Nα το έχετε τελειώσει μέχρι τέλος του χρόνου!


Εκτός από την κατάληξη της υπόθεσης της αγοράς ή όχι του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ από την Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μεγάλη σημασία έχει και το χρονικό σημείο της κατάληξης. Ορθώς ο Δημήτρης έχει δηλώσει πως μέχρι το τέλος του 2013 θα έχει παρθεί η οριστική του απόφαση. Και αυτό είναι το ζητούμενο. Να έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση και να έχει ανακοινωθεί αν εν τέλει θα πάρει την ΠΑΕ ή όχι.



Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πριν την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αν η ΠΑΕ θα πλουτίσει ξανά και θα υπάρχουν ζεστά εκατομμύρια για να δυναμώσει το ρόστερ της ομάδας. Αν από την άλλη, οι συζητήσεις τραβήξουν πέραν του Δεκέμβρη τότε αυτό θα κάνει διπλό κακό στην ομάδα, στην περίπτωση που η ΠΑΕ δεν αλλάξει χέρια.

Μέχρι στιγμής Γιαννακόπουλος και Αλαφούζος κρατάνε σωστή στάση και σέβονται τον Σύλλογο και τον κόσμο του, αφού δεν βγαίνουν προς τα έξω πληροφορίες και κουτσομπολιά, παρά μόνο τα τυπικά και απαραίτητα για να έχει μια ιδέα ο κόσμος προς τα που οδεύουμε.

Σήμερα υπογράφτηκε η ρήτρα εμπιστευτικότητας και την Πέμπτη το πρωί ο Γιαννακόπουλος θα έχει στα χέρια του την πλήρη εικόνα των οικονομικών της ΠΑΕ.

Ελπίζω λοιπόν -εκτός από το να έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη του '13- να κρατήσουν σωστή στάση και οι 2 τους ανεξαρτήτως της κατάληξης. Γιατί αν πχ δεν πάρει την ΠΑΕ ο Δημήτρης λόγω μεγάλων οικονομικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ που δεν θα βρίσκει σύμφωνο τον ξένο συμπαίκτη του να τις χρηματοδοτήσει, τότε δεν θα ήθελα να δω έναν νέο πόλεμο προς τον Αλαφούζο και νέο κύκλο εσωστρέφειας προς Τζίγγερ (όχι πως θα τον αναφέρει) και πολυμετοχικούς, όπως και δεν θα ήθελα να δω από την μεριά του Αλαφούζου παρόμοια κατινίστικη στάση. Θα είχε νόημα να πέσει κρα σε αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη μόνο αν θα έδινε ο ίδιος και την λύση. Αλλιώς δεν θα προσέφερε τίποτα στην ομάδα.

Για αυτό μακάρι να τελειώνουμε μέσα στις επόμενες 14 μέρες.


ΥΣ: Έχω την αίσθηση ότι θα κλείσει θετικά η υπόθεση. Μακάρι να μην διαψευστώ.

Σχόλια

  1. Προκειμένου να τελειώσει θετικά η υπόθεση, καλύτερα θα είναι να πάρει όσο χρόνο χρειάζεται. Ούτε να τραβήξει μέχρι το Πάσχα ούτε να τελειώσει σε μια εβδομάδα. Θεωρώ ότι αν υπάρξει σύντομα εξέλιξη, θα είναι για να ανακοινωθεί αρνητικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα μου εξηγεί κάποιος κάτι ; Από την στιγμή που το deal δεν είναι 100% δεμένο γιατί στήθηκε όλο αυτό το επικοινωνιακό σόου ΠΡΙΝ το ραντεβού των δυο αφεντικών ποδοσφαίρου και μπάσκετ ; Γιατί μιλάγανε για Κινέζους και μύρια από την στιγμή που ο δημήτρης δεν είχε καν τα οικονομικά στοιχεία ώστε να ξέρει αν θα μπει στο ποδόσφαιρο ( πώς γίνεται αυτό ενώ είναι μέτοχος στην παε , άλλο ερώτημα αυτό ... ) . Δηλαδή οι συναντήσεις και οι ρήτρες δεν μπορούσαν να γίνουν πίσω από τις κάμερες ; Και αν χαλάσει το deal επιστρέφουμε σε νέα κύκλο μιζέριας με τους μεν να κράξουν τον τζαμπατζή αλαφούζου και τους δε τον γιαννακόπουλο με τις φρούδες ελπίδες . This is life in Panathinaikos Που έλεγε και κάποιος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω παλι ειμαι απαισιοδοξος...μακαρι να διαψευστω.αλλα εχουν δει τοσα πια τα ματια μας σε αυτη την ομαδα που πλεον φοβασαι να ελπισεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ17/12/13 8:51 μ.μ.

    TO ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ...Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου