Kάνεις δουλειά και φαίνεται. Μπράβο!

Μέχρι στιγμής το πάει καλά...

Όλοι λένε πως με το υπόλοιπο team δουλεύετε και έχετε μια μεθοδικότητα. Δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω λοιπόν όταν βλέπω πράγματα στο γήπεδο που δεν έχω ξαναδεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και ο μεγαλύτερος εχθρός της φετινής ομάδας βλέπει πως κάτι διαφορετικό γίνεται πλέον στο τμήμα. Προφανώς δεν βλέπουμε το τέλειο ποδόσφαιρο γιατί δεν έχουμε τους παίκτες Α κλάσης, ούτε και παίζουμε σωστά 90' σε κάθε ματς γιατί η εμπειρία δεν ξεχειλίζει. Αλλά φαίνεται με σωστή διαχείρηση η ομάδα θα ανεβαίνει όλο και περισσότερο και αν συνεχιστούν οι καλές επιλογές στις μεταγραφές και πετύχει ακόμη περισσότερο το μείγμα έμπειρων και νέων τότε θα μπορούμε να απαιτούμε περισσότερα πράγματα.


Η ομάδα ανεξαρτήτως αν έχει γκελάρει βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός. Σε κάθε ματς είναι όλο και καλύτερη.

Αν προσθέσω και τα κουτσομπολιά από τις προπονήσεις που δεν υπάρχουν φέτος, τότε δικαιούται ένα ΜΠΡΑΒΟ ο Γ.Αναστασίου.


ΥΣ: Τα ίδια θα ισχύουν αν η ομάδα το Σάββατο με τον Ατρόμητο χάσει. Γίνεται μια προσπάθεια και φαίνεται πως είναι σοβαρή. Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία και όταν έχεις να αντιμετωπήσεις εχθρικές διαιτησίες και οικονομικά προβλήματα, τότε είναι δεδομένο πως θα φας και τα μούτρα σου στην πορεία.

ΥΣ2: Στην ουσία η ομάδα έχει κάνει άσχημες εμφανίσεις και έχει γκελάρει μόνο στα ματς με Πανιώνιο και Πλατανιά.

Σχόλια

  1. Μπράβο Τάσο για το κείμενό σου. Άψογος και σωστός στις κρίσεις σου για την ομάδα , τους παίκτες ,τον ΟΣΦΠ και την κατάσταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Αναστασίου , που είναι Έλληνας προπονητής. Χωρίς να θέλω να θίξω τους ξένους προπονητές , ο Γιάννης Αναστασίου , χάρις την δουλειά που κάνει στο Απήλιον και την αυστηρότητα που δείχνει στους παίκτες , κάνει τον Παναθηναϊκό ομάδα , με την έννοια αυτού του όρου.

    Στο τελευταίο βοηθά και η συσπείρωση του κόσμου , η συναίσθηση των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων , αλλά και η αλλαγή φιλοσοφίας με την προώθηση ανερχόμενων παικτών από τις ομάδες των Ακαδημιών.

    Η αλλαγή φιλοσοφίας , με την υποστήριξη παικτών από τις ακαδημίες των ομάδων ήταν μια σύνηθες πρακτική στο εξωτερικό.

    Πρώτα , στις χώρες του λεγόμενου ανατολικού μπλογκ , την δεκαετία του 80 , με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τον Ερυθρό Αστέρα , που μάζευε όλη την πιτσιρικαρία της πρώην Γιουγκοσλαβίας και την δεκαετία του 90 , τον Αγιαξ , που πήρε ένα Τσάμπιονς Λίγκ.

    Αυτή την φιλοσοφία ανάδειξης ταλέντων που γίνεται στην Ολλανδία από τον Αγιαξ , ο Αναστασίου προσπαθεί να εδραιώσει στον Παναθηναϊκό. Νέοι παίκτες από τα τσικό , που έχουν το ταλέντο και την θέληση να διακριθούν , σχεδόν αμέσως προωθούνται στον κορμό της βασικής ομάδας.

    Δεν γίνονται μεταγραφές αεροδρομίου , που ναι μεν είναι καλές , από την άλλη έχουν υψηλό κόστος. Επίσης είναι αμφίβολη η αποδοτικότητά τους. Όντως , κάποιοι μπορούν να πιάσουν και να αφήσουν εποχή , όμως , το σύνηθες είναι οι περισσότεροι να αποδειχθούν παλτά και να μην προσφέρουν τα αναμενόμενα.

    Προσωπικά , θεωρώ ότι το φετινό πλάνο , δηλαδή , ο συνδυασμός νέων ταλαντούχων παικτών από τις Ακαδημίες με κάποιους αξιόλογους ξένους παίκτες , μπορεί να μας οδηγήσει στην 3η θέση της Σούπερ Λίγκας. Ίσως , με κάποια δόση τύχης και παιξίματος 50-50 από την διαιτησία , μπορεί να κατακτήσουμε και την 2η θέση.

    Για μένα , ας ευχηθούμε όλα να κυλήσουν κατ’ ευχή , να μην έχουμε τραυματισμούς ή άλλα δυσάρεστα περιστατικά εντός ομάδας και όλοι τους να διατηρήσουν την ταπεινότητα και την σύμπνοια που έχουν.

    Τέλος , δεν ξέρω αν η αλλαγή διοίκησης ωφελήσει την ομάδα ως προς τις λογικές που έχουν ήδη μπει (ταπεινότητα, σύμπνοια , τυφλή υπακοή στον προπονητή) και στο πλάνο που ήδη εφαρμόζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σε κάτι κατά παραγγελία "δημοσιογράφους" που βγαίνουν και λένε ότι τους φάνηκε πέναλτι!!!


    Απλά δεν μας είπαν αν δινόταν ένα τέτοιο πέναλτι (αφού κατά τη γνώμη τους ήταν πέναλτι) εις βάρος του Ολυμπιακού, αν ο διαιτητής αυτός θα ξανασφύριζε αγώνα ποδοσφαίρου (οποιασδήποτε κατηγορίας)...


    Αυτό δε μας λένε οι πουστάρες όλες. Σέντρα FM τίγκα στην αντικειμενικότητα, 1:25 το μεσημέρι, δε ξέρω ποιος το είπε, τυχαία το άκουσα. Κύρκος, Κωνσταντινέας, Δαλούκας, ένας άλλος που είχε δώσει επί Κόκκαλη πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τάσος Γ.9/12/13 7:30 μ.μ.

    Να σαι καλά Γιώργο σ´ευχαριστω πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Spiros Goumas9/12/13 8:16 μ.μ.

    Στηριξτε οσο δε παει τον προπονητη που για μενα ισως ξεπερασει και σε προσφορα δημιουργιας ομαδος τον μακαριτη Γ.Κυραστα και σιγουρα θα παιξει καλυτερο ποδοσφαιρο την πετυχημενη ομαδα του Μαρκαριαν....
    Αν σε εξι μηνες εχει δωσει τετοια δειγματα γραφης,φανταστειτε τι μπορει να κανει σε βαθος χρονων και με Γιαννακοπουλο προεδρο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tasos Papapetrou10/12/13 11:22 π.μ.

    Κάποιοι ίσως θυμάστε τι είχα γράψει σ αυτό το μπλογκ για την υπόχεση του Αναστασίου στις 23 Ιουλίου.Το στοίχημα ήταν η μη παραμοή του Βιτόλο και η μεταγραφή Καρνέζη.Ο Παναθηναικός παίζει καλύτερα από το ντέρμπυ και δω,λόγω του ανεβάζματος του Μέντες και τελευταία με την αντικατάσταση του άπειρου και ασταθούς ψυχολογικά Καπίο.Αν δοθεί και ολόκληρο ματς δεκαριού στον Ατζαγκούν που είναι ο μόος που μπορεί να παίξει το ρόλο πίσω από τα φορ στο ρόμβο,ή αποκτηθεί 10άρι τότε θα μιλάμε για 2η θέση στα πλέι οφ με αξιώσεις.Επίσης με τέτοιο Μπέργκ και Κλωναρίδηθα δούμε κι άλλες τεσσάρες σιγά σιγά.Δείτε το κείμενο γιατί ήταν καλή μαντεψιά(όχι ότι είμαι κανένας γνώστης).Panathinaikos Press: H "υπόσχεση του Αναστασίου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου