Προς τυχόν άμεσα (ή έμμεσα) ενδιαφερόμενους: ΔΕΝ μας έλειψε καθόλου το ΟΑΚΑ!

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

Ότι η ομάδα έπαιξε μπαλάρα και ο κόσμος έκανε πάρτι στην κερκίδα δεν σημαίνει πως γουστάραμε που βρεθήκαμε σε αυτό το γήπεδο. Το αντίθετο μάλιστα. Ελπίζω όσες φορές χρειαστεί να ξαναπατήσω σε αυτό το ΣΤΑΔΙΟ (και όχι ποδοσφαιρικό γήπεδο) να είναι μόνο σαν φιλοξενούμενος ή σε κάνα τελικό.

Ο Παναθηναϊκός δεν αξίζει να έχει αυτό το στάδιο σαν έδρα του και αν εν τέλει οδηγηθούμε εκεί θα είναι τραγικό και ιστορικό λάθος.

Παναθηναϊκές γενιές δε γενιούνται μόνο από τις αγωνιστικές επιτυχίες. Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να φύγει από τις ρίζες του!

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΑΚΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Σχόλια

  1. Και που αξίζει να παιζει η ομάδα αδερφέ? Δυστυχώς η Λεωφορος μας είναι προιστιρικό και μικρό γήπεδο και κάνει μόνο για μουσειο και για ακαδημιες. Μετά τις γωνίες και τα πέταλα της Λεωφορου η 1 μου φάνηκε σαν να καθόμουν στην 9...Μην ρίχνετε την ομάδα για τις καβλες σας ή αλλούς λόγους. Εκτός Ευρώπης και σε τέτοιο γήπεδο η ομάδα μικραίνει ραγδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ειναι δυνατον να ακους οτι ο Παναθηναικος μικραινει στη Λεωφορο!!!!


    Ο Παναθηναικος πρεπει να φτιαξει ενα νεο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ!!


    Οποιος θελει για εδρα το ΟΑΚΑ ας παει σε καμια εκκλησια την Κυριακη, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!!


    Μεχρι να φτιαξουμε νεο γηπεδο,η Λεωφορος πρεπει να ειναι το σπιτι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με το κείμενο, να πηγαίνουμε εκεί για τελικούς κυπέλλου και ως φιλοξενούμενοι, όμως θα αναγκαστούμε να πηγαίνουμε και για champions league. Η Λεωφόρος όσο και να φτιαχτεί, μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες Ουέφα αλλά δύσκολα για τσου λου.

    Διευκρινίζω ότι το ΟΑΚΑ ΓΕΜΑΤΟ το θεωρώ καλή έδρα. Μόνο γεμάτο όμως!! Αλλά ακόμα και για CH. L. τις μπαρτσελόνες, τις άρσεναλ και ένα σωρό ακόμα, στη Λεωφόρο προσκυνούσαν, όχι στο ΟΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σου απαντούσα όπως έχεις μάθει να σκέφτεσαι, αλλά νηστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λεωφόρος και ξερό ψωμί! Όσοι πήγαν χθες , πάγωσαν από το κρύο και τον άνεμο.



    Ακόμα και η στέγη του Καλατράβα δεν καλύπτει όλες τις θέσεις του γηπέδου και δεν προστατεύει από τα καιρικά φαινόμενα.

    Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 2.5 φορές παραπάνω από την ιδεατή των 30,000 θέσεων.

    Η Λεωφόρος αν ανακαινισθεί και αναβαθμιστεί ενεργειακά γίνεται ένα σχεδόν νέο γήπεδο. Αν γίνουν και αυτά που θέλει ο Αλαφούζος , δηλαδή , οι 2 εξέδρες από 3,000 θέσεις η καθεμιά , τότε , το γήπεδο της Λεωφόρου φθάνει σε χωρητικότητα τις 21,000 θέσεις. Βέβαια υπό την προϋπόθεση , ότι ο Αλαφούζος θα παραμείνει , διαφορετικά πάπαλα , θα φάμε το ΟΑΚΑ στη μάπα για όσα χρόνια γίνει η σύμβαση με το κράτος.

    Δεν είναι το δέον ένα γήπεδο 21,000 θέσεων για τον Παναθηναϊκό , αλλά από τις υφιστάμενες λύσεις ,-ΟΑΚΑ και Βοτανικός- , κατά την άποψή μου είναι η καλύτερη.

    Τέλος , υπάρχει και η πρόταση του ΠΑΝ.ΚΙ για το νέο γήπεδο , που οφείλουμε να την ακούσουμε όλοι με προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Spiros Kalimeris9/12/13 7:44 μ.μ.

    Συγνώμη το ΟΑΚΑ δεν περιλαμβάνεται με αμέτρητες ΧΡΥΣΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ στην Παναθηναική Ιστορία?Δε χρειάζεται φανταζομαι να τις αναφερω!Το αν τη σημερον ημερα θέλουμε ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εδρα μας αυτό ειναι ένα άλλο θεμα.Καμια αντιρρηση για την ιστορια και τη δυναμη της Λεωφορου αλλα δεν μπορεί ο σύλλογος να αγωνιζεται σε ενα τοσο μικρο γηπεδο οταν θα ανακαμψει και αρχισει τσαμπιονς λιγκ και πρωταθλητισμο.Δεν καταλαβαινω γιατι συζητατε για 21000 και 30000 κ.λ.π. Το οτι ο γαβρος εχει γηπεδο τετοιας χωρητικοτητας γιατι να απασχολει τον παναθηναικο οπαδο?Ακολουθουμε μηπως το γαβρο ή ειμαστε πρωτοποροι?
    Για μενα γηπεδο κατω απο 40000 θεσεις δεν πρεπει να συζητιεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γήπεδο. Όχι στάδιο.
    Η συζήτηση για το μέλλον του Παναθηναϊκού στο ποδοσφαιρικό τμήμα γίνεται με την προυπόθεση να γίνει ένα νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο.


    Ύψιστη Παναθηναίκή προτεραιότητα η ανάπλαση της Λεωφόρου.
    Αν όχι, τότε ένα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ γήπεδο και όχι ένα στάδιο που θες κυάλια να δεις τους παίκτες και για να γίνει έδρα πρέπει να μαζέψει 80.000 όπου και οι 80 θα φωνάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Spiros Kalimeris9/12/13 8:13 μ.μ.

    Σύμφωνοι.


    Σκέψου βέβαια τις παλιες καλες μερες οπου 80000 εισιτηρια δε μας φτανανε...


    Αν γινει καποια στιγμη η ανατροπη που ολοι θελουμε,δηλαδη να ξαναγινουμε πρωταθλητες (με διαρκεια και οχι ενα καθε 5 χρονια) και διαλυθει η χουντα του λιμανιου, ειναι βεβαιον οτι ενα γηπεδο 40-50000 θεσεων θα φαινεται λιγο για τις αναγκες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γήπεδο πάνω από 45.000-50.000 είναι περιττό. 70.000 κόσμο μαζεύεις 15-20 ματς την δεκαετία και αν η ομάδα πετάει.


    Να δούμε αύριο τι έχει να προτείνει το Παναθηναϊκό Κίνημα για την ανακατασκευή της Λεωφόρου και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου