Ένα τετραπλό με απ'όλα!


Δεύτερη σερί εκτός τεσσάρα, αυτήν την φορά στην έδρα του Λεβαδειακού, πέτυχε η ομάδα μας με τους Κλωναρίδη, Λαγό (2) και Δώνη (αποβλήθηκε με 2 κίτρινες) να χρίζονται σκόρερ. Στους 2 βαθμούς από Ατρόμητο και στους 9 από Πάοκ. Δεν στάματησε λεπτό (στην κυριολεξία) να τραγουδάει ο κόσμος μας που βρέθηκε στο γήπεδο. Επόμενο ματς την Κυριακή στην Λεωφόρο μας με την Ξάνθη.


Σήμερα η ομάδα είχε κάμποσα στοιχήματα να κερδίσει μετά την ήττα του Σαββάτου από τον Ατρόμητο.
  1. Να δείξει πως μπορεί να ξεπερνάει ήττες που πονάνε, 
  2. να βγάλει χαρακτήρα και να παίρνει τους πόντους από υποδιέστερες ομάδες χωρίς να ζορίζεται, 
  3. να καταπολεμήσει το σύνηθες νεκρό διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου, 
  4. να καλύψει το κενό του Μπεργκ στο σκοράρισμα και 
  5. να συνεχίσει τις σταδιακά ανοδικές εμφανίσεις της. 
Και κατάφερε να τα πετύχει όλα, χαρίζοντας παράλληλα στον κόσμο και 4 όμορφα γκολ. Ειδικά το πρώτο του Λαγού που κρέμασε τον τερματοφύλακα ήταν πάρα πολύ όμορφο.

Mόνη παραφωνία για μένα το πρώτο 20λεπτο όπου μπήκαμε κάπως παθητικά και επιτρέψαμε στον Λεβαδειακό να κάνει 1-2 φάσεις, αλλά ο Μάντζιος (αυτός που άξιζε να παίζει σε Μπαρτσελόνες μωρέ) αποτελεί εγγύηση.

Πολύ καλές επεμβάσεις είχε ο Κοτσώλης σήμερα όπου για ακόμη ένα ματς ξεκίνησε βασικός με τον Καπίνο να κάθεται στον πάγκο για άγνωστο λόγο, αλλά κάπου μπορεί να πάει το μυαλό μου (προς λάθος αγωνιστική συμπεριφορά και όχι μόνο) και αν ισχύει καλώς είναι.

Επίσης κάτι που δεν μου άρεσε που το έχω δει και σε προηγούμενα ματς είναι οι επιλογές του Καρέλη σε κάποιες φάσεις που μπορεί να δώσει την μπάλα σε 1-2 παίκτες που βγαίνουν για γκολ και αντί για αυτό επιλέγει την προσωπική ενέργεια. Προσέξτε, δεν τον λέω ατομιστή γιατί αν ήταν δεν θα έβγαζε και ασίστ, αλλά πως σε κάποιες φάσεις που μπορεί να γίνουν γκολ παίρνει την λάθος απόφαση να μην δώσει πάσα.

Παίκτης του ματς προφανώς ο Λαγός με τα 2 γκολ και την αποβολή (οι διαιτητές βγάζουν τόσο εύκολα δεύτερη κίτρινη σε παίκτες του γαύρου;). Αρκετά δραστήριος ο Κλωναρίδης και μπράβο του στο τέταρτο γκολ που προτίμησε να μην το τελειώσει μόνος του και έδωσε πάσα στον Δώνη για να πετύχει και το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Για τον κόσμο, αν και η παρουσία δεν ήταν πολύ μεγάλη, δεν σταμάτησε στιγμή να τραγουδάει. Γενικά η 13 βελτιώνεται αρκετά σε επίπεδο φωνής, κάτι που ήταν και το ζητούμενο καιρό τώρα, αφού είχαμε βαρεθεί το πέταλο να είναι λες και βρίσκεται σε κηδεία.


ΥΣ: Μίζεροι, νοσταλγοί των Βαρδινογιάννηδων και υπό συνθήκες Παναθηναϊκοί, καλή δύναμη και αντοχή. Θα τα πηγαίνει καλύτερα ο Παναθηναϊκός στο μέλλον. 



Σχόλια

  1. Σημαντικη νικη στην εντιμη προσπαθεια που κανουμε σε αυτο το σαπιο συστημα, που δημιουργηθηκε με τις ευλογιες "Παναθηναϊκών"

    Το επομενο βημα αυτης της ομαδας ειναι η σταθεροτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τον Καπινο σωστα τα λες....
    εχει καταλαβει οτι απο την αρχη της χρονιας ειναι στη "βιτρινα" για πωληση και εχουν παρει τα μυαλα του αερα....
    καθολου δυσκολο για ενα 20χρονο που παιζει βασικος σε μεγαλη ελληνικη ομαδα,και πολυ συνηθες εντος συνορων...
    inside intel.....
    o παγ(κ)ος μονο καλο μπορει να του κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ18/12/13 11:03 μ.μ.

    ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΟΤΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ.....ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΤΙΝΗ.Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.
    ΤΡΕΜΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΩΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. as bei prwta
    as apetaxamein ton "agapame" kalo oikogeneiarxh
    kai oloi mazi tou 8a eimaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ18/12/13 11:19 μ.μ.

    EXEI ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΕ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ομάδα αυτή που δημιουργήθηκε από το μηδέν το καλοκαίρι του 2013 είναι εξαιρετική. Παίζει καλή μπάλα ακόμα και όταν χάνει, όπως έγινε το προηγούμενο Σάββατο με τον Ατρόμητο.

    Το μεγάλο προσόν της , είναι τα νέα ταλαντούχα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας , οι καλές μεταγραφές ξένων παικτών , η συσπείρωση του κόσμου με την δημιουργία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και η επιστροφή στη Λεωφόρο.

    Το ματς με τον Ατρόμητο , όσες φορές και αν το ξαναβλέπω στο βίντεο , θεωρώ ότι χάθηκε από την επιλογή του προπονητή του , να βγάλει τον Δημούτσο και να βάλει τον Γκαρσία. Μία κίνηση , που έπρεπε να είχε απαντηθεί κατάλληλα από τον προπονητή μας. Αλλά , όταν τα πράγματα πάνε κατ’ ευχή , τέτοιες ενέργειες , θεωρούνται εκτός λογικής.

    Πιστεύω , ότι η προσθήκη του Λαγού δένει πολύ το κέντρο του Παναθηναϊκού. Είναι ο παίκτης που έλειπε στο προηγούμενο ματς , μιας και από την θέση που παίζει , ο Ούμπιντες του Ατρομήτου έβγαζε τις φαρμακερές σέντρες προς τον Ιγγλέσιας.

    Νομίζω ότι , με τους υφιστάμενους παίκτες , παρότι ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Ατρόμητο , μπορεί να διεκδικήσει την 3η , ίσως και με κάποια βοήθεια της τύχης και την 2η θέση.

    Το σύνολο που έφτιαξε ο Αλαφούζος το καλοκαίρι , όταν πολλοί φοβόμασταν και δυσπιστούσαμε για την αξία του , σε λίγο καιρό θα πετάει. Τα παιδιά είναι εξαιρετικοί μπαλαδόροι , ο Μπεργκ , ο Καρέλης , ο Ντίνας , ο Κλωναρίδης , ο Λαγός , ο Ζέκα , ο Μαρινάκης , ο Τριανταφυλλόπουλος , ο Ρισβάνης , ο Πράνιτς και οι υπόλοιποι. Ιδρώνουν για την φανέλα του Παναθηναϊκού , δίνουν το 100% των δυνάμεων τους μέσα στο γήπεδο , και καταθέτουν την ψυχή τους.

    Δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση η φετινή απόδοση της ομάδας μας που έχει τουλάχιστον ως στιγμής , καπαρώσει την 4η θέση , σε σχέση με την περυσινή που είχε περισσότερα αστέρια και διεθνείς ποδοσφαιριστές , αλλά βολόδερνε μεταξύ 7ης και 8ης θέσης.

    Όλα αυτά τα έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός , παίζοντας σε ένα βρώμικο πρωτάθλημα με πολλές καταγγελίες για τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ , που σχεδόν όλα τα ΜΜΕ τις κάνουν γαργάρα και με μια διαιτησία που ακόμα και μέσα στην έδρα μας ευνοεί περισσότερο τον αντίπαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από όσο ξέρω την ώρα της επίθεσης φρόντισαν να αδειάσει το βαν από τους εργαζόμενους, έδωσαν το χρόνο που χρειαζόταν για να γίνει αυτό. Το συγκεκριμένο μπορείς να το επιβεβαιώσεις ή να το διαψεύσεις; γιατί αν ισχύει κακώς γράφτηκε ότι πήγαν να τραυματίσουν/σκοτώσουν ανθρώπους



    Α και που σαι, αυτοί που πέταξαν μολότοφ στον Σκάι δεν ήταν οπαδοί ούτε του ολυμπιακού ούτε του μαρινάκη, ήταν οπαδοί του φουρού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε ΜΑΚΑΡΙ...αλλα πως εισαι σιγουρος ΓΙ αυτο που λες ? έχεις κάποια πληροφορία απο κάπου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φανταζομαι την πικρα των νοσταλγων του Βαρδινογιαννη καθε φορα που κερδιζουμε.ετοιμα ειχαν τα δηλητηριωδη σχολια περι ποσο κακο μας εκανε η πορεια του 2008,ο διωγμος του Τζιγκερ,η εκτοξευση κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στα τσακιδια κοπροσκυλο.απο τους πιο αδιαφορους παικτες ever

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ19/12/13 9:31 π.μ.

    NAI ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΕ
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ19/12/13 3:23 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
    ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝΕ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΥΡΟΣΥΣΤΗΜΑ....ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΚΕΤΣΗ...ΟΛΑ ΓΑΡΓΑΡΑ.....ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΙΣΩΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου