Τέζα η Άεκ στην Κυψέλη! Μεγάλη νίκη της ομάδας μας!


Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα μας και τι νίκη σήμερα! Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που κράτησε σχεδόν 3 ώρες, πήραμε 2 πόντους σήμερα από την 5η Άεκ και φτάσαμε στους 9 βαθμούς βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την παραμονή μας. Τίγκα σήμερα η Κυψέλη με τον κόσμο μας να δημιουργεί Παναθηναϊκή ατμόσφαιρα. Όλοι δίπλα στο τμήμα και θα σωθούμε στο τέλος!

Με καλύτερους παίκτες τους Καρυπίδη και Γκάλιτς πήραμε με 3-2 την νίκη, αν και η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να πάρουμε και καθαρή την νίκη αφού στο τέταρτο σετ γυρίσαμε το σκορ και είχαμε την ευκαιρία να το πάρουμε, αλλά το λάθος του Μπέλου στο σερβις ήταν καθοριστικό.

Το ευχάριστο είναι πως η ομάδα πλέον έχει ψυχολογία και βγάζει στο τερέν ένα πολύ καλό πρόσωπο και ασπροπρόσωπους όσους λέγανε πως το φετινό ρόστερ είναι καλύτερο από το περυσινό. Πλέον δεν κάνουμε ηλίθια λάθη, δεν παθαίνουμε κρίσεις πανικού μόλις είμαστε κοντά στην νίκη ενός σετ και δεν έχουμε κενά διαστήματα. Τα ακριβώς ανάποδα έχουμε από τις αρχές του 2014 και αυτά φέρνουν τις νίκες.

Για τον κόσμο τα κλασσικά... απλά Θύρα 13! Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς κάτι. Τα είπαν παίκτες και προπονητής της Άεκ που έδωσαν συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

Επόμενο ματς, πάλι στην Κυψέλη, με τον Πάοκ σε 2 εβδομάδες. Πάμε για την νίκη!

Σχόλια

  1. Ετσι πως πηγε το ματς μενει μια πικρα (μικρη φυσικα) γιατι μπορουσαμε το 3ποντο. Παρολα αυτα η νικη εστω και για 2 ειναι παρα πολυ σημαντικη. Με τη φορα που πηραμε πιστευω θα μεινουμε. Μακαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρε τμηματάκι λατρεμένο θα μείνουμε και φέτος στην κατηγορία .

    Κυψέλη σημαίνει Παναθηναϊκός γαμώ τα φιλαδέλφεια και τον δικεφαλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παμε ρε ομαδα....μαχητική ψυχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου