Λέτε να έχουμε να κάνουμε με ιστορική παρουσίαση;


Στις 20:30 στο Radison Blu Park Hotel το Παναθηναϊκό Κίνημα θα αποκαλύψει το σχέδιο ανάπλασης για την Λεωφόρο. Σε σημερινή τους συνέντευξη στην Goal ισχυρίζονται πως έχουν συγκεκριμένη λύση και πρόταση στο θέμα της χρηματοδότησης.

Αν το πλάνο που παρουσιαστεί είναι εφικτό και αν το κόστος είναι σε νορμάλ πλαίσια, τότε έχει και πολλές πιθανότητες να υπάρχει ανταπόκριση. Μακάρι λοιπόν να έχουμε να κάνουμε με μια ιστορική παρουσίαση.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ LIVE ΑΠΟ ΤΟ ΟΝSPORTS.

Σχόλια

  1. Η φετινή χρονιά είναι η πιο δύσκολη... Αν τη γλιτώσουμε φέτος νομίζω ότι θα ξεμπερδεψουμε μια και καλή! Οσοι αντέχουν ας στηρίξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε και εγώ είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος γιατί πέρα απο το ρίσκο με τους άπειρους ξένους που δεν μας βγήκε καθόλου, πολύ σημαντικό είναι και το θέμα ψυχολογίας. Από πέρισυ ξεκίνησε αυτό το "βιόλι" αλλά και φέτος δεν πάμε πίσω αφού έχουν χαθεί τουλάχιστον εφτά σετ που κάποια απο αυτά σήμαιναν και βαθμοί. Μακάρι ο Καλμαζίδης να αλλάξει λίγο την ρότα όμως μάγος δεν είναι και χρειάζονται βαθμοί για να μην χάσουμε την επαφή με τους προπορεύομενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακαρι


    Παντως οι ΑΡΔ το θαψαν, μονο ο μπομπολας (lol) ασχολήθηκε ιδιαίτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή την μαλακία περί "καταραμένου" τμήματος θα την λέμε για πολύ καιρό ακόμα ; Βολεύει να λέμε ένα τμήμα καταραμένο , κλείνοντας τα μάτια σε γεγονότα . Το τμήμα το απαρτίζει η διοίκηση , οι παίκτες , ο προπονητής , ο έφορος . Όλα αυτά έχουν αλλάξει αλλά συνεχίζεται η πίπα περί "καταραμένου" . Η πορεία του βόλεϊ ανδρών είναι απλή και γνωστή , ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έλεγε πώς ο Σταθοκωστόπουλος δεν ενδιαφέρεται και .. θέλει να παντρέψει την κορή του και ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ . Τίποτα από αυτά δεν έγινε , η μπάλα πέρασε στα χέρια ΑΣΧΕΤΩΝ τύπου Κίτσου , Ακριτίδη και έπεσε στην ξέρα . Αλλά ναι ξέρω είναι καταραμένο . Η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία στο τέλος , το πιστεύω πάντως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μπόμπολας έχει λαμβάνειν 2 εκ ευρώ , αν δεν γίνει στον Βοτανικό το γήπεδο !


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου