Να αποβάλουμε εντελώς την βλακεία από την κερκίδα μας

ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΘΕΣ ΝΑ ΤΙΝΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ 2-3 ΒΛΑΚΕΣ;



Ήλπιζα πως χθες όλοι όσοι θα ήταν μέσα θα ήξεραν πως θα έπρεπε να συμπεριφερθούν και δεν θα σε ηλίθιες πράξεις. Προφανώς ο ηλίθιος ήμουν εγώ, αφού είναι σχεδόν αδύνατον να μην βρεθούν 2 βλάκες να κάνουν την μαλακία τους. Και είναι κρίμα γιατί χθες δημιουργήθηκε φανταστική ατμόσφαιρα και κάποια σημεία το κλειστό απλά απογειώθηκε!

Αν και πλέον τα πράγματα έχουν ορθώς ηρεμήσει επιτέλους, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να υπερτονίζουμε τις μαλακίες σαν τις χθεσινές. Δεν πρέπει να περνάμε στο ντούκου τα στιλό που εκτοξεύονται και τους δυναμίτες που σκάνε γιατί αν τα προσπερνάμε τότε σίγουρα θα πρέπει να ψάξουμε μέσα μας τι φταίει, γιατί θα έχουμε γίνει και μεις παράλογοι.


Θα σας κάνω πολύ απλές ερωτήσεις και μακάρι ένας από αυτούς που τα κάνανε χθες αυτά να διαβάζει αυτό το κείμενο.

Όταν πετάς στιλό στους παίκτες του γαύρου τι προσπαθείς να πετύχεις; Να τραυματίσεις έναν παίκτη τους; Και τι θα καταφέρεις; Να βγάλει knock out έναν; Και; Θα είσαι υπερήφανος μετά σαν Παναθηναϊκός ή νιώθεις πως έτσι θα έχεις βοηθήσει την ομάδα σου;

Όταν πετάς δυναμιτάκι στον πάγκο του γαύρου προσπαθεί να περάσει μήνυμα ότι τι; Το γήπεδο είναι ζούγκλα; Ότι θα σας κάψουμε ζωντανούς; Ότι θα μας φοβάστε; Δεν θες να τους γαμήσεις στα ίσια μέσα στο γήπεδο; Προσπερνώντας ότι πλέον στο επίπεδο που βρίσκονται και οι δικοί μας παίκτες και οι δικοί τους, δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, δεν μπορώ να αποδεχτώ πως πρέπει να τρομοκρατήσουμε για να πάρουμε ένας ματς. Δεν μας τιμάει καθόλου ούτε σαν ομάδα, ούτε -κυρίως- σαν κόσμο.

Όταν ξεκινάς να πετάς πάλι δυναμιτάκια κι ενώ το ματς οδεύει προς μια μεγαλειώδη νίκη, τι καταφέρνεις; Να υποστηρίξεις την ομάδα σου ή να την γαμήσεις; Αν οι διαιτητές σταματούσαν εκεί το ματς, πως θα ένιωθες; Δικαιωμένος που πέταξες το δυναμιτάκι στους γαύρους;

Όταν έχεις το στιλό στο χέρι και αρχίζεις να εκτοξεύεις προς...όπου πάει νομίζω πως ξεπερνάς κάθε όριο λογικής. Δύο φορές χθες στο τέλος του ματς φύγαν φωτοβολίδες προς τον κόσμο μας. Να φυλάνε τα νώτα τους οι Παναθηναϊκοί μην τους κάψουν... Παναθηναϊκοί μέσα στο ΟΑΚΑ!! Στο έλεος του παραλόγου δηλαδή...


Και μην μπείτε στην διαδικασία να τα δικαιολογήσετε τα παραπάνω λέγοντας πως οι γαύροι κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Δε νομίζω πως ποτέ ήταν στόχος μας σαν κόσμος να φτάσουμε στην ηλιθιότητα τους γαύρους. Αν κάποιοι έχουν τέτοιους στόχους ή μπαίνουν στην διαδικασία "να κάνουμε χειρότερα για να μάθουν" τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποχωρήσετε σιγά-σιγά μόνοι σας από το γήπεδο. Δεν είναι αυτά τα ήθη και τα ιδανικά ενός Παναθηναϊκού και ποτέ -όσα χρόνια πάω τουλάχιστον γήπεδο- δεν συμπεριφερόταν έτσι ένας Παναθηναϊκός.

Αν πάλι τιμωρηθούμε έστω και για αυτά τα λίγα που έγιναν χθες (συγκριτικά με αυτά που γινόντουσαν παλιά), τότε θέλω να ξέρω πως θα νιώθουν οι υπαίτιοι. Αν αξίζει η καύλα της στιγμής να γαμήσει όλο τον υπόλοιπο κόσμο και την ίδια την ομάδα.

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. 


ΥΣ: Καλώς η ομάδα του γαύρου αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με το που έσκασε το δυναμιτάκι. Το ίδιο να γίνεται και στο Σεφ. Με το πρώτο πράγμα που θα σκάει. Να γίνουμε άνθρωποι και να μην προσπαθούμε να τραυματίσουμε τον αντίπαλο παίκτη. Τα ματς να γίνονται με βάση το ποιος είναι καλύτερος και όχι με την ομάδα που θα έχει τους πιο κάφρους από πίσω της.

Αν νιώθετε πως αυτά που λέω είναι παράλογα, τότε πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Ίσως εγώ να είμαι ο παράλογος και ο κάφρος...

Σχόλια