Tρίμπαλο...γιατί θέλουμε το Κύπελλο!

Δώνης, Κλωναρίδης και Καρέλης τα γκολ


Σε τέτοια ματς είναι που η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο είτε είναι θετική είτε είναι αρνητική. Το μόνο που μετράει είναι το τελικό σκορ και αν αυτό σε οδηγεί στην πρόκριση. Το 3-0 λοιπόν μας περνάει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, γιατί...μπάλα είναι) στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό μας στόχο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS TOY ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑ


Oπότε αφού ο σημερινός στόχος ,που ήταν να μην έχουμε ακόμη ένα ματς σε κάνα μήνα στο άγχος, επετεύχθη τότε και η κουβέντα τελειώνει εδώ.

Ο κόσμος ,όπως αναμενόταν, ήταν λίγος. Δυστυχώς. Ευτυχώς όμως η κερκίδα είχε συνέχεια φωνή. Δεν έγινε καμία τρομερή κερκίδα, αλλά τουλάχιστον ήταν αρκετά ανώτερη από άλλες μας κερκίδες στην μπάλα. Πρέπει κυρίως να ψαχνόμαστε για την φωνή και μετά για όλα τα υπόλοιπα.

Οπαδός=Φωνή. Μην το ξεχάσουμε.

Επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ με την Καλλονή. Όλοι παρόντες για να σπρώξουμε την ομάδα στο διπλό.

Σχόλια

  1. Φοβερό το γκολ του Καρέλη. Και γενικα θετικο που παίξανε αρκετά παιδιά από τους νέους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομάδα στρώνει σιγά – σιγά. Σήμερα έβαλε τρία με παθητικό μηδέν. Θα μπορούσε με λίγη τύχη να βάλει και πέντε , αλλά και τα τρία καλά είναι.

    Σήμερα μπορούμε να φωνάξουμε το σύνθημα τόπο στα νιάτα. Με ελάχιστους βασικούς (Σίφο , Λαγό , Ζέκα ) , ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι διαθέτει πολύ καλή ποιότητα και στα νιάτα του.

    Παρακολούθησα το ματς από την θύρα 9. Φοβερό το τρίτο γκολ του Καρέλλη. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι εξαιρετικός , διαθέτει δυνατό σωματότυπο , με χαμηλό κέντρο βάρους λόγω ότι είναι κοντός.

    Δημιούργησε και το δεύτερο γκολ με έτοιμη πάσα στον Κλωναρίδη. Γενικά όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική , με πολλά τρεξίματα και πολλά κλεψίματα της μπάλας.


    Ο Ντίνας είναι φοβερός μπαλαδόρος , αλλά κάνει κατάχρηση της ντρίμπλας. Μοιάζει με τον Καρέλλη , αλλά πρέπει να γίνει περισσότερο ομαδικός και αποτελεσματικός.

    Ο Δώνης ήταν πολύ καλός , έβαλε με προβολή το πρώτο γκολ. Ο Κλωναρίδης , είναι ταχύτατος , κάνει πολλά κλεψίματα της μπάλας , αλλά έχει τα ίδια μειονεκτήματα με τον Ντίνα. Πρέπει να δουλέψει περισσότερο , ώστε να βελτιωθεί.

    Για την οπισθοφυλακή , δεν έχω να γράψω τίποτα. Ο Σίφο είναι μακράν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που είχαμε στην ομάδα τα τελευταία χρόνια , δίδει σιγουριά στην άμυνα με την προσωπικότητά του και τις σωστές τοποθετήσεις. Ο Κουτρουμπής είναι επίσης ένας καλός αμυντικός που χρόνο με το χρόνο θα βελτιώνεται. Ο Σπυρόπουλος είναι επίσης ένας καλός αμυντικός , που κάνει πολλές προωθήσεις και ίσως αξίζει να πάρει θέση βασικού. Πάντως σε αυτή τη θέση έχουμε 3 ισάξιους παίκτες , τους Μαρινάκη , Τριανταφυλλόπουλο και Σπυρόπουλο.

    Στην αριστερή πλευρά ήταν ο Χουχούμης. Με βάση την απόδοσή του , την αντίληψή του και τις δυνάμεις του , κρίνω ότι είναι λίγος για τον Παναθηναϊκό. Είχα γράψει και για τον Ρισβάνη , ότι ήταν άπειρος αμυντικός , όμως στην πορεία διαψεύστηκα. Μακάρι να είναι έτσι και στην περίπτωση του Χουχούμη , αλλά ο Νάνο είναι , κατά την ταπεινή μου γνώμη , μακράν καλύτερος.

    Για τους Λαγό και Ζέκα δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα. Είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία σε μια ομάδα. Οργανώνουν και διευθύνουν το παιγνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

    Άφησα τελευταίο τον Καρέλλη. Μου φαίνεται ότι η φυγή του Φιγκερόα , εάν ο συγκεκριμένος παίκτης δουλέψει , δεν θα φανεί καθόλου. Θα κάνουν εξαιρετικό δίδυμο με τον Μπεργκ και θα κεντάνε τα αντίπαλα δίχτυα. Μοιάζει με τον Σαλπιγγίδη , είναι όμως πολύ δυνατότερος. Αν βελτιώσει λίγο και την αλτικότητά
    του θα είναι σχεδόν τέλειος.

    Προσωπικά δεν θέλω καμία νέα μεταγραφή. Έχουμε πολύ αξιόλογο υλικό και επιπλέον η φιλοσοφία της διοίκησης για προώθηση παιδιών από τις Ακαδημίες στη βασική ομάδα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Σε λίγο χρόνο από τούδε , ο Αλαφούζος , -παρά τις οικονομικές δυσκολίες- , θα φτιάξει ομάδα που θα πετάει , χωρίς μεταγραφές αεροδρομίου , αλλά με παιδιά από τα σπλάγχνα του Παναθηναϊκού.

    Επίσης , ο κόσμος δε ήταν πολύς , αλλά δεν ήταν και λίγος , περίπου 5000 θεατές. Το σημαντικό της όλης υπόθεσης , ήταν ότι η Θύρα 13 φώναξε να γίνει νέο γήπεδο στη Λεωφόρο.

    Ευτυχώς , ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο , το ΟΑΚΑ , που για χρόνια στερεί πρωταθλήματα από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ , και βολεύει τον ΟΣΦΠ , πρέπει από την διοίκηση του Παναθηναϊκού , η σκέψη για υποτιθέμενη επιστροφή , να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

    Για μένα η Λεωφόρος , η Παναθηναϊκή Συμμαχία και το Απήλιον είναι οι τρείς βάσεις που θα στηριχθεί η διοίκηση για να φέρει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου