Που είναι τα εκατομμύρια;

ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΕΡΕ ΣΤΟ Leoforos

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 10 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ (Ε ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ..).
ΛΟΙΠΟΝ, ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ. 
ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ.. ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ.. ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ;

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΗΛΗ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ. ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ..


Κάπου απο το βάθος απο κάποιο τραντζιστοράκι ακούγεται ένα τραγούδι. Παλιό, πολύ γνωστό, πολύ αγαπημένο. Χιλιάδες, εκατομμύρια το έχουν τραγουδήσει.

Και σκέφτομαι… Το γεγονός οτι το έχουν τραγουδήσει εκατομμύρια σημαίνει οτι το τραγούδι μιλάει για μια αλήθεια; Κι’αν κάποιες αλλες χιλιάδες κάποια άλλα εκατομμύρια τραγούδησαν κάτι αντίθετο τότε πόσες αλήθειες έχουμε;


Λίγο πριν ιδρυθεί η συμμαχία διάβασα τα αποτελέσματα μιας έρευνας....Είμαστε λέει 1.700.000 Παναθηναϊκοί – ενήλικες – στην Ελλάδα. Άσχετα αν το νούμερο αυτό είναι σωστό, εγώ έκανα τους υπολογισμούς μου με βάση αυτό. Λίγο αργότερα η πραγματικότητα μου έδωσε ένα ακόμα χαστούκι... Έτσι για να σταματήσω να ονειρεύομαι και να θυμηθώ ένα κανόνα.

Στην ζωή υπάρχουν δύο εκδοχές: Ή είσαι κάτι ή δεν είσαι. Δεν γίνεται να είσαι λίγο λαμόγιο. Ή είσαι λαμόγιο ή δεν είσαι. Και ευτυχώς τα έχει φτιάξει ετσι ο θεός γιατί μερικά πράγματα απλοποιούνται. Κάντε δηλαδή μια ερώτηση στον εαυτό σας . Για τον Παναθηναϊκό μιλάμε.

Τσάκας ας πούμε... Ήταν λαμόγιο ή δεν ήταν; Εντάξει εδώ η απάντηση είναι εύκολη. Ας πάμε στις πιο δύσκολες. Και βέβαια το λαμόγιο για παράδειγμα το έφερα. Δεν θα είναι όλες οι ερωτήσεις για λαμόγια. Άλλωστε λαμόγια στον Παναθηναϊκό; Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν πρόεδροι, προεδράρες, άνθρωποι των προέδρων, διευθύνοντες σύμβουλοι, μυστικοί σύμβουλοι, στελέχη, στελεχάρες , ιδιοκτήτες, μέτοχοι και αν παρέλειψα κάποια ειδικότητα ζητάω συγνώμη.

Πάμε λοιπόν να παίξουμε το παιγνίδι των ερωτήσεων και των απαντήσεων και βάλτε εσείς τους χαρακτηρισμούς. Μην φάμε και καμιά μήνυση... Απο την άλλη είναι δύσκολο να μηνύσεις 1.700.000 άτομα. Τόσους οπαδούς δεν έχει ο Παναθηναϊκός; Αλλά, sorry η ερώτηση αυτή είναι για αργότερα....

Δεν θα περιμένατε λοιπόν να γράψω εγώ τις απαντήσεις… Έχει δηλαδή σημασία τι λέω εγώ; Εγώ θα βάζω μόνο τις ερωτήσεις. Ήταν δηλαδή ο Μήτσου πρόεδρος; Πάλι εύκολη ερώτηση.

Ο Άγγελος Φιλιπίδης;

Ο Νικόλας Πατέρας τι ήταν; Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν.

Ποιός ήταν ο Ανδρέας Βγενόπουλος που έκανε να εμφανισθεί, εκείνη την ημέρα στο πεδίο, η πραγματική Θύρα 13;

Τι είναι για τον Παναθηναϊκό ο Παύλος κι ο Θανάσης;

Τι είναι και τι μπορεί να είναι ο Δημήτρης;

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ήταν πρόεδρος;

Η υπόλοιπη οικογένεια;

Ο Γιάννης Αλαφούζος τι είναι;

Τι ήταν η Π.Ε.Κ;

Τι είναι το Παν.κι;

Εύκολες οι απαντήσεις. Εύκολες κι οι ερωτήσεις που έβαλα. Κράτησα μόνο δύο δύσκολες για το τέλος.

Τα πράγματα είναι απλά. Οι παραπάνω είναι αυτό που κάνανε πρωτίστως και αυτό που είπανε δευτερευόντως. Κρίνονται απο τις πράξεις τους και απο τα λόγια τους, όπως όλοι μας . Μπορεί να τους χαρακτηρίσατε με διάφορα επίθετα, έχουν όμως κάτι κοινό. Ότι κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουν στον Παναθηναϊκό...Και ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει χωρίς αυτούς.

Πάμε λοιπόν στην δύσκολη ερώτηση…

Ποιός είναι ο Παναθηναϊκός;

Πολύ δύσκολη η απάντηση αδέλφια.... απλή όμως.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας το λέει και το τραγούδι άλλωστε και το έχουν τραγουδήσει εκατομμύρια... Και έχει αυτός ο τεράστιος σύλλογος και 9170 οπαδούς..

Μα θα μου πείτε το «τι είναι αυτό το μαγικό» το τραγούδησαν εκατομμύρια... Εντάξει ρε παιδιά τζάμπα είναι το τραγούδι. Άλλωστε είπαμε . Όλοι κρινόμαστε απο τις πράξεις μας Αυτοί είμαστε λοιπόν. Οι 9170 που θα συνεχίσουμε μαζί την ομάδα μας....

Πονάει...Ίσως επειδή όταν το τραγουδούσαμε το πιστεύαμε κιόλας. Δεν πειράζει. Το τραγούδι λέει δεν ξενερώνουμε ποτέ....

Τελευταία ερώτηση…
Τα υπόλοιπα εκατομμύρια που είναι;

Δύσκολη απάντηση...
Το τραγούδι λέει θα ζήσω μια ζωή μεσ’την παράνοια..


http://www.leoforos.gr/blog/64634/pou-einai-ta-ekatommuria

Σχόλια

  1. Μη κολλας στο νουμερο. Απλα ηθελε να τονισει ποσο λιγοι στηριζουν την ομαδα με πραξεις στα δυσκολα και οτι οι περισσοτεροι ειναι μονο για κριτικη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα φίλε,


    θα στο θέσω αλλιώς. Βγαίνει αύριο ο Χ πρόεδρος του Συλλόγου και λέει " Ανοίγουμε λογαριασμό που βάσει του οποίου θα τρέχει ο Παναθηναϊκός. Ο καθένας βάζει όσα θέλει και μπορεί Έστω και 10 cents. Με βάση αυτά θα τρέχει ο Σύλλογος!"


    Πόσοι παραπάνω από τώρα θεωρείς πως θα συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια και πόσα παραπάνω λεφτά θα μαζευτούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. polloi ligoi parapanw tha voithousan sigoura.kai safws ta extra xrhmata den tha htan tosa wste na allaksoun thn diafora.
    dystiyxws to elliniko podosfairo den einai elkystiko giati etsi to goustare o kokalis.etsi oi omades den exoun esoda apo thleoptika kai xorhgous.
    twra omada xwris ta 20 tou cl den kaneis.o xontros to exei kaparomeno kathe xrono kai den exei provlhma.
    opote anagkastika xreiazomaste dioikhsh pou prepei TO LIGOTERO na prostateysei thn omada apo gayro kai ta adelfika tou swmateia.
    makari apo ton Dimitri na exoume eyxarista nea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε νομίζω οτι το κείμενο προσφέρει κάτι ιδιαιτερο γι αυτό δε θα κάνω κανένα σχόλιο επ αυτού.Άλλωστε μπορεί τόσο εύκολα να αντικρουστεί που δεν έχει και νόημα. Τα περισσότερα που αναφέρει ανήκουν στο παρελθόν και με το παρελθόν δε μπορεί να προχωρήσει ο Παναθηναικός. Το παρελθόν οι κοντρες τα καπετανάτα αφορούν μειοψηφία. Το θέμα είναι κ είναι βασικό τι γινεται με την επόμενη μέρα ? Ποιοι θα την καθορίζουν ο Αλαφούζος και η παρέα του ? Προσεύχομαι ΟΧΙ .
    Οπότε τι μένει ?

    Σε αυτή τη φάση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ..Προβληματίζομαι λοιπόν και θέτω ένα ερώτημα..Αν ο Δημήτρης έκανε όλο αυτό το σούσουρο για το σούσουρο χωρίς να έχει σκοπό τελικά να πάρει την ΠΑΕ γιατι δε παίζει το θέμα αλλά έχει επιλέξει να το θάψει .. ? Μήπως τελικά η ολη ιστορία γίνεται για να φύγει ο Αλαφούζος όπως θέλει στο τέλος της χρονιάς και να μη κατηγορηθεί για ρίψασπις ? Μήπως τα έχουνε βρει τελικά οι δύο τους και απλά περιμενουμε να έρθει ένα βελούδινο διαζύγιο με Αλαφούζο ?
    Ευσεβής πόθος ? Πολυ πιθανό.. Αλλά δε μου κολλάει να είναι μούφα το όλο θέμα εφόσον πλεον παίζει τοσο χαμηλά στην επικαιρότητα .. Κάτι άλλο τρέχει εδώ πέρα.

    Θέλω να πιστευω οτι το καλοκαίρι θα αλλάξουνε τα πράμματα και δε θα χρειάζονται πλεον να αναρωτιόμαστε για το παρελθον τους τσάτσους του ενός και του άλλου..
    Όλα τα άλλα κουράσανε πολύ όμως και αφορούν λίγους. .Και δεν αξίζει αυτό στο Παναθηναικό να ασχολούμαστε όσοι λίγοι μείναμε να ασχολούμαστε.Επιτέλους να αναλάβει ο Δημητρης και να φέρει το ποδόσφαιρο ψηλά. Μόνο τότε θα ξαναζεσταθούν τα εκατομμύρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ''ΛΙΓΟΥΣ'' ΟΠΑΔΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΥΤΕ 10.000 ΚΟΣΜΟ!!!
    ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ! ΟΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 50ΑΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ?
    ΝΑ ΠΩ 5.000? ΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ 15.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΕΓΩ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ 15.000 ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΙ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ....
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΗΠΕΔΟ...
    ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ 40.000 ΘΕΣΕΙΣ?
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ?
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
    ΑΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!
    ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ....


    ΥΓ Η ΕΚΤΟΣΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. prasinotomaros28/1/14 10:29 π.μ.

    ΔΕΝ ειναι κακο, απλα δεν παρουσιαζει κατι νεο. Δλδ γνωστα ολα αυτα, γνωστο και οτι 9170 στηριζουν ενεργα.Το ζητουμενο ειναι πως το 1.170.000 παναθηναικοι (που ειναι περισσοτεροι σε διαβεβαιω) θα «triggaristoun» θα ενεργοποιηθουν, ωστε εμμεσα η αμεσα να προσφερουν 5 η 10 ευρω. ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ..


    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ. Οταν λυθει αυτη η εξισωση τοτε θα αλλαξουν πολλα. Αλλα για να λυθει, αυτος που την βαζει πρεπει να σκεφτει απο την μερια της «τσεπης».. Δλδ γιατι μεχρι τωρα εχουν βαλει μονο 9170 απο τους 1.170.000???? οι αλλοι 1.158.830 δεν εχουν (δεν λεω 50 ευρω) ουτε ενα10ευρω τον χρονο περισσεμα???? δλδ ενα ευρω τον μηνα??? 3 λεπτα την ημερα???? νομιζω οτι εχουν, το θεμα λοιπον ειναι ο τροπος και το οραμα (οχι το παραγκα και οραμα!!!)..


    φετος η εκτιμηση μου ειναι οτι ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΡΩΠΗ και φτανοντας τελικο κυπελλου οι εγγραφες θα διπλασιαστουν ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.. ΑΡΑ δεν θα ειναι οικονομικο το θεμα, αλλα προφανως το οραμα που λεγαμε (οτι βλεπουν κατι να τους δινει ελπιδα)..Γενικα ο παναθηναικος οπαδος ειναι ταλαιπωρημενος, εχει περασει πολλα , δεν ηταν ποτε προβατο και μαζα και καλο θα ειναι αυτες οι παραμετροι να ειναι οδηγος σε οποιον θελει να δει τους υπολοιπους 1.158.830 να τσονταρουν απο 2-3 ευρωπουλα ο καθεις.


    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ..ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ..ΑΝ ας πουμε η εγγραφη-συνδρομη ηταν 500 ευρω, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ..


    Τωρα ειναι ξεκαθαρο οτι δεν θελουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηλιουπολη ΣυνδεσμοςΠαο28/1/14 10:39 π.μ.

    O πρασινα μπερε ήταν ο ανθρωπος που στα 90ς,μέσα από τις σελιδες του περιοδικού Σχιζοφρένεια έμαθε πολλούς βαζελους να λένε ότι ειναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρες, δεν διαφωνούμε με αυτά που λες αλλά η παραδοχή σου ότι και 10 cents να ζητούσε ο Σύλλογος από τον κόσμο δεν θα ξεπερνούσαν κατά πολύ τους 10.000 παρά κάτι δείχνει ότι δεν έχουμε κόσμο που να στήριζει το έμβλημα αλλά μόνο τις επιτυχίες αυτού. Και αυτό δεν τους κάνει σωστούς Παναθηναϊκούς. Όσο απόλυτο κι αν ακούγεται αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχεις άδικο. Αλλά όπως έχει αποδείξει το πρόσφατο παρελθόν αν βρεθεί ένας και ρίξει φράγκα στην ΠΑΕ, φέρει παικταράδες και κάνει γήπεδο καινούργιο τότε αυτό θα είναι γεμάτο για αρκετό καιρό. Στις επιτυχίες καλοί είμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σχόλιο αναγνώστη στην σελίδα μας στο Facebook. Αξίζει να το βάλω εδώ για να υπάρχει:

    "ΔΕΝ ειναι κακο, απλα δεν παρουσιαζει κατι νεο. Δλδ γνωστα ολα αυτα, γνωστο και οτι 9170 στηριζουν ενεργα.Το ζητουμενο ειναι πως το 1.170.000 παναθηναικοι (που ειναι περισσοτεροι σε διαβεβαιω) θα «triggaristoun» θα ενεργοποιηθουν, ωστε εμμεσα η αμεσα να προσφερουν 5 η 10 ευρω. ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ..ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ. Οταν λυθει αυτη η εξισωση τοτε θα αλλαξουν πολλα. Αλλα για να λυθει, αυτος που την βαζει πρεπει να σκεφτει απο την μερια της «τσεπης».. Δλδ γιατι μεχρι τωρα εχουν βαλει μονο 9170 απο τους 1.170.000???? οι αλλοι 1.158.830 δεν εχουν (δεν λεω 50 ευρω) ουτε ενα10ευρω τον χρονο περισσεμα???? δλδ ενα ευρω τον μηνα??? 3 λεπτα την ημερα???? νομιζω οτι εχουν, το θεμα λοιπον ειναι ο τροπος και το οραμα (οχι το παραγκα και οραμα!!!).. φετος η εκτιμηση μου ειναι οτι ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΡΩΠΗ και φτανοντας τελικο κυπελλου οι εγγραφες θα διπλασιαστουν ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.. ΑΡΑ δεν θα ειναι οικονομικο το θεμα, αλλα προφανως το οραμα που λεγαμε (οτι βλεπουν κατι να τους δινει ελπιδα)..Γενικα ο παναθηναικος οπαδος ειναι ταλαιπωρημενος, εχει περασει πολλα , δεν ηταν ποτε προβατο και μαζα και καλο θα ειναι αυτες οι παραμετροι να ειναι οδηγος σε οποιον θελει να δει τους υπολοιπους 1.158.830 να τσονταρουν απο 2-3 ευρωπουλα ο καθεις. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ..ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ..ΑΝ ας πουμε η εγγραφη-συνδρομη ηταν 500 ευρω, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ..Τωρα ειναι ξεκαθαρο οτι δεν θελουν.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θλιψη μου προκαλουν τα σχολια ορισμενων, ιδιως στο leoforos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν εβαζε ο καθενας μας απο 10 με 20 ευρω θα ειχαμε και γηπεδο και ομαδα οπως ημασταν καποτε,οι παλιοι γνωριζουν.ειμαστε πανω απο 2.000.000 οπαδοι να ξερετε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου