβασμένη την ψυχολογία και την αγωνιστική κατάσταση μπορούμε να κάνουμε και τις υπερβάσεις μας.

Την επόμενη Παρασκευή στις 19:00 με την άεκ στην Κυψέλη. Πάμε να κάνουμε την πρώη υπέρβαση...


Σχόλια

  1. Πηραμε φορα. Λογο ψυχολογιας πιστευω στη Κυψελη μπορουμε να παρουμε και καποιο "δυσκολο" ματς απο εδω και περα. Παμε γερα, μαχητικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην έδρα μας θέλουμε τρίποντα με αεκάκι , λαμία , νίκη αιγινίου σίγουρα για να μπούμε δυνατά στην διαδικασία των πλει αουτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με νίκη την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην φενερμπαχτσέ πάμε για τις θέσεις 1-2 του ομίλου και το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση .. μπράβο σε όλη την ομάδα
    ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει τι παίκτης είναι αυτός ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν οι ψηλοί, Λάσμε-Γκιστ-Μπατίστ-Μπάτμαν έχουν βάλει 39 από τους 78 πόντους της ομάδας,

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!

    Πέρα από το ότι οι αμυντικές επιλογές του Αγγέλου έφεραν στις περιστροφές πολλές φορές τους ψηλούς μας αντίπαλους με τους κοντούς της Αναντολού, γι' αυτό και πήραμε 14 επιθετικά ριμπάουντς.

    Χάθηκαν πάλι οι τύποι «γιατί ο Άρτζι δεν βάζει τον Παππά και τον Γιάνκοβιτς». Περιμένουν καμιά ήττα για να εμφανιστούν, οι γαύροι με τα ντεμέκ Παναθηναϊκά προφίλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου