Φως στο τούνελ


Είχα αναφέρει σε ένα προηγούμενο post ότι τα δύο ματς με Παναχαΐκή και Παμβοχαικό θα κρίνουν κατά πόσο μπορούμε να ελπίζουμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Όπως αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η ψυχολογία στο βόλεϊ γενικότερα, η ομάδα ξεκίνησε το 2014 με δύο "καθαρές" νίκες και πλέον βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον


Σίγουρα ο Καλμαζίδης δεν είναι κάνας μάγος, άλλωστε και ο ίδιος το δήλωσε σήμερα μετά το ματς στο Βραχάτι. Φαίνεται όμως ότι στην διακοπή για τις γιορτές η ομάδα  δούλεψε πάνω στις αδυναμίες της από την στιγμή μάλιστα που λόγω της υπόθεσης του Ντονά δεν υπάρχει δικαίωμα μετεγγραφών.

Ακόμα και οι δύο ξένοι ο Μούρ και ο Αμορόζο δείχνουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο όπως και η έλευση ενός έμπειρου παίκτη όπως είναι ο Γκάλιτς που βοηθάει σαφώς περισσότερο από ότι ο Πενόλιο. Βέβαια μεγάλο ρόλο παίζουν και οι "παλιές" καραβάνες όπως οι Μπέλος, Καρυπίδης και Στιβαχτής που αποδίδουν επιτέλους αυτό που ξέρουν.

Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός με αυτές τις δύο νίκες τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Είναι όμως μεγάλη ευκαιρία στο ματς με την ΑΕΚ στην Κυψέλη να συνεχίσουμε το σερί και να μπούμε δυνατά στο "κόλπο" της παραμονής

Υ.Γ. Μεγαλύτερη απόδειξη για την θετική αύρα που έχει η ομάδα είναι η ανατροπή που κάνει στο 23-19 στο τρίτο σετ και καταφέρνει να το πάρει κιόλας. Θύμισε παλιές καλές εποχές ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία των οπαδών μας από τις γύρω περιοχές.

Υ.Γ.1 Επιτέλους "σπάσαμε" και το ρόδι απέναντι στον Παμβοχαικό αφού από το 2011 που ανέβηκε είναι μόλις η πρώτη μας η νίκη. Είναι και αυτό μία ένδειξη για το που έφτασε το συγκεκριμένο τμήμα.   

Σχόλια