Tι έγινε ρε παιδιά στην "Δίκη" του ΣΚΑΪ;



Κάτι πήρε το αυτί μου ότι έγινε ένας μίνι-χαμός με καταγγελίες χθες στην εκπομπή του Θωμαϊδη, αλλά δεν είδα κανένα site να έπαιξε τίποτα. Υπάρχει κάποιος λόγος; Για να ενημερωθούμε ρε παιδιά για όσους δεν είδαν την εκπομπή.

Μπορείτε να την δείτε στα παρακάτω links. Εγώ βαριέμαι να την δω. Φαντάζομαι για να μην ανέφεραν τίποτα τα αντικειμενικά ΜΜΕ θα βαφτίστηκαν οι καταγγελίες ως γραφικές και τα πράσινα ΜΜΕ θα τις θεώρησαν ασήμαντες..

http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=245280
http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=245290
http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=245291

Για πείτε μου κι εμένα να μάθω...

Σχόλια

  1. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡA17/12/13 8:11 μ.μ.

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΥΡΟΚΡΑΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάμε για το απόλυτο ξεβράκωμα.. Ακόμα μεγαλύτερο όμως των "αντικειμενικών" και "πράσινων" site που δεν αναφέρει κανένα τίποτα. Άντε μπας κ ξυπνήσουμε σαν Παναθηναϊκοί και προσέχουμε ποιους επιλέγουμε για ενημέρωση. Όποιος δεν είδε τα βίντεο να τα δει, αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος βρει κάποια αναφορά σε site , εφημερίδες κτλ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ για το χθεσινό εξευτελισμό του ΜΑΡΙΔΑΚΗ , ας το γράψει παιδιά . Από το πρωί , δεν έχει ανέβει κάτι . Πολύ λογική ο υποψήφιος επενδυτής να μην αναφέρει καν το όνομα αυτών που έχουν διαλύσει το ελλεηνικό ποδόσφαιρο . Στο μπάσκετ , όταν μιλάω για gayro γράφει και για Αγγελόπουλους πάντως ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γελάω που λέτε, χωρίς παρεξήγηση, γιατί δεν το έγραψε ο ένας, ο άλλος, το τάδε σάιτ... Μα το πρόβλημα ξεκινά από μας που αν δεν το δούμε κάπου γραμμένο, θεωρούμε πως δεν είναι είδηση. Όταν ο άλλος της νύχτας, τρελός τύπος, επιβεβαιώνει την παρανομία που έχει ποτίσει το dna όλων μας και έχει δομήσει μια χώρα μπουρδέλο, το ότι δε γίνεται αναφορά πουθενά δεν πρέπει να ανησυχεί κανέναν. Εκεί είναι η εκπομπή, εκεί και το μυαλό μας να κρίνουμε ανάλογα, χωρίς να περιμένουμε να το γράψει ο κάθε πουθενάς, που έχει τους λόγους του να μην το κάνει ή να το κάνει, για να μας δώσει έτσι το σφύριγμα ο τσέλιγκας να πιστέψουμε αυτό που είδαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε νομίζω το βλέπεις από λάθος πλευρά.. Το θέμα δεν είναι να το δούμε δημοσιοποιημένο κάπου για να για επιβεβαιώσουμε ότι είναι είδηση. Αν δεν ήταν άλλωστε, δεν θα ασχολούνταν και κανένας εδώ με αυτό.. Το θέμα είναι να το δούμε δημοσιοποιημένο, για να έρθει σε επαφή με αυτό όσος περισσότερος κόσμος γίνεται, ο οποίος δεν έχει το χρόνο/δυνατότητα να αφιερώνει την προσοχή του σε όλα όσα παίζει η τηλεόραση. Αν δεν είχες δει την εκπομπή εχθές, και δεν είχες κοιτάξει blog του Παναθηναϊκού η σχόλια κόσμου, θα μάθαινες για όσα ακούστηκαν; Όχι εσύ, ο οποιοσδήποτε. Το ότι έχουμε ένα κράτος μπουρδέλο το ξέρουν όλοι. Αντί όμως να αναδεικνύεται και να στιγματίζεται η βρωμιά όποτε βγαίνει στη φόρα (όπως έγινε εχθές), κάνουν όλοι προκλητικά τον μουγκό και το περνάνε στο ντούκου με σκοπό να μην απλωθεί πολύ το θέμα, και να πάμε ήσυχα ήσυχα παρακάτω. Και αν από τα λεγόμενα "αντικειμενικά" μέσα ενημέρωσης περιμένεις κάτι τέτοιο, το να το βλέπεις να γίνεται και από μέσα σχετικά με τον Παναθηναϊκό, είναι εξοργιστικό! Φιλικά πάντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Κάτι πήρε το αυτί μου ότι έγινε ένας μίνι-χαμός με καταγγελίες χθες στην εκπομπή του Θωμαϊδη, αλλά δεν είδα κανένα site να έπαιξε τίποτα. Υπάρχει κάποιος λόγος;"

    Όχι δεν υπάρχει κανένας λόγος αν εξαιρέσεις ότι ο Χατζηνικολάου που έχει το enikos.gr κάνει πίπες στον Μαρινάκη όπως και άλλοι σαν και αυτόν και διαφημίζουν τα παραπολιτικά από την εφημερίδα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν αντιλέγω. Να ξέρεις συνήθως ότι τα γεγονότα μεταφέρονται μεταξύ κόσμου, κάτι είδε ο ένας, κάτι άκουσε ο άλλος. Εξ άλλου φβ και τουίτερ δίνουν αυτό που δεν προσφέρουν οι εφημερίδες και σίγουρα θα μαθευτεί ό,τι δεν ακούγεται επίσημα. Το ότι δεν χρησιμοποιούμε όλη τη δυναμική αυτών των 2 είναι άλλο θέμα. Φυσικά και περνούν το θέμα στο ντούκου, λογικό είναι και αναμενόμενο, αφού όλοι πλέον ξέρουμε τί ρόλο βαρά ο καθένας, κάτι που δεν το μάθαμε από κανένα δελτίο ειδήσεων ούτε εφημερίδα. Μέσα που πρόσκεινται στον παναθηναϊκό από την άλλη, δεν υπάρχουν. Ο Σύλλογος έχει παθογένεια στον τομέα, εφημερίδες-ραδιο-σάιτ, και μην περιμένουμε από κανέναν να κάνει θέμα κάτι υπέρ της ομάδας και κατά του κατεστημένου που την πολεμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιωργος18/12/13 1:27 π.μ.

    ο βαγγελας εδειξε αλλη μια φορα πρεσσ ποσο ΠΟΛΥ ελενχει το συστημα.. Το γκαζζεττα το αντικειμενικο την δηλωση του κωνσταντινιδη την εβγαλε αμεσως για τον βαγγελα μουγκα.. ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΛΕΝΧΕΙ ΤΑ ΣΑΙΤ.. δυστηχως αντι να ειναι φυλακη χρηματοδοτει τους παντες δημοσιογραφους και απο ''αντικειμενικα σαιτ''...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mallon den tha to pernei na anaferei to marinakh gia ayto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ Κακετση....
    ΜΠΡΆΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΑΤΣΟΣΑΙΤ ΜΑΣ...ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΒΑΒΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

    ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ Κ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ ΤΟΥ Κ,,,ΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Dose pono, megle stiv kaketsi o anthropos eipe me dio logia pios einai o marinakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. fantazomai an bei 8a allaksei stasi... pros to paron mono gia kamia anakoinwsi tou ependita gia na pei poso ton 8livei i "laspi" pou rixnoun sti dinamo peiraiws

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου